Αναζήτηση

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Αυτά είναι τα λάθη των αντρών στη γυμναστική....

Αυτά είναι τα λάθη των αντρών στη γυμναστική....

Υπάρχουν κάποια μικρά tips που μπορούν να σας βοηθήσουν να καίτε ακόμη περισσότερες θερμίδες όταν γυμνάζεστε.

Τι κάνετε λάθος: προπονήσεις νηστικοί

Πώς να το διορθώσετε: φάτε ελαφριά γεύματα πριν από την προπόνηση
Διαφήμιση


Αν σηκώνεστε από το κρεβάτι σας και πάτε στο γυμναστήριο χωρίς να έχετε φάει σημαίνει ότι θα τρέχετε με άδειο στομάχι κατά τη διάρκεια όλης της προπόνησής σας. Η Διεθνής Δημοσιογραφία για τη Διατροφή και την Άσκηση Μεταβολισμού του Αθλητισμού (International Journal of Sports Nutrition and Exercise Metabolism) υποστηρίζει ότι το πρωινό ενισχύει τη μέγιστη κατανάλωση οξυγόνου και βοηθά στην καύση λίπους για το υπόλοιπο της ημέρας. Δεν χρειάζεται να φάτε ένα πλήρες αγγλικό πρωινό, αφού και λίγο κουάκερ είναι ό,τι χρειάζεται ο οργανισμός για να είναι πλήρη τα επίπεδα γλυκογόνου.
Αυτά είναι τα λάθη των αντρών στη γυμναστική....
Αυτά είναι τα λάθη των αντρών στη γυμναστική....

Τι κάνετε λάθος: τρέχετε συνέχεια στο διάδρομο
Πώς να το διορθώσετε: αρχίστε να τρέχετε σε εξωτερικούς χώρους
Το τρέξιμο έξω ενισχύει την καύση λίπους, εξαιτίας διάφορων παραγόντων, όπως το ανώμαλο έδαφος, την αλλαγής της ταχύτητας και άλλες αντιξοότητες. Με το να τρέχετε στην ύπαιθρο θα κάψετε επιπλέον θερμίδες.
Τι κάνετε λάθος: γυμνάζεστε μόνοι σας
Πώς να το διορθώσετε: βρείτε έναν φίλο να κάνετε μαζί γυμναστική
Βάζοντας τα ακουστικά σας μπορεί να πιστεύετε ότι περνά η ώρα και γυμνάζεστε πολύ, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να κάψετε πιο πολλές θερμίδες είναι να είστε μαζί με φίλο σας. Το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Κάνσας βρήκε ότι όσοι γυμνάζονται με κάποιον πολύ καλύτερό τους κιόλας αναγκάζονται και οι ίδιοι να αυξήσουν την ένταση της δικής τους προπόνησης σχεδόν 200%
Τι κάνετε λάθος: στατικές διατάσεις
Διαφήμιση


Πώς να το διορθώσετε: κάντε δυναμικές διατάσεις
Είναι καλό να προθερμαίνετε τους μυς σας πριν από κάθε προπόνηση, γιατί μια γρήγορη προθέρμανση στα πόδια θα μπορούσε να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι στατικές διατάσεις πριν από καθίσματα μειώνει τη συνολική σας δύναμη κατά 8,36%. Ενσωματώστε λοιπόν στο πρόγραμμά σας τις προβολές, ασκήσεις με ψηλά γόνατα και κινήσεις με τη φτέρνα, ώστε να μειώσετε την πιθανότητα τραυματισμού και να είστε γεμάτοι για να κάνετε τη μέγιστη προσπάθεια.
Τι κάνετε λάθος: σπαταλάτε τις περιόδους ανάπαυσης
Τι πρέπει να κάνετε: χαμηλής έντασης ασκήσεις
Καλό είναι να μην κάθεστε τελείως μεταξύ των σετ, αξιοποιείστε στο έπακρο την συνδρομή σας στο γυμναστήριο. Δοκιμάστε 30 δευτερόλεπτα να κάνετε λίγα λάστιχα ή λίγα βαράκια ξαπλωμένοι. Θυμηθείτε όμως να μην κάνετε ασκήσεις με πολύ βάρος την ώρα του διαλείμματος. Το θέμα δεν είναι το βάρος απλά θέλουμε να κρατήσουμε τους μυς σας σε μια εγρήγορση, ώστε εσείς να συνεχίζετε να καίτε θερμίδες.

airtickets.gr: Συγκρίνουμε ολα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και βρίσκουμε για εσένα το φθηνότερο εισιτήριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου