Αναζήτηση

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Δήμητρα Λιάνη: «Η οργή του Ανδρέα έρχεται»



Την οργή της για την μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ σε νεοφιλελεύθερο κόμμα του συστήματος εξέφρασε με μήνυμά της στο fcaebook η Δήμητρα Λιάνη. 

Διαφήμιση


Με αφορμή τα 41 χρόνια ζωής του κινήματος, που θα εορταστούν σήμερα το απόγευμα στο Ζάππειο, η κυρία Λιάνη τοποθετήθηκε, με θυμό, σχετικά με την αλλαγή σελίδας του κόμματος υποστηρίζοντας ότι «η γραμμή του Ανδρέα παραβιάστηκε βάναυσα από τους επιγόνους του» και ανακοίνωσε ότι «μετά τις εκλογές θα παρουσιάσω την πολιτική του παρακαταθήκη, την στάση του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ και όλων των πρωταγωνιστών της μετά Ανδρέα εποχής, καθώς και μοναδικά ντοκουμέντα, που θα μας απαλλάξουν από τους καταχραστές των εθνικών και λαϊκών αγώνων, που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στην παρακμή».
Αναλυτικά το μήνυμα της κυρίας Λιάνη στην προσωπική της σελίδα στο Facebook:
Ο Ανδρέας Παπανδρέου στις 3 Σεπτέμβρη το 1974 παρουσίασε την διακήρυξη του Κινήματος, ένα διαχρονικά επίκαιρο κείμενο, πρόλογο στην μεταπολιτευτική πολιτική του δράση. Η γραμμή του Ανδρέα παραβιάστηκε βάναυσα από τους επιγόνους του. Για παράδειγμα, η θέση του για την μη παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία, στο τεχνητό κράτος των Σκοπίων. Αλλά και η συνολική μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ σε νεοφιλελεύθερο κόμμα του συστήματος.
Διαφήμιση


Τιμώντας την ιστορική μνήμη σας ανακοινώνω ότι μετά τις εκλογές θα παρουσιάσω την πολιτική του παρακαταθήκη, την στάση του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ και όλων των πρωταγωνιστών της μετά Ανδρέα εποχής, καθώς και μοναδικά ντοκουμέντα, που θα μας απαλλάξουν από τους καταχραστές των εθνικών και λαϊκών αγώνων, που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στην παρακμή. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ έρχεται! Να σπεύσουν να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό όλοι οι ένοχοι διαχειριστές του συστήματος και να παραιτηθούν των πολιτικών αξιωμάτων τους, που κρατούν από την συναισθηματική μνήμη των ψηφοφόρων. Ο νέος ιστορικός κύκλος θα ανοίξει με ξεκάθαρες μνήμες απολογισμό και ατομικές ευθύνες.

Με συγκίνηση και δίκαιο θυμό

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Πηγή: http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου