Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! Mουσουλμάνοι ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΑΝ Oρθόδοξο Iερέα...

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!Mουσουλμάνοι ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΑΝ Oρθόδοξο Iερέα...
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! Mουσουλμάνοι ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΑΝ Oρθόδοξο Iερέα...
‘Ενα απίστευτα βάναυσο γεγονός έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα, έξω από τη Φρανκφούρτη της Γερμανίας με θύμα ένα Χριστιανό Αιθίοπα ιερέα, ενώ ο ίδιος πήγαινε στην εκκλησία.

Μικροί σε ηλικία μουσουλμάνοι τον λιθοβόλησαν,δείχνοντας για ακόμη μία φορά το πως αναμένεται να είναι η Ευρώπη από εδώ και στο εξής.

Διαφήμηση


Σύμφωνα με δημοσίευμα ο εφημέριος, ντυμένος με την ιερατική του στολή και φορώντας το Σταυρό στο λαιμό του δέχτηκε επιθεση ενώ επισκέπτονταν την πόλη του Raunheim στην περιοχή Gross-Gerau στην Έσση, και κατευθυνόμενος προς τη Ρώσικη Ορθόδοξη Εκκλησία στην Frankfurter Strasse, μια ομάδα μουσουλμάνων αγοριών, ηλικίας από 10 έως 12 ετών, του πέταξε πέτρες, φωνάζοντας «Allahu Akbar».

Δυστυχώς, το περιστατικό δεν είναι «μεμονωμένο», καθώς ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των επιθέσεων, ακόμα και μέσα στα «κέντρα προσφύγων» στη Γερμανία.Χαρακτηριστικά,μια έκθεση νωρίτερα φέτος, αποκάλυψε ότι υπήρξαν όχι λιγότερες από 743 αναφερόμενες επιθέσεις από μουσουλμάνους κατά χριστιανών σε τέτοια κέντρα στη Γερμανία.
Διαφήμηση


Ο λιθοβολισμός του ιερέα απ’ότι φαίνεται είναι μόνο το τελευταίο μίας σειράς περιστατικών που προμηνύουν το τι πρόκειται να ζήσει η Ευρώπη, η οποία όπως φαινεται θα μετατραπεί σε ένα κλώνο της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Loading...