Αναζήτηση

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ❗ Λαμπραντόρ ΕΣΩΣΕ τον φίλο του από τα ορμητικά νερά ποταμού❗➤➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ❗ Λαμπραντόρ ΕΣΩΣΕ τον φίλο του από τα ορμητικά νερά ποταμού❗➤➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ❗ Λαμπραντόρ ΕΣΩΣΕ τον φίλο του από τα ορμητικά νερά ποταμού❗➤➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞

Με ψυχολογικό τεστ μοιάζει ένα viral βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, και δείχνει ένα χαριτωμένο λαμπραντόρ να βοηθάει τον φίλο του, έναν σκουρόχρωμο σκυλάκο, να βγει από τα ορμητικά νερά ενός ποταμού.
Advertisement


Και αυτό γιατί, ο τρόπος που ερμηνεύει κάποιος την – ομολογουμένως παράξενη – πράξη του σκύλου, αποκαλύπτει αρκετά για τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο!
Διαφήμιση


Στο βίντεο που ανέβηκε για πρώτη φορά στο Facebook, σε μια σελίδα φίλων των λαμπραντόρ, φαίνεται ένας συμπαθής σκύλος που παίζει με τον φίλο του στη όχθη ενός ποταμού. Τρέχοντας να πιάσει ένα ξύλο, ο σκουρόχρωμος σκύλος γλιστράει και πέφτει στο ποτάμι, ενώ τα ορμητικά ρεύματα τον παρασύρουν γρήγορα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ευτυχώς για εκείνον, το «ηρωικό» λαμπραντόρ επεμβαίνει και αρπάζει το ξύλο που δαγκώνει σφιχτά, τραβώντας τον έτσι έξω από το νερό και στην ασφάλεια.
Υπάρχει βέβαια και μια άλλη ερμηνεία, εκείνη που θέλει το λαμπραντόρ να αρπάζει το ξύλο του από το στόμα του φιλαράκου του όχι για να τον σώσει, αλλά απλώς… για να του το πάρει.
Διαφήμιση


Είναι σίγουρα μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση, όμως ποιος μπορεί τελικά να γνωρίζει τι κρύβει η γεμάτη τρυφερότητα καρδιά ενός σκύλου και πού μπορεί να τον οδηγήσει η ανάγκη του να προστατεύσει όσους αγαπά;


makeleio.gr


airtickets.gr: Συγκρίνουμε ολα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και βρίσκουμε για εσένα το φθηνότερο εισιτήριο!

Διαγωνισμοί μέσω SMS με ερωτήσεις γνώσεων και πλούσια δώρα όπως iPhone, PlayStation, δωροεπιταγές και μετρητά!

Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου στα πιο γνωστά καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου