Αναζήτηση

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Φυλακή ο Ανδρέας Μικρούτσικος με αναστολή και πρόστιμο για....

Φυλακή ο Ανδρέας Μικρούτσικος με αναστολή και πρόστιμο για....
Φυλακή ο Ανδρέας Μικρούτσικος με αναστολή και πρόστιμο για....
 «πειραγμένο» ρολόι της ΔΕΗ

Για 16 μήνες «γλίτωνε» ηλεκτρικό ρεύμα στη μεζονέτα του στην Κηφισιά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ωστόσο η παρέμβαση στο ρολόι της ΔΕΗ έγινε αντιληπτή με αποτέλεσμα ο ίδιος να καταδικαστεί σε επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματική ικανοποίηση.

Ο παρουσιαστής παραπέμφθηκε στο εδώλιο για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση, αφού κατά το κατηγορητήριο έκλεβε την επιχείρηση από τις 6 Φεβρουαρίου το 2012 έως τις 20 Ιουνίου 2013!
Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, μετά από έλεγχο της ΔΕΗ στο ρολόι της μονοκατοικίας του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Κηφισιά διαπιστώθηκε, όπως χαρακτηριστικά είπε ο ελεγκτής στο δικαστήριο ότι το ρολόι της ΔΕΗ «γύριζε ανάποδα, μετρούσε προς τα πίσω» και καθώς οι τεχνικοί έκριναν ότι αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει κατά λάθος ενημερώθηκε η επιχείρηση και διακόπηκε η παροχή ρεύματος.

Η ΔΕΗ κατηγόρησε τον Ανδρέα για κλοπή ρεύματος και η αξία του ρεύματος υπολογίστηκε στα 1.330 ευρώ και μαζί με τους τόκους το ποσό φτάνει τα 1.700 ευρώ.
Το δικαστήριο, στο οποίο ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν εμφανίστηκε, τον καταδίκασε σε επτάμηνη φυλάκιση με αναστολή και χρηματική ικανοποίηση.
Σε δεύτερη φάση η ΔΕΗ σε αστικό δικαστήριο θα διεκδικήσει το ποσό που οφείλει για το ρεύμα.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου