Αναζήτηση

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Ποια η διαφορά του Αρτέμη Σώρρα από τον... Αλέξη Τσίπρα

Ποια η διαφορά του Αρτέμη Σώρρα από τον... Αλέξη Τσίπρα
Ποια η διαφορά του Αρτέμη Σώρρα από τον... Αλέξη Τσίπρα

Αρτέμης Σώρρας. Πιο άσχημος και από τον Αρτέμη Μάτσα.
 Κι όμως! Με την αντι-κινηματογραφική, την αντι-τουριστική του φάτσα ο τύπος είναι το νέο μεγάλο αστέρι της Ελλάδας.
 Πρώτο τραπέζι πίστα. Όλο και περισσότερο ασχολούνται μαζί του media και πολιτικοί.
Και τι μας λένε;
Ότι είναι απατεώνας. Ότι εκμεταλλεύεται τον κοσμάκη.
Διαφήμιση


Στη σέντρα, λοιπόν, μπαίνει πάλι η πιο μεγάλη αλήθεια της αιωνιότητος. Ότι ο κόσμος είναι της πλάκας. Ότι εύκολα παρασύρεται από τα ψέματα κάποιου καταφερτζή.

Μάλιστα, κύριοι. Αυτός ο Αρτέμης Σώρρας, λέει, έφτιαξε οργάνωση, βρήκε οπαδούς, συμπεριφέρεται ως σωτήρας και τέλος πάντων έχει ρεύμα, γιατί; Επειδή, όπως τον κατηγορούν, είναι παραμύθης. Επειδή, να το πούμε κι αυτό, υπάρχουν άνθρωποι που τον γουστάρουν, που τον πιστεύουν.

Η Ακρόπολη έχει πουληθεί δύο φορές! Σύμφωνοι, ο «ιδιοκτήτης της Ακροπόλεως, ο «πωλητής» της ήταν μάρκα μ’ έκαψες. Ο αρχιαπατεώνας. Κι αυτός, όμως, που «αγόρασε» την Ακρόπολη ήταν αρχιμ@λ@κ@ς.

Λέει τίποτα το όνομα «Καματερός»; Είναι αυτός που πριν από 40 χρόνια πρόσφερε νεράκι της βρύσης ως φάρμακο για τον καρκίνο. Αθώο νεράκι που το διαφήμιζε ως μαγικό, θεραπευτικό. Και ο κόσμος έκανε σαν τρελός για να προλάβει να πάρει «το νερό του Καματερού».
Διαφήμιση


Είναι ο Σώρρας ένας νέος Καματερός; Ένας άλλος Τσίπρας. Δεν κατάλαβα. Τι... λιγότερο απ' αυτόν τον Αρτέμη Σώρρα έκανε ο Αλέξης Τσίπρας; Είχε υποσχεθεί στον κοσμάκη ότι θα του κάνει καλύτερη τη ζωή. Και την έκανε; Δεν κατάλαβα. Γιατί να μη γίνει πρωθυπουργός και ο Σώρρας; Κι αυτός, όπως ο Τσίπρας, δεν είπε ποτέ ότι θα σας π@δ@ξω. Πάντα λέει ότι βοηθάω τους Έλληνες.

 apodytiriakias.gr

airtickets.gr: Συγκρίνουμε ολα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και βρίσκουμε για εσένα το φθηνότερο εισιτήριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου