Αναζήτηση

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Εντυπωσιακός ο Ψηνάκης στην Κίνα…με τιμές αρχηγού κράτους!

Εντυπωσιακός ο Ψηνάκης στην Κίνα…με τιμές αρχηγού κράτους!
Εντυπωσιακός ο Ψηνάκης στην Κίνα…με τιμές αρχηγού κράτους!


Νέες αναπτυξιακές συμφωνίες από τον Δήμαρχο Μαραθώνα

Mε τιμές αρχηγού κράτους έγινε δεκτός στην Κίνα ο Δήμαρχος Μαραθώνα και Πρόεδρος της Αμφικτυονίας των Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων, Ηλίας Ψηνάκης. Ο κ. Ψηνάκης έχει συνομιλίες με ανώτατους Κινέζους αξιωματούχους απ΄όπου προκύπτουν σημαντικές συμφωνίες σε θέματα οικονομίας, επιχειρηματικότητας, τουρισμού και αθλητισμού.

Ο Αντιπρόεδρος των Διεθνών Σχέσεων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Xia Yan παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του Δημάρχου Μαραθώνα.

Για τη συνάντηση η επίσημη ιστοσελίδα της κινεζικής κυβέρνησης έκανε την εξής αναφορά:


«Ο Κύριος Xia Yan Αντιπρόεδρος των Διεθνών Σχέσεων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας παρέθεσε ένα γεύμα προς τιμήν της Αυτού Εξοχότητας Δημάρχου Μαραθώνα και Προέδρου της Αμφικτυονίας αρχαίων Ελληνικών πόλεων κ. Ηλία Ψηνάκη. Η επίσκεψη της αυτού εξοχότητας Δημάρχου Μαραθώνα κ. Ηλία Ψηνάκη έδωσε την ευκαιρία σύσφιξης των σχέσεων των δυο χωρών με τους αρχαιότερους πολιτισμούς.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν τη συνεργασία σε επίπεδο πολιτισμού,αθλητισμού, τουρισμού και επιχειρηματικότητας μεταξύ των δυο χωρών και ο κ. Xia Yan ανακοινώσε την πρόθεση της κινεζικής κυβέρνησης για υποτροφίες Ελλήνων φοιτητών σε κινεζικά πανεπιστήμια και η αυτού εξοχότητα Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Ηλίας Ψηνάκης εξέφρασε την επιθυμία οι δυο χώρες να συνεργαστούν επίσης στον τομέα της εκπαίδευσης. Η ελληνική πλευρά να παρέχει τις ίδιες δυνατότητες εκπαίδευσης για Κινέζους φοιτητές στο πανεπιστήμιο Αθηνών».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου