Αναζήτηση

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ: «ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»

ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ: «ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»
ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ: «ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»

Την πρόταση που έχει δεχθεί από κόμμα σκέφτεται η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία θέλει να συνεχίσει το έργο της Μελίνας Μερκούρη για τα Γλυπτά, ενώ βλέπει μέχρι και την πρωθυπουργία για να βάλει τάξη στη χώρα!

Θελω να συνεχίσω τον αγώνα που ξεκίνησε η Μελίνα Μερκούρη. Τα Γλυπτά είναι δικά μας και πρέπει να γυρίσουν στην Ελλάδα», αναφέρει αρχικά στην εφημερίδα «Espresso» η Τζούλια Αλεξανδράτου.
Διαφήμηση


Στη συνέχεια αποκάλυψε πως μεγάλο κόμμα της έχει προσεγγίσει για να κατέβει υποψήφια στις επόμενες εκλογές: «Μου έχει γίνει και παλαιότερα πρόταση να πολιτευθώ, λίγο πριν φύγω για την Αυστρία, αλλά τότε είχα απαντήσει αρνητικά διότι είχα υποχρεώσεις στο εξωτερικό. Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει η είσοδός μου στα κοινά, διότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται πλέον τους πολιτικούς. Με την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα μπήκε τέλος στην οικογενειοκρατία, που υπήρχε για 40 χρόνια στην πολιτική σκηνή της χώρας μας. Εκείνη την περίοδο όποιος και να έβγαινε πρωθυπουργός θα ήταν υποχρεωμένος να πράξει αυτά που λένε τα Μνημόνια…».

Όσο για τον στόχο της; Θέλει να βάλει τάξη στη χώρα: «Σκέφτομαι να ασχοληθώ με την πολιτική μήπως μπορέσω και βάλω εγώ μια τάξη σ΄ αυτή τη χώρα. Οι γυναίκες μπορούμε να γίνουμε καλύτερες πολιτικοί από τους άντρες. Τρανταχτό παράδειγμα, η Χίλαρι Κλίτον, η οποία έρχεται πρώτη στις δημοσκοπήσεις για την προεδρία. Για πρώτη φορά στα χρονικά μια γυναίκα μπορεί να καθίσει στο οβάλ γραφείο. Γιατί να μην γίνω κι εγώ πρωθυπουργός της Ελλάδας;».
Διαφήμηση


Παράλληλα, η Τζούλια αναφέρθηκε και στον διαγωνισμό ομορφιά το 2006, όταν και έγινε για πρώτη φορά γνωστή στο κοινό, αλλά την πρωτιά πήρε η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου: «Στον διαγωνισμό φάνηκε ότι δεν έχουμε αξιοκρατία. Με έκοψαν για ένα νεύμα μου και τη θέση μου πήρε κάποια που «εξαφανίστηκε» την επόμενη μέρα. Την ίδια στιγμή, εγώ έγινα νούμερο ένα, με προτάσεις για τηλεόραση, τραγούδι, σινεμά, μόδα και τεράστιες διαφημιστικές καμπάνιες».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου