Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Ξέρεις.. που βρίσκεται σήμερα ο νεαρός που μούτζωσε τους επισήμους στην παρέλαση;

Ξέρεις.. που βρίσκεται σήμερα ο νεαρός που μούτζωσε τους επισήμους στην παρέλαση;
Ξέρεις.. που βρίσκεται σήμερα ο νεαρός που μούτζωσε τους επισήμους στην παρέλαση;

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ εδώ και
λίγες ώρες κάνει τον γύρω του διαδικτύου…

Αν και η είδηση δεν έχει διασταυρωθεί (και μάλλον αυτό δεν θα γίνει πότε) … νομίζουμε είναι από τα νέα… μου μας γεμίζουν με χαμόγελο….Οπότε διαβάστε το!

Αξέχαστη είναι για πολλούς η φωτογραφία ενός νεαρού μαθητή να μουτζώνει τους επισήμους προσκεκλημένους μιας παρέλασης. Το σάιτ mprouklis  πριν από έναν χρόνο  ισχυρίστηκε  πως βρήκε τα… ίχνη και μας παρουσιάζει το παρακάτω ρεπορτάζ:

Οι ρεπόρτερ του σαιτ μετά από πολλά μπινελίκια, λάσπη και κρύο βρέθηκαν στο τελευταία σκοπιά της Ελλάδας στα σύνορα με την Τουρκία.

Εκεί ο νεαρός φαντάρος μας εκμυστηρεύτηκε ότι αμέσως μετά τη παρέλαση το όνομα του μαθεύτηκε στους επισήμους με αποτέλεσμα να κερδίσει το τελευταίο και απομονωμένο φυλάκιο, όταν ξεκίνησε τη θητεία του μετά τις σπουδές του.

Ενδεικτικό της κακής του μεταχείρισης ο ίδιος λέει πως είναι ο αξιωματικός που μιλάει στο τηλέφωνο τη στιγμή που ο ίδιος μούτζωνε :

 “Η δυσμενής μετάθεση μου είχε ήδη κανονιστεί…..”
Ο μικρός Λαρισινός  έχει μετανοιώσει πλήρως για την πράξη του καθώς στο στρατό πλέον η ζωή του έχει γίνει πολύ δύσκολη και έχει να κάνει επιπλέον τέσσερις μήνες από κρατήσεις, κάτι το οποίο τον κάνει να πιστεύει ότι δε θα ξαναδεί ποτέ τους δικούς του.

“Δεν ήξερα καν ότι δεν υπάρχουν καθόλου πολιτικοί στην εξέδρα…”

Οι ρεπόρτερ μας έπειτα από λίγο αποχώρησαν δε ξέχασαν όμως να δώσουν στο νεαρό φαντάρο τσιγάρα και σοκολάτες ευχόμενοι μάλιστα “Καλός Πολίτης”.

Άρα αν ισχύει το ρεπορτάζ σήμερα ο νεαρός θα είναι πολίτης….
Όπου και να είναι…. να τον έχει καλά ο Θεός και μας έκανε περήφανους…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Loading...