Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Aλέξης Κούγιας: Ποιος του ζητούσε γονατιστός συγνώμη και γιατί;

Aλέξης Κούγιας: Ποιος του ζητούσε γονατιστός συγνώμη και γιατί;
Aλέξης Κούγιας: Ποιος του ζητούσε γονατιστός συγνώμη και γιατί;
Επίθεση στον Λάκη Λαζόπουλο με ακραίους χαρακτηρισμούς έκανε ο Αλέξης Κούγιας, σύμφωνα με δημοσίευμα του news.gr.
Διαφήμηση


«Είναι και ανήθικος άνθρωπος στην ακραία του μορφή επειδή στοχοποιεί τίμιους ανθρώπους», δήλωσε ο δικηγόρος στον «Arena FM 89,4″.

«Εχει αλλοιώσει την προσωπικότητά μου και έφτιαξε έναν επίπλαστο χαρακτήρα μου. Στη προσωπική μου ζωή ό,τι ήθελα να πάρω το πήρα. Δεν έχω κάποιο κόμπλεξ, απλά δεν μου αρέσει η παράφραση της πραγματικότητας. Ενας γκέι με είπε κοντό επειδή δεν είχε κάτι άλλο να πει. Ο άνθρωπος δεν είχε τι άλλο να πει και έφτιαξε μια διαδικασία δυσφημήσεως προς το πρόσωπό μου και όταν συναντηθήκαμε από κοντά μου ζητούσε γονατιστός συγγνώμη», πρόσθεσε.
Διαφήμηση


«Εγώ έχω ύψος 1,79 μ. Στο ποδόσφαιρο έπαιζα στόπερ και αμυντικό χαφ και στην εποχή μου ο μέσος όρος ήταν μικρότερος. Ο ψηλότερος παίκτης, ο Στεφανάκος, ήταν 1,82. Με ενοχλεί όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα στους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν κάποιοι. Δεν μπορεί να πει κάποιος πως δεν έχω κάνω πράγματα στη ζωή μου, ανεξαρτήτως διαφορών», είπε ο κ. Κούγιας σχολιάζοντας τα όσα κατά καιρούς έχει σχολιάσει ο παρουσιαστής για το ύψος του δικηγόρου

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Loading...