Αναζήτηση

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ οδηγούνται οι ΗΠΑ σε ΠΟΛΕΜΟ με τη ΡΩΣΙΑ!

ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ οδηγούνται οι ΗΠΑ σε ΠΟΛΕΜΟ με τη ΡΩΣΙΑ!
ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ οδηγούνται οι ΗΠΑ σε ΠΟΛΕΜΟ με τη ΡΩΣΙΑ!
Η σύγκρουση με το αντίπαλο δέος είναι απλά θέμα χρόνου…



Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως, στη χώρα από την οποία κυβερνά η Νέα Τάξη ολόκληρο τον πλανήτη. Ο μεγάλος πόλεμος που αναμένεται να γίνει και όλοι ετοιμάζονται για αυτόν, δεν ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας, αλλά γίνεται πλέον θέμα και σε πολλά ΜΜΕ των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πολύ πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού «The Nation», οι ΗΠΑ είναι στα πρόθυρα ενός ολοκληρωτικού πολέμου με τη Ρωσία, γεγονός που το θέλει το λεγόμενο και ως «κόμμα του πολέμου», στα ηνία του οποίου είναι η εκλεκτή της Νέας Τάξης, Χίλαρι Κλίντον.

Το δημοσίευμα φιλοξενεί τις δηλώσεις του καθηγητή ρωσικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον και το Πανεπιστήμιο , Stephen Cohen, ο οποίος και αναφέρει:

«Γιατί το κόμμα του πολέμου αντιτίθεται τόσο πολύ σε οποιαδήποτε συνεργασία με τη Ρωσία, οπουδήποτε στον κόσμο, όταν αυτή είναι τόσο καταφανώς προς το συμφέρον των ΗΠΑ, όπως στη Συρία; Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο. Μεταξύ αυτών, είναι το γεγονός ότι από τους μεγάλους ξένους ηγέτες, μόνο ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν έχει αντιταχθεί στην νεοσυντηρητική / φιλελεύθερη παρεμβατική προσδοκία μιας νέας «παγκόσμιας τάξης» υπό την ηγεμονία των ΗΠΑ. Για αυτό η αδιάκοπη δαιμονοποίηση του Πούτιν από την πλευρά τους ως κατάλληλου εταίρου των ΗΠΑ».

Ο ίδιος παράλληλα κάνει λόγο για μεγάλη αδυναμία των ΗΠΑ να «βγάλουν από τη μέση» τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας, προκειμένου να ελέγξουν το αντίπαλο δέος και να αποφύγουν τον καταστροφικό πόλεμο.

Θυμίζουμε πως ακριβώς αυτές ήταν και οι εντολές του παγκόσμιου ηγέτη, μόνο εμπόδιο του οποίου για την παγκόσμια χούντα είναι ο «θλιβερός ηγετίσκος της Ρωσίας».

 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου