Αναζήτηση

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΧΑΜΟΣ στην Πάτρα❕❕❕ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΣΤΟΛΟΥ ΣΕ ΠΑΡΕΑ: Η γυναίκα μου είναι 《τούρμπο》

ΧΑΜΟΣ στην Πάτρα❕❕❕ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΣΤΟΛΟΥ ΣΕ ΠΑΡΕΑ: Η γυναίκα μου είναι 《τούρμπο》
ΧΑΜΟΣ στην Πάτρα❕❕❕ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΣΤΟΛΟΥ ΣΕ ΠΑΡΕΑ: Η γυναίκα μου είναι 《τούρμπο》
«Διαφήμιζε» την ξανθιά δημόσιο υπάλληλο για τις επιδόσεις της στο κρεβάτι

Της κακομοίρας έγινε σε παρέα φίλων σε περιοχή της Αχαϊας όταν ο συνταξιούχος σύζυγος, πολύ γνωστός στην περιοχή του, διαφήμιζε εν μέσω ποτού και εδεσμάτων τα προσόντα της γυναίκας του!

Τα μέλη της παρέας είχαν μείνει άφωνα από τις περιγραφές του όπως αποδεικνυόταν υπερήφανου συζύγου για την 50άρα σύζυγό του, η οποία εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, το στιλ και την κορμοστασιά της.
Διαφήμιση


Οσοι γνωρίζουν την δημόσιο υπάλληλο (υπηρετεί στην Πάτρα) έχουν να πουν τα καλύτερα! Και από ομορφιά σκίζει και βάζει κάτω και τις 35άρες!

Και ενώ η συζήτηση είχε επικεντρωθεί στα των ανθρωπίνων σχέσεων και ειδικότερα στην σexουαλική ζωή των παντρεμένων, ξαφνικά ο συνταξιούχος σύζυγος άρχισε να πλέκει το «ροζ» εγκώμιο της αγαπημένης του η οποία απουσίαζε από την παρέα!

Και τι δεν είπε! Πόσο καλή είναι στο κρεβάτι, πόσο τον ικανοποιεί, ποιες στάσεις προτιμά μέχρι και ότι είναι η καλύτερη στο στοματικό!

Στην παρέα ήσαν και κάποια άτομα που για πρώτη φορά έβλεπαν τον συνταξιούχο και όπως καταλαβαίνετε έπαθαν πλάκα!

Το ζευγάρι είναι από τα πιο γνωστά στην περιοχή τους, με οικονομική άνεση και εκείνος ένστολος εν αποστρατεία!
Διαφήμιση


Ο σύζυγος σφόδρα ερωτευμένος με την εδώ και χρόνια σύζυγό του όπως είπε δεν έχει σκεφθεί ούτε μία στιγμή να την απατήσει, αφού στο κρεβάτι είναι όχι απλά σούπερ αλλά.. τούρμπο!

Ήταν δε τόσο περιγραφικός (και με λεπτομέρειες) για όσα του κάνει η όμορφη ξανθιά συμβία του κάθε φορά που κάνουν έρωτα, που η όλη συζήτηση έγινε αντικείμενο κουτσομπολιού στην περιοχή. Βλέπετε οι συνδαιτυμόνες είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό και ήταν βέβαιο πως την επομένη κιόλας ημέρα θα έβγαζαν «παράρτημα» τα όσα τους «εξομολογήθηκε» ο ένστολος!

enalla.info


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου