Αναζήτηση

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Η 20χρονη Ελένη εξομολογείται:”Το έκανα με τον κολλητό του αγοριού μου στο ίδιο του το σπίτι και είμαι πολύ μπερδεμένη”…Νομίζω ότι ήταν παγίδα!!

Η 20χρονη Ελένη εξομολογείται:”Το έκανα με τον κολλητό του αγοριού μου στο ίδιο του το σπίτι και είμαι πολύ μπερδεμένη”…Νομίζω ότι ήταν παγίδα!!

.  Είμαι η Ελένη, 20ετών, μένω στις Σέρρες και είμαι φοιτήτρια εδώ σε μια σχολή. 



Έχω σχέση με ένα παλικάρι συνομήλικο μου εδώ και περίπου 1χρονο αλλά πριν μερικές ημέρες μου συνέβη κάτι απρόοπτο το οποίο ναι μεν ευχαριστήθηκα στιγμιαία αλλά τώρα νιώθω πολύ μπερδεμένη και μπορώ να πω ότι αισθάνομαι και τύψεις.

Που λες λοιπόν τις προάλλες είχαμε μαζευτεί στο σπίτι του αγοριού μου παρέα, κάποια στιγμή οι περισσότεροι φύγαν και έμεινα εγώ, το αγόρι μου και ένας φίλος του, αρκετά μεγαλύτερος του, 30 για την ακρίβεια, τον οποίον και ξέρει εδώ και καιρό μιας και είναι συμπαίκτες στην ίδια ομάδα ποδοσφαίρου.
Διαφήμιση


Κάποια στιγμή το αγόρι μου έφυγε γιατί προέκυψε ένα θέμα με την αδερφή του και είπε ότι ίσως χρειαστεί αρκετή ώρα για να επιστρέψει. Μας είπε καθίστε εσείς εδώ και θα σας παρώ να σας πω σε πόση ώρα θα έρθω. Μετά από λίγο με κάλεσε και μου είπε ότι σίγουρα δεν μπορεί να έρθει ακόμα.

Ήταν περίπου 2 το βράδυ και η αλήθεια είναι ότι πριν είχαμε πιει αρκετά. Σε κάποια φάση ένιωσα τον φίλο του να προσπαθεί να με πλησιάσει ολοένα και περισσότερο καθώς έψαχνε ευκαιρία να μου πιάσει το χέρι και τα μαλλιά. Η αλήθεια είναι πως από την μια ντρεπόμουν αλλά από την άλλη με κολάκευε όλο αυτό .
Διαφήμιση


Κάποια στιγμή με άρπαξε και άρχισε να με φιλάει με πάθος. Με πήγε στο δωμάτιο με έριξε στο κρεβάτι και άρχισε να με φιλάει παντού. Χωρις να μπαίνω σε λεπτομέρειες έγινε ότι έγινε, βιαστικά ναι μεν γιατί από στιγμή σε στιγμή θα ερχόταν το αγόρι μου, απολαυστικά δε, διότι όλο αυτό το παράνομο μου είχε εξιτάρει απίστευτα το μυαλό.

Ντυθήκαμε και ξανακάτσαμε στο σαλόνι ώσπου να έρθει ο φίλος μου. Αυτός όμως μου έλεγε ότι με θέλει πολύ και θέλει μετά από εδώ να πω οτι θα πάω σπίτι μου για ύπνο για να με πάρει σπίτι του και να συνεχίσουμε ότι είχαμε ξεκινήσει. Όταν λοιπόν γύρισε το αγόρι μου σπίτι, είπα ακριβώς αυτά που είχα συνεννοηθεί με τον κολλητό του και μόλις αυτός έφυγε, πήγα και εγώ υποτίθεται σπίτι μου, αλλά στην πραγματικότητα πήγα στο σπίτι του, οπού και το κάναμε μέχρι πρωίας. Η αλήθεια είναι ότι το καταευχαριστήθηκα εκείνη την στιγμή και μου άρεσε πάρα πολυ.

Την άλλη μέρα ένιωθα τρελές τύψεις όμως και νιώθω ακόμα. Ζήτησα από το αγόρι μου λίγο χρόνο για να σκεφτώ χωρις αυτός να ξέρει τι έχει συμβεί και φυσικά δεν ξανασυνάντησα ούτε και τον φίλο του. Αν δεν ήταν κολλητοί θα το συνέχιζα γιατί μου αρέσει πολύ.

ΠΗΓΗ: .-avramidis.gr/i

airtickets.gr: Συγκρίνουμε ολα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και βρίσκουμε για εσένα το φθηνότερο εισιτήριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου