Αναζήτηση

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Αποκάλυψη: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑΣ!

Αποκάλυψη: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑΣ!
Αποκάλυψη: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑΣ!
Νέο επεισόδιο μεταξύ ΝΑΤΟ-Ρωσίας, καθώς η Βορειοατλαντική Συμμαχία κατηγορεί τη Ρωσία για σχέδιο και απόπειρα δολοφονίας του πρωθυπουργού του Μαυροβουνίου. Κύκλοι του Πούτιν αρνούνται κατηγορηματικά τα σενάρια των δυτικών.

Ειδικός εισαγγελέας υποστήριξε ότι οι Ρώσοι εθνικιστές είχαν προσπαθήσει να στρατολογήσουν έναν ελεύθερο σκοπευτή για να σκοτώσει τον Μίλο Τζουκάνοβιτς, πριν την επανεκλογή του τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με τις κατηγορίες, οι συνωμότες ήθελαν να ανατρέψουν την κυβέρνηση και να τον αντικαταστήσουν με πολιτικό πιο φιλικό προς τη Μόσχα. Σημειώνουμε ότι το Μαυροβούνιο ξρκίνησε τις διαδικασίες ένταξης στο ΝΑΤΟ το 2009 και φέτος τον Μάιο υπέγραψε πρωτόκολλο εισόδου στην Βορειοατλαντική Συμμαχία.
Διαφήμιση


Μια ομάδα 20 υπόπτων από τη γειτονική Σερβία εντοπίστηκαν στα σύνορα και τελικά συνελήφθησαν. Η τεταμένη σχέση με ανάμεσα στο Μαυροβούνιο και τη Σερβία, έχουν φθάσει στο απόγειό της καθώς και οι στενοί δεσμοί του Τζουκάνοβιτς με τη Δύση, προκαλούν θύελλα αντιδράσεων.

Ο Εισαγγελέας Μιλιβόγιε Κάτνιτς, δήλωσε: «Οι οργανωτές αυτής της εγκληματικής ομάδας ήταν εθνικιστές από τη Ρωσία που θεωρούσαν ότι η κυβέρνηση του Μαυροβουνίου υπό την ηγεσία του Μίλο Τζουκάνοβιτς δεν μπορεί να αλλάξει με εκλογές και ότι θα πρέπει να ανατραπεί με τη βία. Κρατικές αρχές αποκάλυψαν ότι μια εγκληματική ομάδα δραστηριοποιήθηκε στα εδάφη του Μαυροβουνίου, της Σερβίας και της Ρωσίας με στόχο να διαπράξει μια πράξη τρομοκρατίας.»
Διαφήμιση


Φανερά εξοργισμένος ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε: ««Εμείς, προφανώς, αρνούμαστε κατηγορηματικά τη πιθανότητα επίσημης συμμετοχής στην πραγματοποίηση τυχόν παράνομων ενεργειών». Σύμφωνα με κύκλους του Κρεμλίνου, η όλη ιστορία δημιουργήθηκε με σκοπό να πλήξει τον Βλαντιμίρ Πούτιν, εντείνοντας ακόμα περισσότερο την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μεταξύ των Ρώσων και του ΝΑΤΟ.

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου