Αναζήτηση

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Δείτε την απάντηση μίας κοπέλας που έκανε τρίο στους επικριτές της (ΒΙΝΤΕΟ)



Η Alexis Frulling αποφάσισε αυθόρμητα να κάνει ένα τρίο, με δύο φίλους σε ένα σοκάκι, ωστόσο δεν περίμενε πως αυτοί θα «τραβήξουν» βίντεο και στην συνέχεια θα το ανεβάσουν και στο διαδίκτυο!

Η νεαρή πήγαινε σε μια συναυλία του Wiz Khalifa με τους φίλους της, όταν αποφάσισαν κάνουν σ@ξ σε μια ήσυχη πλευρά ενός δρόμου. Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά τη δημοσίευση του βίντεο, άρχισε ο εξευτελισμός και το πιο... χαλαρό που ανέφεραν για αυτή στα σχόλια ήταν το «τσούλα»!
Η Alexis ωστόσο δεν κρύφτηκε, αλλά αποφάσισε να βγει δημόσια και να υπερασπιστεί τον εαυτό της, ανεβάζοντας ένα βίντεο – απάντηση στους επικριτές της!
«Σκέφτηκα, αυτό γαμ@το είναι ηλί@ιο. Δεν πρόκειται να αφήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους να δείχνουν το μίσος τους για εμένα», είπε και συνέχισε: «Ξέρετε κάτι, ήμουν εγώ. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει εγώ να υποβάλλομαι σε διαπόμπευση, και να μη διαπομπεύονται τα αγόρια».
Έτσι, δημοσίευσε η ίδια ένα βίντεο στο YouTube συζητώντας την εμπειρία της και κάνοντας κατά μέτωπον επίθεση στους επικριτές της.

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι περήφανη γι ‘αυτό», λέει στην κάμερα η Frulling. «Αλλά δεν ντρέπομαι».
«Νιώθω ότι αν μετανιώνουμε για κάποια πράγματα, πώς θα προχωρήσουμε στη ζωή σας … πώς θα μάθουμε από τις κακές αποφάσεις; Και για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, ποιος δεν παίρνει κακές αποφάσεις; Σίγουρα όλοι έχετε πάρει κακές αποφάσεις».

Προς το τέλος του βίντεο, χλευάζει το Διαδίκτυο για τον υπερβολικό ζήλο που επιδεικνύει για τη σεξ@υαλική δραστηριότητα, πιπιλίζοντας ένα μεγάλο αγγούρι, και κόβοντας ένα κομμάτι δαγκώνοντας το.

Ιδού:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου