Αναζήτηση

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Πολύ εύκολα χάστε 10 κιλά σε 1 μήνα με τη δίαιτα του μεταβολισμού

Πολύ εύκολα χάστε 10 κιλά σε 1 μήνα με τη δίαιτα του μεταβολισμού
Πολύ εύκολα χάστε 10 κιλά σε 1 μήνα με τη δίαιτα του μεταβολισμού



Η δίαιτα του μεταβολισμού είναι ιδανική για όσες θέλουν να απαλλαγούν από τα περιττά κιλά, γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να στερήσουν τον οργανισμό τους από βασικές θρεπτικές ουσίες.

Οι αρχές

Ο κανόνας-κλειδί είναι πέντε γραμμάρια υδατάνθρακες κάθε πέντε ώρες. Σύμφωνα με αυτό το πρόγραμμα, οι επιστήμονες αποφάσισαν να μειώσουν την ποσότητα υδατανθράκων που μπορείτε να λαμβάνετε καθημερινά αντί να στερούν τον οργανισμό από τα θρεπτικά συστατικά των δημητριακών και των λαχανικών. Τα αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά.


Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές για να χάσετε βάρος πιο εύκολα:
1. Μπορείτε να καταναλώνετε άφοβα άπαχη πρωτεΐνη, όπως κοτόπουλο ή λευκό ψάρι, αλλά και λαχανικά με χαμηλούς υδατάνθρακες, όπως σαλάτες, μανιτάρια, πιπεριές.
2. Καλό θα είναι να αποφεύγονται προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, ενώ η κατανάλωση ζάχαρης πρέπει να είναι περιορισμένη.
3. Προσπαθήστε να πίνετε δύο λίτρα νερό την ημέρα. Μπορείτε επίσης να προσθέτετε μερικές σταγόνες λεμονιού σε λίγο χλιαρό νερό για έξτρα αποτοξίνωση.

4. Η σωματική άσκηση είναι απαραίτητη και προτιμότερο θα είναι να ακολουθείτε ένα καθημερινό πρόγραμμα με αεροβικές ασκήσεις για τουλάχιστον μισή ώρα.
5. Αν προσθέσετε ½ κ.σ. κανέλα στο φαγητό σας, μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε περισσότερο λίπος.
6. Προσθέστε στα φαγητά σας 2 κ.σ. ξίδι και θα χάνετε τα κιλά πολύ πιο εύκολα.
7. Προσπαθήστε να πίνετε ένα ποτήρι χυμό λαχανικών, χωρίς αλάτι, την ημέρα. Θα σας βοηθήσει να χάσετε κιλά πολύ πιο γρήγορα.
8. Μπορείτε να πίνετε 1 ποτήρι κόκκινο κρασί ή 1 φλιτζ. μαύρο τσάι την ημέρα, καθώς σταθεροποιεί την απελευθέρωση γλυκόζης.
imommy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου