Αναζήτηση

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Η αληθινή εξομολόγηση της 28χρονης Κατερίνας! — Κατάφερα να κάνω τον άντρα μου να σταματήσει....

Η αληθινή εξομολόγηση της 28χρονης Κατερίνας! — Κατάφερα να κάνω τον άντρα μου να σταματήσει....
Η αληθινή εξομολόγηση της 28χρονης Κατερίνας! — Κατάφερα να κάνω τον άντρα μου να σταματήσει το ποτό σε 2 εβδομάδες...Σίγουρα, όλοι μας θα έχουμε κάποιον δικό μας άνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια. Δείτε πως τα κατάφερα..

Παντρεύτηκα τον Πέτρο πριν 3 χρόνια. Ήταν 40 τότε και εγώ ήμουν 28. Ήταν διαζευγμένος. Ήταν ο πρώτος μου γάμος. Ακόμα και πριν παντρευτούμε ήξερα ότι του άρεσε να πίνει. Μάλιστα, ήταν και ο λόγος που ο πρώτος του γάμος έληξε. Αλλά μου είχε ορκιστεί ότι δεν θα έχανε τον έλεγχο ποτέ ξανά. Και τον εμπιστεύτηκα.
Advertisement
Κάντε κλικ στην εικόνα..

Και τον πρώτο μας χρόνο, έπινε μόνο περιστασιακά - σε γενέθλια, όταν βγαίναμε καμιά φορά και που και που με τους φίλους του. Γενικά, δεν ήταν άσχημα. Ήθελα να κάνω παιδί. Το σκεφτόμουν ακόμα και πριν παντρευτούμε, αλλά αποφάσισα ότι θα περίμενα για μετά τον γάμο.


Στην αρχή ο Πέτρος έπινε μόνο περιστασιακά - σε γενέθλια, όταν βγαίναμε καμιά φορά και που και που με τους φίλους του.

Δυστυχώς, όπως περνούσε ο καιρός έπινε όλο και πιο πολύ. Πάντα έβρισκε μία δικαιολογία να το κάνει και συνεχώς έκανε νέους "φίλους", οι οποίοι ήταν μόνο φίλοι για να βγαίνει να πίνει. Και τότε ξεκίνησαν οι πρώτοι μας καυγάδες. Δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα και όλα με άγχωναν ακόμα περισσότερο.

Τώρα καταλαβαίνω ότι ο αλκοολισμός είναι μια ασθένεια ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ όπως ακριβώς και άλλες ασθένειες - με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Τότε, όμως, σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να βοηθήσω τον σύζυγό μου με την πειθώ, το κλάμα, τις φωνές. Ορκιζόταν ότι δεν θα πιει ποτέ ξανά, αλλά σε λιγότερο από μία εβδομάδα αργότερα γυρνούσε πάλι πίσω σε αυτό. Μία φορά τον μήνα γινόταν τελείως κομμάτια. Άρχισε να έχει πρόβλημα στη δουλειά. Σκεφτόμουν ότι δεν θα κάναμε ποτέ παιδί…
Διαφήμιση


Ο Πέτρος άρχισε να πίνει όλο και πιο συχνά, ήταν πιο πολύ μεθυσμένος παρά νηφάλιος.

Δοκίμασα σχεδόν τα πάντα για να τον βοηθήσω.

Τον έπεισα να επισκεφθεί ένα γιατρό, ο οποίος του έγραψε κάποια χάπια, αλλά τα βρήκα στα σκουπίδια μια-δυο μέρες αργότερα. Τότε η μητέρα μου με συμβούλεψε να επικοινωνήσω με έναν έγκριτο ειδικό που θεραπεύει τον αλκοολισμό μέσω της ύπνωσης και του βελονισμού. Μάλιστα, μου έδωσε ακόμη και τα χρήματα, γιατί αυτή η θεραπεία ήταν αρκετά ακριβή.

Συνόδευσα τον Πέτρο στις θεραπείες για μια ολόκληρη εβδομάδα. Μετά από όλες τις θεραπείες, κατάφερε να μείνει νηφάλιος για σχεδόν δύο μήνες. Άρχισα να σκέφτομαι πάλι να κάνω ένα παιδί. Αλλά στη συνέχεια ο Πέτρος άρχισε να πίνει και πάλι, ακόμη περισσότερο από ό, τι πριν. Και τότε, όταν ο σύζυγός μου με χτύπησε για πρώτη φορά, συνειδητοποίησα ότι ήταν ένας αλκοολικός.

Αφού με χτύπησε για πρώτη φορά κατάλαβα ότι ο άντρας μου είναι αλκοολικός

Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις!

Αντί να κάνω τα πάντα για να τον βοηθήσω να ξεπεράσει το πρόβλημά του, άρχισα να πίνω μαζί του. Έκανα το ίδιο λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες. Συμβιβάζονται με το γεγονός ότι δεν μπορούν να αναγκάσουν τον άντρα τους να σταματήσει να πίνει και να νομίζουν ότι η καλύτερη διέξοδος είναι να επιτρέπουν στο σύζυγό τους να πίνει στο σπίτι - υποτίθεται - υπό επιτήρηση. Αλλά ένας άνθρωπος χρειάζεται φίλους να πίνει. Και μια γυναίκα δεν έχει καμία άλλη επιλογή από το να αναλάβει το ρόλο αυτό η ίδια.
Διαφήμιση


Και μπορείτε να το πιστέψετε ότι μου άρεσε στην αρχή; Άρχισε να μου φέρεται με περισσότερο σεβασμό. Δεν έμενε τόσο συχνά με τους φίλους του σε μπαρ και ερχόταν σπίτι νωρίτερα. Μάλιστα έπινε λιγότερο τον πρώτο μήνα που ξεκίνησα να πίνω μαζί του. Νομίζω ντρεπόταν λίγο να το κάνει μπροστά μου.

Ωστόσο, σταδιακά το ξεπέρασε αυτό και άρχισε να πίνει όλο και περισσότερο, πλέον καθημερινά. Πολύ σύντομα τον έδιωξαν από τη δουλειά οπότε έπρεπε να τα βγάλουμε πέρα με τον μισθό μου σαν απλή βιβλιοθηκάριος. Τι θα μπορούσαμε να καταφέρουμε έτσι; Δύο άτομα, Έναν που γίνεται αλκοολικός και έναν ήδη αλκοολικο τα εφτά έφτασαν με το ζόρι για μια βδομάδα. Ο Πέτρος πούλησε το αυτοκίνητο του και ξοδέψαμε όλα τα χρήματα σε αλκοόλ σε λιγότερο από έξι μήνες.

Είχα έναν καυγά με την μητέρα μου. Ήταν περίπου ένα χρόνο αφού άρχισα να πίνω μαζί με τον άντρα μου. Μια φορά, γυρίζοντας σπίτι από τη δουλειά είδα ένα ζευγάρι αστέγων στο πάρκο, όχι μακριά από το σπίτι μας. Καθόταν κάτω από ένα δέντρο, ήταν βρόμικοι, τα πρόσωπά τους πρησμένα, οι μύτες γεμάτες σπασμένα αγγεία.
Advertisement
Κάντε κλικ στην εικόνα..

Έπαθα κρίση πανικού. Παρατήρησα ένα μπουκάλι βότκα στο χέρι του άνδρα, και αισθάνθηκα αμέσως την επιθυμία να πιω πολύ! Με φρίκη διαπίστωσα ότι τα πράγματα δείχνουν πολύ άσχημα. Αν δεν σταματούσα το ποτό με τον σύζυγό μου, θα καταλήγαμε άστεγοι και εμείς. Είχαμε ήδη πουλήσει το αυτοκίνητο. Τώρα σειρά είχε το διαμέρισμα!

Υπάρχει ακόμα διέξοδος!

Τρέμοντας έτρεξα στην μητέρα μου. Κλάψαμε μαζί και μετά μου έκλεισε ένα ραντεβού με τον τοξικολόγο που ανέφερα πριν. Η θεραπεία του ωστόσο δεν με βοήθησε ούτε εμένα. Δεν έχω ιδέα πώς θα τελείωνε η ιστορία μου αν η μητέρα μου δεν ερχόταν σπίτι μας, μια μέρα που ο Πέτρος δεν ηταν εκεί (Ή μάλλον ξέρω τι θα γινόταν - θα καταλήγαμε άστεγοι σε κάποιο πάρκο). Αλλά η μητέρα μου σιωπηλή έβγαλε ένα κουτί με το όνομα "Alcostopex". Το άνοιξε και έβγαλε μία μικρή σακούλα από αυτό, την έσκισε και έριξε λίγη σκόνη σε ένα ποτήρι νερό.

- Πιες το! - μου είπε.

Έτσι έκανα. Είχε μια ουδέτερη γεύση - ήταν δύσκολο να πω τι πραγματικά ήταν. Αυτή η ιδιότητα της σκόνης με βοήθησε πολύ αργότερα!

- Θα το πίνεις μια φορά την ημέρα και θα κάνεις τον άντρα σου να το πίνει επίσης, αλλά θα βεβαιωθείς ότι δεν θα το καταλάβει. –είπε και έφυγε.

Το ίδιο βράδυ ο Πέτρος ήρθε σπίτι εντελώς κομμάτια. Και τότε συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα να πιω!

Το πρωί χρησιμοποίησα ένα άλλο πακέτο Alcostopex, αλλά έχυσα και κρυφά ένα ακόμα στο νερό του Πέτρου. Έβαλα τη σκόνη σε μικρότερα ποτήρια νερού, για να βεβαιωθώ ότι θα το πιει όλο. Του έδινα Alcostopex μια φορά την ημέρα -το πρωί ή το βράδυ.

Το Alcostopex δούλεψε αμέσως σε εμένα. Μετά από τρεις ημέρες δεν ήθελα καν να μυρίζω τη βότκα. Επίσης, δεν ήθελα να πίνω ούτε κρασί. Είπα στον Πέτρο ότι είχα κάποια γυναικολογικά προβλήματα και ότι ο γιατρός μου έγραψε αντιβίωση απαγορεύοντας να πίνω αλκοόλ για 2 βδομάδες. Αλλά τού είπα ότι και πάλι θα κάθομαι μαζί του να μιλάμε. Μετά από μία εβδομάδα παρατήρησα ότι το Alcostopex άρχισε να δουλεύει και σε αυτόν. Έπινε λιγότερο και μετά από μερικές μέρες έπινε μόνο μία φορά!!

Την επόμενη μέρα ο Πέτρος ξεκίνησε νωρίς - ένα ποτήρι τζιν το πρωί. Μετά έφαγε ένα μπολ σούπα και ξέρασε. Το ίδιο έγινε και το απόγευμα!

- "|Καλό θα ήταν να σταματήσεις να πίνεις!" του είπα. " Κοίτα ακόμα και το σώμα σου σου λέει ότι δεν το αντέχει πια. Ή θέλεις να πεθάνεις;"

Από τότε ο Πέτρος δεν έχει αγγίξει αλκοόλ. Και μετά από μερικές μέρες αποκάλυψε:

- Ξέρεις Κατερίνα πιθανόν έφτασα στο όριο μου και εγώ. Δεν μου έρχεται πια να πίνω. Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι πια - με αηδιάζει!

Εγώ πάντως δεν σταμάτησα να του δίνω Alcostopex για άλλες δύο εβδομάδες (η μητέρα μου μου έφερε περισσότερο όταν είδε ότι λειτουργεί).

Ο Πέτρος έγινε εντελώς διαφορετικός όταν σταμάτησε το ποτό. Ειδικά όσον αφορά τη συμπεριφορά του. Άρχισε να ενδιαφέρεται για το τι συμβαίνει γύρω του! Ήταν ίσως σύμπτωση, αλλά την ίδια μέρα που του έδωσα και το τελευταίο Alcostopex τον προσέλαβαν σε μια διεθνή εταιρεία. Και το Σάββατο αποφασίσαμε να το γιορτάσουμε με μια βόλτα στο πάρκο και μια ταινία.

Ο άντρας μου άλλαξε όταν σταμάτησε να πίνει

Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που ο Πέτρος έκοψε το ποτό. ΕΝΤΕΛΩΣ. Δεν αγγίζει καν ποτό σε πάρτι ή άλλες εκδηλώσεις πόσο μάλλον σε απλές μέρες. ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. Και το βλέμμα του άλλαξε επίσης. Το πρόσωπό του δεν είναι πλέον πρησμένο και δεν έχει αυτό το θαμπό βλέμμα στα μάτια του. Για να το πω απλά - είναι ένας άνθρωπος στην ακμή του!

Αυτό το καλοκαίρι πήγαμε για διακοπές στο εξωτερικό, όπου του ανακοίνωσα δύο πράγματα. Το πρώτο ήταν ότι ήμουν έγκυος. Και το δεύτερο ήταν ότι είχα χρησιμοποιήσει το Alcostopex Και στη συνέχεια είχαμε καταπληκτικές διακοπές!
Advertisement
Κάντε κλικ στην εικόνα..

Οπότε κορίτσια μου. Έχετε μια ευκαιρία να σώσετε το σύντροφό σας! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κομμάτι από γυναικεία πονηριά και φυσικά Alcostopex. Με την ευκαιρία, το προϊόν είναι το αποτέλεσμα έρευνας αιχμής στον τομέα της ιατρικής. Το προϊόν περιέχει μόνο φυσικά συστατικά, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα που πάσχουν από διαβήτη, έλκη του στομάχου ή άλλες ασθένειες. Έτσι, δεν υπάρχουν σοβαρές αντενδείξεις. Μπορείτε να παραγγείλετε το προϊόν στην επίσημη ιστοσελίδα. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή σας θα είναι η ευγνωμοσύνη του συζύγου σας, η ελκυστική εμφάνιση του και η οικογενειακή ευτυχία σας!

Σας εύχομαι ότι καλύτερο, Κατερίνα Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου