Αναζήτηση

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΓΙΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ: Μου προκαλεί ΘΛΙΨΗ και ΑΗΔΙΑ....

ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΓΙΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ: Μου προκαλεί ΘΛΙΨΗ και ΑΗΔΙΑ....
ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΓΙΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ: Μου προκαλεί ΘΛΙΨΗ και ΑΗΔΙΑ....
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, με συνέντευξή του μέσα από τις φυλακές, απαντά στην επιστολή του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, αρνούμενος ακόμα και να αναφέρει ολόκληρο το επώνυμό του.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, κατηγορεί ευθέως τον Αλ. Γιωτόπουλο για ανηθικότητα, αφού αναφερόμενος στη συμπεριφορά του παραλληλίζει την ηθική του με την ηθική «κρεμάστε τον αδελφό μου γιατί ζαλίζομαι».
Διαφήμιση


Μιλώντας στην εφημερίδα Documento, σημειώνει ότι «ήξερε καλά τι έκανε ο κύριος Γ. όταν κατασκεύαζε αυτά τα μυθεύματα» αναφερόμενος στη νέα έρευνα για την υπόθεση της 17Ν που προκάλεσε η επιστολή Γιωτόπουλου περί ασύλληπτου πυρήνα της 17Ν, ενώ του επιστρέφει τους υπαινιγμούς για συνεργασίες με τις αρχές και εξαφάνιση στοιχείων ώστε να μείνουν ασύλληπτα συγκεκριμένα μέλη λέγοντας: «Ποιος ξέρει τι άλλο θα επινοήσει. Σενάρια, που ταυτίζονται με τις τερατουργίες που εξέβραζαν οι οχετοί από τα υπόγεια των δυσωδών υπηρεσιών».
Μάλιστα σημειώνει: «Τι να πω; Θλίψη και αηδία προκαλεί. Είχε δίκιο εκείνος ο παλιός κομμουνιστής που έλεγε ότι ο κατήφορος δεν έχει πάτο».
Διαφήμιση


Για την επίθεση στη Γαλλική πρεσβεία απάντησε πως «αν η ενέργεια αυτή έγινε, για παράδειγμα, ως αλληλεγγύη στον επαναστάτη Ζορζ Αμπντάλα, που το γαλλικό κράτος εκδικητικά και παραβιάζοντας τους ίδιους του τους νόμους, τον κρατά φυλακή 33 χρόνια, τότε η συμβολική αυτή ενέργεια μιλά από μόνη της».

news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου