Αναζήτηση

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΣΟΚ! Αυτό το τέρας νάρκωνε και βί@ζε νεαρούς άνδρες...

ΣΟΚ! Αυτό-το τέρας νάρκωνε και βί@ζε ναρούς άνδρες...
ΣΟΚ! Αυτό το τέρας νάρκωνε και βί@ζε νεαρούς άνδρες...
Ένας κατά συρροή δολοφόνος, που χαρακτηρίστηκε από τον ντεντέκτιβ που τον συνέλαβε ως «ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος που συνάντησε ποτέ» καταδικάστηκε σήμερα σε ισόβια κάθειρξη για τον φόνο τεσσάρων ομοφυλόφιλων ανδρών τους οποίους γνώρισε σε σάιτ γνωριμιών.

Ο σεφ Στίβεν Πορτ, 41 ετών, κρίθηκε ένοχος για 22 κατηγορίες που τον βάρυναν, μεταξύ των οποίων και τη δολοφονία των νεαρών θυμάτων του, ηλικίας μεταξύ 21-25 ετών, τους οποίους σκότωσε χορηγώντας τους θανατηφόρες δόσεις ναρκωτικών ουσιών. Καταδικάστηκε επίσης για τέσσερις κατηγορίες βι@σμού και έξι κατηγορίες που αφορούσαν τη χορήγηση ναρκωτικών σε άλλους επτά άνδρες.
Διαφήμιση


Το δικαστήριο του Ολντ Μπέιλι που εξέταζε την υπόθεση του επέβαλε την ποινή των ισόβιων χωρίς τη δυνατότητα αναστολής. «Αυτά τα διαβολικά εγκλήματα σοκάρισαν ολόκληρες οικογένειες, μια ολόκληρη κοινότητα και ένα ολόκληρο έθνος» είπε ο αρχιεπιθεωρητής Τιμ Ντάφιλντ της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου. «Ο Πορτ είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στα 28 χρόνια της καριέρας μου και η ποινή των ισοβίων είναι η μόνη κατάλληλη τιμωρία υπό αυτές τις συνθήκες», πρόσθεσε σε ανακοίνωσή του.
Στη δίκη, που διήρκησε οκτώ μήνες, κατατέθηκε στο δικαστήριο πώς γνώριζε ο Πορτ τα θύματά του, σε ιστοσελίδες γνωριμιών. Παρέσερνε κατόπιν τους νεαρούς στο διαμέρισμά του, όπου τους χορηγούσε θανατηφόρες δόσεις του GHB, του λεγόμενου και «ναρκωτικού του βι@σμού» και τους βί@ζε ενώ ήταν αναίσθητοι.
Διαφήμιση


Όλα τα πτώματα τα πέταγε μέσα ή κοντά σε ένα νεκροταφείο που βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το σπίτι του. Τα δύο βρέθηκαν μέσα σε διάστημα ενός μήνα, πάνω σε ταφόπλακες, από την ίδια γυναίκα που έβγαζε βόλτα τον σκύλο της.

Συγγενείς των θυμάτων κατηγόρησαν την αστυνομία ότι καθυστέρησε πολύ να συνδέσει μεταξύ τους τα εγκλήματα, παρά τις ομοιότητες που παρουσίαζαν και η Σκότλαντ Γιαρντ έχει παραδεχτεί ότι έχασε ορισμένες «ευκαιρίες» να επιλύσει εγκαίρως την υπόθεση. Η αστυνομία ερευνά ξανά 58 θανάτους που σχετίζονται με τη χρήση του GHB τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο.

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου