Αναζήτηση

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Αυτή είναι η μάνα που εγκατέλειψε τα κοριτσάκια στην Πάτρα ➤〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞

Αυτή είναι η μάνα που εγκατέλειψε τα κοριτσάκια στην Πάτρα ➤〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞
Αυτή είναι η μάνα που εγκατέλειψε τα κοριτσάκια στην Πάτρα ➤〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞

Επιμένει πως δεν θέλει να κρατήσει τα παιδιά της, αφού θέλει να κάνει μια νέα ζωή και φωνάζει στους αστυνομικούς να τα δώσουν σε ίδρυμα ή για υιοθεσία!
Συνεχίζεται το δράμα στην Πάτρα, με την μάνα από την Αλβανία που παράτησε τα τρία της παιδιά να κρατείται από τις αστυνομικές Αρχές.
Διαφήμιση


Η ίδια παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και σε βίντεο που δημοσιεύει το patrastv.gr, φαίνεται η ίδια μέσα στο κτίριο.

Φοράει ένα στρατιωτικό μπουφάν και οδηγείται από έναν άνδρα στους χώρους του Τμήματος για να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες.
Διαφήμιση


Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, η ίδια φέρεται να επιμένει πως δεν μπορεί και δεν θέλει να κρατήσει τα παιδιά της, αφού θέλει να κάνει μια νέα ζωή και φωνάζει στους αστυνομικούς να τα δώσουν σε ίδρυμα ή για υιοθεσία!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί σε ηλικία 14 ετών, ενώ θα κρατηθεί μέχρι την Δευτέρα, αφού δεν έχει χαρτιά παραμονής.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το LiveNews, η μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι τα παράτησε μέσα στο χώρο του νοσοκομείου και εκείνα βγήκαν στο δρόμο, γιατί προφανώς δεν ήξεραν πού να πάνε.
Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου στα πιο γνωστά καταστήματα.
Από την πλευρά του, ο πατέρας είχε καταθέσει ότι είχε αφήσει τα παιδιά στην πεθερά του στην Πάτρα για να πάει να βρεί τη γυναίκα του και να την πείσει να μην τον αφήσει, λέγοντας ότι δεν γνωρίζει πώς κατέληξαν στον δρόμο.

Ο 27χρονος Αλβανός, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί από την Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες ζητάει να κρατήσει εκείνος τα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει με την γυναίκα (έχουν και ένα αγοράκι εκτός από τα τρία κοριτσάκια, το οποίο ο πατέρας έχει αφήσει σε συγγενικό πρόσωπο, στα Λεχαινά).

Νωρίτερα την Παρασκευή, ο Άρειος Πάγος διέταξε κατεπείγουσα έρευνα για την υπόθεση, που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα. Η εντολή του Αρείου Πάγου παρελήφθη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας από τον Εισαγγελέα Πατρών...


Πηγή: PatrasTV, LiveNews

airtickets.gr: Συγκρίνουμε ολα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και βρίσκουμε για εσένα το φθηνότερο εισιτήριο!

Διαγωνισμοί μέσω SMS με ερωτήσεις γνώσεων και πλούσια δώρα όπως iPhone, PlayStation, δωροεπιταγές και μετρητά!

Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου στα πιο γνωστά καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου