Αναζήτηση

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ! Το CESME έκανε την εμφάνισή του στο ΑΙΓΑΙΟ — Σε ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις

ΕΚΤΑΚΤΟ! Το CESME έκανε την εμφάνισή του στο ΑΙΓΑΙΟ — Σε ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις
ΕΚΤΑΚΤΟ! Το CESME έκανε την εμφάνισή του στο ΑΙΓΑΙΟ — Σε ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις

Το σκάφος ερευνών TCG CESME πλέει στην περιοχή του Αιγαίου.

Το τουρκικό σκάφος κινείται αυστηρά εντός της περιοχής του Βορείου Αιγαίου. Yδρογραφικές και ωκεανογραφικές έρευνες από τις 22 Φεβρουάριου και «μέχρι νεότερα» ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει η Άγκυρα με το σκάφος ερευνών TCG CESME.
Νίκησε την ΚΡΙΣΗ.....Γίνε Αεροσυνοδός , μόνο σε 2 μήνες και διεκδίκησε μία θέση εργασίας σε ΟΛΕΣ τις Αεροπορικές Εταιρίες του Κόσμου
Ειδικότερα το πεδίο ερευνών περιλαμβάνει τη θαλάσσια περιοχή, η οποία εκτείνεται μεταξύ του Άθω, της Θάσου, της Λήμνου και της Σαμοθράκης, σύμφωνα με την NAVTEX 244/17.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΓΕΕΘΑ στο OnAlert.gr τονίζεται ότι σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας όπου υπήρχε κορύφωση της έντασης με την Τουρκία η παρουσία του ΠΝ ήταν ισχυρή στο Αιγαίο ενώ όπως μάθαμε υπήρχε και ισχυρή παρουσία της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σε εξέλιξη ήταν άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού στην οποία ήταν το 40% του στόλου στην θάλασσα. Μια δύναμη επιφανείας αποτελούμενη από 4 φρεγάτες, ένα πετρελαιοφώρο, ενώ συμμετείχαν επίσης και υποβρύχια και πυραυλάκατοι.
Αγοράστε Online στις χαμηλότερες τιμές ανδρικά, γυναικεία και παιδικά παπούτσια. Δωρεάν Μεταφορικά - Δωρεάν Αντικαταβολή!

Όλα αυτά σε μια περίοδο που υπήρχε τεταμένη ένταση με την Τουρκία και κατά συνέπεια σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο προέκυπτε υπήρχε άμεση δυνατότητα επέμβασης της δύναμης αυτής σε οποιαδήποτε περιοχή του ανατολικού Αιγαίου εντός 3 ωρών. Κατά συνέπεια η παρουσία του ΠΝ ήταν ισχυρή στο Αιγαίο.

onalert.gr

Διαφήμιση


Διαφήμιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου