Αναζήτηση

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

EKTAKTO❗ Εισβολή ΝΑΤΟ στην Α.Ουκρανία ❗➤ ➕〝📷ΦΩΤΟ〞 ➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞

EKTAKTO❗ Εισβολή ΝΑΤΟ στην Α.Ουκρανία ❗➤ ➕〝📷ΦΩΤΟ〞 ➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞
EKTAKTO❗ Εισβολή ΝΑΤΟ στην Α.Ουκρανία ❗➤ ➕〝📷ΦΩΤΟ〞 ➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞

Ξεκίνησε εκ νέου η στρατιωτική σύγκρουση στη πρώτη γραμμή στα νότια του Ντόνετσκ, παρουσιάζοντας απότομα από χθες ραγδαία επιδείνωση.Το ΝΑΤΟ σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες αλλά με χιλιάδες αποχρώσες ενδείξεις ετοιμάζεται να εισβάλει στην Α.Ουκρανία με σκοπό να πιέσει την Ρωσία «μέχρι εκεί που δεν παίρνει».
Διαφήμιση


Ο λόγος αφορά την πλήρη ενεργοποίηση των πολλών και «σκοτεινών κύκλων στις ΗΠΑ, οι οποίοι επιδιώκουν την μετωπική σύγκρουση με την Ρωσία του Πούτιν…τώρα, ειδικά μετά το αμερικανικό φιάσκο στην Συρία.

Σε ιστοσελίδα μη κυβερνητικής δεξαμενής σκέψης των ΗΠΑ που ασχολείται  στον τομέα των διεθνών σχέσεων καθώς και στην παροχή υπηρεσιών στο  ΝΑΤΟ, δημοσιεύθηκε άρθρο το οποίο απειλεί ξεκάθαρα τα ρωσικά  στρατεύματα τα οποία θα επιδιώξουν να σώσουν τους ομοεθνείς τους στην ανατολική Ουκρανία…από τι  όμως ;

Σαφώς  και δεν πρόκειται για μια απλή ΜΚΟ , αλλά για το βαθύ αμερικανικό κράτος της νέας τάξης που είδε ότι χάνει τον πόλεμο στην Συρία και σε ΕΕ και τώρα ξαναβάζει «φωτιά» στην Ουκρανία εμπλέκοντας και την ΕΕ.

Το άρθρο προϋποθέτει ότι η Ρωσία θα είναι αρκετά ικανή να αποστείλει δυνάμεις για την κατάληψη της Ουκρανίας, αλλά τονίζεται ότι οι απώλειες θα είναι τεράστιες, «όχι μόνο για τους Ουκρανούς, οι οποίοι θα πεθαίνουν κατά  εκατοντάδες χιλιάδες, αλλά και για τους Ρώσους οι οποίοι επίσης θα πεθαίνουν  κατά εκατοντάδες χιλιάδες».
Διαφήμιση


Με βάση διάφορες αξιολογήσεις  Αμερικανών στρατιωτικών ειδικών,  η Ρωσία θα πρέπει να ακολουθήσει τα ακόλουθα επίπεδα μετά την όξυνση της έντασης και την κατάληψη της ανατολικής Ουκρανίας από  το ΝΑΤΟ.

«Να προελάσει προς την  περιοχή Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ μόνη της, με δύναμη γύρω στους 26000  στρατιώτες και εκατοντάδες άρματα μάχης . Σκοπός η δημιουργία «διαδρόμου» από την Κριμαία στην Υπερδνειστερία με ταυτόχρονη επίθεση και στην περιφέρεια της  Οδησσού η οποία θα σήμαινε αυτομάτως απαίτηση περίπου 46 χιλιάδων στρατιωτών .

Η κατοχή των επτά νοτιο-ανατολικών περιοχών  θα απαιτήσει 117 000  στρατιώτες (26.000  για τις περιφέρειες Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ  και 91.000 για τις  άλλες) και 133 000 για όλες τις υπόλοιπες περιοχές) . Αν η Ρωσία αποφασίσει να κατακτήσει το σύνολο της Ουκρανίας, θα απαιτηθούν 548 000  στρατιώτες  ή ένα σύνολο 667 000 στρατιωτών. Μόνο η περιοχή του Κιέβου θα απαιτήσει 90 χιλιάδες στρατιώτες κατοχής», σύμφωνα πάντα με τους αναλυτές των ΗΠΑ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η δημοσίευση δεν αναφέρει την μεθοδολογία των Αμερικανών ειδικών , με την οποία πέτυχαν με τέτοια εκπληκτική ακρίβεια τον  υπολογισμό  του αριθμού των ρωσικών στρατευμάτων που απαιτούνται για την κατάληψη της Ουκρανίας.

Σε χθεσινό άρθρο μας με τίτλο (Η ανθρωπότητα στο χείλος του γκρεμού: Συγκλονιστικές εικόνες προετοιμασιών παγκοσμίου πολέμου στην Γερμανία), είχαμε προσδιορίσει με απόλυτη  σαφήνεια  τις πρωτόγνωρες εικόνες πολεμικών προετοιμασιών, στην ν πόλη Bremerhaven στην Γερμανία που είναι σε πλήρη εξέλιξη η αποβίβαση της  3ης και 4ης Ταξιαρχιών πεζικού του αμερικανικού στρατού για την αποστολή δυνάμεων στα σύνορα με την Ρωσία.

Την ίδια στιγμή νατοϊκές  δυνάμεις εκκαθαρίζουν τα δάση στις χώρες της βαλτικής για να είναι προσβάσιμα στα αμερικανικά, βρετανικά και γαλλικά άρματα  μάχης που «γεμίζουν» τις περιοχές αυτές.
EKTAKTO❗ Εισβολή ΝΑΤΟ στην Α.Ουκρανία ❗➤ ➕〝📷ΦΩΤΟ〞 ➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞


Όλα τα γνωρίζουν οι Αμερικανοί , ακόμα και πως θα δράσουν οι Ρώσοι σε περίπτωση κλιμάκωσης του πολέμου στην Ουκρανία.

Όπως και να έχει όμως , αυτό που γίνεται σαφές είναι ότι το ΝΑΤΟ «παίζει στην κυριολεξία τα ρέστα του στην Ουκρανία μετά το φιάσκο στην Συρία».

Εμείς κρατάμε την δήλωση του Αλέξανδρου Νώε αναπληρωτή προέδρου  της  Bundestag και μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας της Γερμανίας : «Η Ευρώπη με την μεταφορά αμερικανικών στρατευμάτων ωθείται άσκοπα σε ένα νέο επίπεδο έντασης  με τη Ρωσία».
EKTAKTO❗ Εισβολή ΝΑΤΟ στην Α.Ουκρανία ❗➤ ➕〝📷ΦΩΤΟ〞 ➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞

Επιπλέον, ο Γερμανός πολιτικός είναι πεπεισμένος  ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βορειοατλαντική Συμμαχία, κινούνται όλο και περισσότερο από τα λόγια…… στις πράξεις.

Για να το λέει  αυτό ένας Γερμανός πολιτικός που συμμετέχει στην επιτροπή άμυνας της Γερμανίας ….κάτι θα ξέρει τουλάχιστον παραπάνω από όλους τους «κοινούς θνητούς».


EKTAKTO❗ Εισβολή ΝΑΤΟ στην Α.Ουκρανία ❗➤ ➕〝📷ΦΩΤΟ〞 ➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞

EKTAKTO❗ Εισβολή ΝΑΤΟ στην Α.Ουκρανία ❗➤ ➕〝📷ΦΩΤΟ〞 ➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞

EKTAKTO❗ Εισβολή ΝΑΤΟ στην Α.Ουκρανία ❗➤ ➕〝📷ΦΩΤΟ〞 ➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞


pentapostagma.gr

airtickets.gr: Συγκρίνουμε ολα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και βρίσκουμε για εσένα το φθηνότερο εισιτήριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου