Αναζήτηση

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Χάπια τύπου βιάγκρα και κοσμήματα που καθαρίζουν το αίμα: Τα προϊόντα που θέλει η Βόρεια Κορέα να εξάγει

Χάπια τύπου βιάγκρα και κοσμήματα που καθαρίζουν το αίμα: Τα προϊόντα που θέλει η Βόρεια Κορέα να εξάγει Η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται να προωθήσει στις αγορές της Δύσης ένα φάρμακο τύπου βιάγκρα. Σύμφωνα με το περιοδικό Foreign Trade, πρόκειται για ένα χάπι της εταιρείας Roksong Hi-Tech που εκτός από σεξουαλική ευρωστία, προσφέρει μυϊκή ενδυνάμωση και θεραπεύει την αϋπνία, τις ζαλάδες και την αναιμία. Το ίδιο περιοδικό ισχυρίζεται πως το φάρμακο απευθύνεται και στα δύο φύλα και σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Τονίζει μάλιστα πως το χάπι θα πρέπει να καταναλώνεται πολλές φορές μέσα στη μέρα, όμως τα παιδιά καλό είναι να μην ξεπερνούν τις δυο δόσεις. Στα προϊόντα που θέλει να προωθήσει η Βόρεια Κορέα στις αγορές της Δύσης συγκαταλέγονται και γούνες, τσάι, ποτά, σνακ, θεραπείες για τα μεθύσια και κοσμήματα που... καθαρίζουν το αίμα.
Χάπια τύπου βιάγκρα και κοσμήματα που καθαρίζουν το αίμα:
Τα προϊόντα που θέλει η Βόρεια Κορέα να εξάγει
Η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται να προωθήσει στις αγορές της Δύσης ένα φάρμακο τύπου βιάγκρα. Σύμφωνα με το περιοδικό Foreign Trade, πρόκειται για ένα χάπι της εταιρείας Roksong Hi-Tech που εκτός από σεξουαλική ευρωστία, προσφέρει μυϊκή ενδυνάμωση και θεραπεύει την αϋπνία, τις ζαλάδες και την αναιμία.

Το ίδιο περιοδικό ισχυρίζεται πως το φάρμακο απευθύνεται και στα δύο φύλα και σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Τονίζει μάλιστα πως το χάπι θα πρέπει να καταναλώνεται πολλές φορές μέσα στη μέρα, όμως τα παιδιά καλό είναι να μην ξεπερνούν τις δυο δόσεις.

Στα προϊόντα που θέλει να προωθήσει η Βόρεια Κορέα στις αγορές της Δύσης συγκαταλέγονται και γούνες, τσάι, ποτά, σνακ, θεραπείες για τα μεθύσια και κοσμήματα που... καθαρίζουν το αίμα.Χάπια τύπου βιάγκρα και κοσμήματα που καθαρίζουν το αίμα: Τα προϊόντα που θέλει η Βόρεια Κορέα να εξάγει Η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται να προωθήσει στις αγορές της Δύσης ένα φάρμακο τύπου βιάγκρα. Σύμφωνα με το περιοδικό Foreign Trade, πρόκειται για ένα χάπι της εταιρείας Roksong Hi-Tech που εκτός από σεξουαλική ευρωστία, προσφέρει μυϊκή ενδυνάμωση και θεραπεύει την αϋπνία, τις ζαλάδες και την αναιμία. Το ίδιο περιοδικό ισχυρίζεται πως το φάρμακο απευθύνεται και στα δύο φύλα και σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Τονίζει μάλιστα πως το χάπι θα πρέπει να καταναλώνεται πολλές φορές μέσα στη μέρα, όμως τα παιδιά καλό είναι να μην ξεπερνούν τις δυο δόσεις. Στα προϊόντα που θέλει να προωθήσει η Βόρεια Κορέα στις αγορές της Δύσης συγκαταλέγονται και γούνες, τσάι, ποτά, σνακ, θεραπείες για τα μεθύσια και κοσμήματα που... καθαρίζουν το αίμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου