Αναζήτηση

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Κροκόδειλος προσπαθεί να σκοτώσει ελέφαντα!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Κροκόδειλος προσπαθεί να σκοτώσει ελέφαντα!
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Κροκόδειλος προσπαθεί να σκοτώσει ελέφαντα!

Όταν έκπληξη ή lunging έξω από το νερό για να πιάσει το θήραμα, ένας κροκόδειλος μπορεί να κινηθεί ανησυχητικά γρήγορα. Ταχύτητες της τάξης των 18 χιλιομέτρων ανά ώρα μπορεί να φτάσει σε μικρές αποστάσεις, ωστόσο, είναι αργή και δυσκίνητη στη γη και θα έχουν προβλήματα να συμβαδίσουν με ακόμη ένα τρέξιμο του ανθρώπου.

Κατοικούν στους βάλτους μαγκρόβια, παράκτια έλη, και εκβολές ποταμών, γύρω από την κορυφή της Δυτικής Αυστραλίας, της Βόρειας Επικράτειας και Κουίνσλαντ. Θα ταξιδέψουν στο μέτρο μέχρι ρεύμα, δεδομένου ότι μπορούν να κολυμπήσουν, συχνά εκμεταλλευόμενοι τις εποχιακές πλημμύρες να έχουν πρόσβαση σε περιοχές οι οποίες είναι συνήθως πολύ δύσκολο να επιτευχθεί. κροκόδειλοι αλμυρού νερού είναι επίσης αρκετά σε θέση να ζουν στον ανοιχτό ωκεανό για τις περιόδους του χρόνου και θα διασχίσουν μεγάλες εκτάσεις του νερού να φτάσει σε νέες περιοχές. Αυτή η ικανότητα διασποράς σημαίνει ότι είναι ευρέως διαδεδομένη στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Νέα Γουινέα και κάποια από τα νησιά του Ειρηνικού.

Κροκόδειλοι αλμυρού νερού είναι αυστηρά σαρκοφάγα. Τα ψάρια, τα πουλιά και τα θηλαστικά που βγείτε κοντά στην άκρη του νερού είναι όλα τρώγονται. Τα ενήλικα κροκόδειλοι θα φάει σχεδόν τίποτα που έρχεται πολύ κοντά. Οι νεότεροι κροκόδειλοι θα φάνε μικρότερα ψάρια και έντομα. Άλλα ζώα επίσης τρώγονται, όπως περιλαμβάνονται wallabies, βουβάλια, αγελάδες, που φέρουν αλεπούδες, καβούρια και χελώνες. Οι άνθρωποι δεν είναι ένα κανονικό μέρος της διατροφής ενός μεγάλου κροκόδειλου, αλλά ένα άτομο στο πλύσιμο των πιάτων άκρη του νερού ή το ποτό σας μοιάζει πολύ στα μάτια ενός κροκόδειλου σε οποιοδήποτε άλλο θηλαστικό και ως εκ τούτου θεωρείται ως δυνητικός τρόφιμο. επιθέσεις κροκοδείλια λάβει χώρα μόνο επειδή οι άνθρωποι αγνοούν τους κινδύνους που σχετίζονται με τη βόρεια πλωτές μεταφορές μας, λίγη κοινή λογική θα εξασφαλίσουν δεν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου