Αναζήτηση

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Η αληθινή εξομολόγηση της Κατερίνας 39 ετών! Έτσι με έπεισε ο φίλος μου ο Πέτρος να....

Η αληθινή εξομολόγηση της Κατερίνας 39 ετών! Έτσι με έπεισε ο φίλος μου ο Πέτρος να....
Η αληθινή εξομολόγηση της Κατερίνας 39 ετών! Έτσι με έπεισε ο φίλος μου ο Πέτρος να....
Εμένα πέθανε ο άντρας μου πριν από ένα χρόνο. Τώρα είμαι πολύ μόνη μου αλλά και με πολύ ελεύθερο χρόνο. Έψαχνα να βρω ανθρώπους στον κύκλο μου για να μοιράζομαι μαζί τους τις σκέψεις μου, αλλά όλοι είναι παντρεμένοι και απασχολημένοι από τις υποχρεώσεις τους. Σκέφθηκα λοιπόν ότι πρέπει να βρω ένα χήρο ή χήρα, ελεύθερο ή ελεύθερη της ηλικίας μου ώστε να έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με μένα και να μιλάμε. Να μιλάμε ώρες. Γιατί βαριέμαι την τηλεόραση, βαριέμαι τα παιχνίδια στο κομπιούτερ, βαριέμαι που ζω...
Έτσι μια μέρα ο φίλος μου ο Πέτρος μου μίλησε για το erodate.gr ότι είναι ένα ξεχωριστό σάιτ γνωριμιών για να βρω και εγώ έναν άνθρωπο να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Έτσι και έγινε λοιπόν, βρήκα ένα πολύ καλό παιδί, και είμαστε μαζί τώρα τρία χρόνια και περνάω υπέροχα..
To erodate.gr είναι μια σχετικά νέα ιστοσελίδα γνωριμιών καθώς λειτουργεί από το 2011. Είναι από τις λίγες αξιόλογες ιστοσελίδες γνωριμιών ενηλίκων που είναι αποκλειστικά για την Ελλάδα. Εδώ μπορείτε να βρείτε σύντροφο για μια βραδιά, μόνο για σeξ, για απλή παρέα και γιατί όχι και για μια ολόκληρη ζωή.
Στην ιστοσελίδα υπάρχουν όλα όσα θα χρειαστείς για να βρεις τον ιδανικό σύντροφο καθώς η ιστοσελίδα φιλοξενεί το δικό της φόρουμ με πικάντικες συζητήσεις, το δικό της τμήμα αγγελιών και ειδικό τμήμα με παιχνίδια για ‘’παιχνίδι’’ και φλερτ με άλλους χρήστες με ένα διαφορετικό τρόπο. για να βρείτε σύντροφο γρήγορα και απλά: Γνωριμίες, συμπάθεια, πάθος, κορίτσια, αγγελίες, γκόμενες, συνοδεία, συνομιλία, φόρουμ, συναντήσεις και άλλα προνόμια.
Όσον αφορά τις γυναίκες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα, το 90% είναι Ελληνίδες από όλη την επικράτεια, με το 46% από αυτών να έχουν δηλώσει - σε μια από τις ψηφοφορίες που διεξήχθησαν - πως γράφτηκαν στο erodate.gr με σκοπό να έχουν σeξουαλικές σχέσεις με αλλά άτομα. Η εγγραφή στην ιστοσελίδα είναι Δωρεάν. Οι χρήστες έχουν την επιλογή να αναβαθμίσουν τους εαυτούς τους σε Gold Members και σε VIP Members με το κάθε ένα να προσφέρει έχει τα δικά του ωφελήματα.




Διαφήμιση


Διαφήμιση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου