Αναζήτηση

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Δείτε σε βίντεο τη μάχη μέχρι εσχάτης 2 αρσενικών λιονταριών για να κερδίσουν το βασίλειο

Δείτε σε βίντεο τη μάχη μέχρι εσχάτης 2 αρσενικών λιονταριών για να κερδίσουν το βασίλειο
Δείτε σε βίντεο τη μάχη μέχρι εσχάτης 2 αρσενικών λιονταριών για να κερδίσουν το βασίλειο



 Δεν είναι εύκολο να είσαι βασιλιάς. Ρίξτε μια ματιά σε μια αγέλη λιονταριών, και γίνεται φανερό ότι υπάρχουν περισσότερες γυναίκες από τους άνδρες, συνήθως σε αναλογία περίπου 2 ή 3-προς-1. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα αρσενικά και θηλυκά λιοντάρια που γεννήθηκαν σε ίσο αριθμό, τίθεται το ερώτημα: Τι θα συμβεί με τους λείπουν τα αρσενικά;
Το πρώτο θέαμα των άγριων λιοντάρια είναι ανάδευση, για διάφορους λόγους.

Οι ίδιοι οι Cubs είναι αξιολάτρευτη, αλλά οι ενήλικες - καθένα από τα οποία υπερτερεί εύκολα ένα προσβλητικό linemen και αθλητικές πόδια το μέγεθος των μικρών πλακών δείπνο - αποσπάσει ένα είδος τεταμένη θαύμα που αποτελείται από δέος, σεβασμό για αυτά τα ισχυρά θηρία, και κάτι που μοιάζει με φόβο, αλλά περισσότερο σαν μια συνειδητοποίηση της θνητότητας του. Θα μπορούσαν εύκολα να μας σκοτώσουν. Αλλά δεν υπάρχουν λέξεις στη στιγμή, εκτός από επιφωνήματα της δυσπιστίας.
Αλλά κανένας από ότι έχει σημασία για τα λιοντάρια, που ζουν σε αυτή τη γη και δεν φαίνεται να πληρώνουν καμία προσοχή στους επισκέπτες, οδηγούνται περίπου σε δύο Toyota Land Cruisers που είναι εντελώς ανοικτή στον αέρα, χωρίς παράθυρα για διαχωρισμό.

Τα μικρά λιοντάρι φαίνεται ευτυχισμένη και ανέμελη, αλλά η ζωή τους δεν είναι εύκολη. Μόνο περίπου 1 στα 8 αρσενικά λιοντάρια επιβιώνουν μέχρι την ενηλικίωσή τους, δήλωσε ο Dereck.

Όλα τα λιοντάρια αντιμετωπίζουν υψηλή θνησιμότητα, όπως μικρά, για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένων των τραυματισμών, έλλειψη τροφίμων, την ασθένεια και να σκοτώνονται από ενήλικα λιοντάρια - περισσότερα για αυτό αργότερα. Αλλά όταν αρσενικά λιοντάρια αρχίσουν να φθάνουν στη σεξουαλική ωριμότητα περίπου την ηλικία των 2, οι μεγαλύτερης ηλικίας άνδρες, κατά την υπερηφάνεια τους πετάξουν έξω, είπε ο Dereck. Τα θηλυκά λιοντάρια, τα οποία συνήθως όλα σχετίζονται σε κάποιο βαθμό, συνήθως μένουν πίσω.
Για ένα νεαρό αρσενικό », η προδοσία από τον ίδιο του το αίμα πρέπει να προκαλέσει σύγχυση με τον ίδιο, αλλά αυτό είναι μια αρχαία ιεροτελεστία - η χύτευση από νεαρούς άνδρες σε έναν κόσμο των αγνώστων - έναν κόσμο όπου θα είναι σε θέση να το κάνει, ή να πεθάνουν, "δήλωσε ο Dereck, 57, ο οποίος διαθέτει ένα λευκό μούσι και φαίνεται κάθε κομμάτι ο κύριος έρημο. Dereck και Beverly, 56, φαίνεται να ανήκουν εδώ στο Duba, όπου έκανε και άλλες ταινίες για τα λιοντάρια, συμπεριλαμβανομένων των "The Last Lions" και "άσπονδους εχθρούς."


airtickets.gr: Συγκρίνουμε ολα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και βρίσκουμε για εσένα το φθηνότερο εισιτήριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου