Αναζήτηση

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ: Είστε ψεύτες και ανέντιμοι - Έτσι ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τον επικεφαλής του CNN

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ: Είστε ψεύτες και ανέντιμοι - Έτσι ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τον επικεφαλής του CNN
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ: Είστε ψεύτες και ανέντιμοι - Έτσι ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τον επικεφαλής του CNN
Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε με σφοδρότητα στα συστημικά αμερικανικά ΜΜΕ μετά την εμπλοκή στην πολεμική εναντίον του ακόμα και του 10χρονου γιού του και της απόφασης του ιδίου του νέου προέδρου και της πρώτης κυρίας, Μελάνια, να μην μετακομίσει άμεσα στον Λευκό Οίκο η μητέρα με το παιδί και να μην διακόψει την τάξη του στην μέση της χρονιάς, αλλάζοντας σχολείο.

«Είστε ψεύτες και ανέντιμοι» τους φώναξε και πρόσθεσε «δουλεύετε για τα συμφέροντα των εργοδοτών σας και όχι για να προάγετε την αλήθεια».
Διαφήμιση


Διευθυντικά στελέχη αλλά και δημοσιογράφοι τηλεοπτικών καναλιών πήγαν χθες στον χρυσό «Trump Tower» πιστεύοντας ότι θα την «σκαπουλάρουν» μετά από όλα τα απίστευτα που έκαναν εναντίον του κατά την προεκλογική εκστρατεία.

Θεωρούσαν ότι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος θα προχωρούσε σε ενημέρωση σχετικά με το ποια θα είναι τα στελέχη της κυβερνήσεώς του αυτός όμως τους συγκέντρωσε σε ένα δωμάτιο και τους «βομβάρδισε» σε σημείο που έφυγαν «κόκκινοι» από ντροπή (λέμε τώρα)»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας «New York Post», ο Αμερικανός Μίδας επέπληξε μεγάλα ονόματα από τον χώρο των ΜΜΕ σε συνάντηση που είχε μαζί τους στον πύργο του, όπως δήλωσε πηγή την οποία επικαλείται η εφημερίδα «New York Post».

Αρχικά ο Τραμπ άρχισε να σέρνει «τα εξ αμάξης» στον επικεφαλής του CNN, Τζεφ Ζούκερ που αποκαλύφθηκε ότι όχι μόνο είχε στήσει το debate, αλλά έδινε και πλαστές δημοσκοπήσεις στην δημοσιότητα: «O καθένας στο CNN είναι ψεύτης και θα πρέπει να ντρέπεται», φέρεται να είπε ο Τραμπ, σύμφωνα πάντα με την πηγή.
Διαφήμιση


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα μεγάλο δωμάτιο στον Πύργο Τραμπ , όπου υπήρχαν περίπου 30 ή 40 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων ονομάτων των ΜΜΕ από όλα τα δίκτυα, είπε η άλλη πηγή. «Είμαστε μέσα σ’ ένα δωμάτιο με ψεύτες, με ανέντιμους των μέσων ενημέρωσης» .

Στη συνέχεια άρχισε να καθυβρίζει τον επικεφαλής του CNN, Τζεφ Ζούκερ και μετά είχε σειρά η δημοσιογράφος του NBC, Κέιτι Τουρ, στην οποία όμως δεν αναφέρθηκε ονομαστικά. Είπε χαρακτηριστικά ότι μία φρικτή ανταποκρίτρια του τηλεοπτικού δικτύου έκλαιγε συνεχώς όταν έγινε γνωστό ότι η Χίλαρι έχασε τις εκλογές.

Tην ίδια ώρα, η εκπρόσωπος του Τραμπ, Κέλιαν Κόνγουεϊ, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η συνάντηση πήγε πολύ καλά. «Εξαιρετικές ήταν οι συναντήσεις με κορυφαία στελέχη των μεγάλων δικτύων», είπε στο λόμπι του Πύργου Τραμπ.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν οι τηλεπαρουσιαστές του δικτύου NBC, Ντέμπορα Τάρνερ, Λέστερ Χολτ, και Τσαν Τοντ, τoυ ΑΒC Τζέιμς Γκόλνστον, Τζορτζ Στεφανόπουλος και άλλοι, όπως αναφέρει η «New York Post».

Το επιτελείο του Τραμπ δεν σχολίασε, μέχρι στιγμής, το επίμαχο δημοσίευμα της εφημερίδας.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου