Αναζήτηση

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑ-ΡΤΟΥ-ΖΑ με 7 ΑΝΔΡΕΣ και την πριγκίπισσα του Κατάρ! Το ΚΑΡΑγλέντησε… στη Βρετανία!

ΠΑ-ΡΤΟΥ-ΖΑ  με 7 ΑΝΔΡΕΣ και την πριγκίπισσα του Κατάρ! Το ΚΑΡΑγλέντησε… στη Βρετανία!
Σόδομα και Γόμορρα από τα καμώματά της …. «γαλαζοαίματης» από το Κατάρ.
Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην βασιλική οικογένεια του Κατάρ καθώς η 34χρονη πριγκίπισσα Σαΐκα Σάλουα και ετεροθαλής αδερφή του μονάρχη του Κατάρ, Ταμίμ Μπιν Χαμάντ, έγινε «τσακωτή» από την βρετανική μυστική υπηρεσία (ΜΙ6) και την Σκοτλαντ Γιαρντ να επιδίδεται σε ερωτικά παιχνίδια με επτά άνδρες ταυτόχρονα σε σουίτα του ξενοδοχείου Εξέλσιορ στο Λονδίνο
Διαφήμιση


.Όλα ξεκίνησαν όταν οι αρχές έλαβαν ειδοποίηση να επέμβουν μετά από φασαρία που ακουγόταν στο δωμάτιο για να βρουν την γαλαζοαίματη Καταριανή να επιδίδεται σε πα-ρτου-ζα με επτά άνδρες μάλιστα, σύμφωνα με σχετικό άρθρο που διαβάσαμε.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών «έπεσαν από τα σύννεφα» όταν κατά τον έλεγχο των στοιχείων των ταυτοτήτων διαπίστωσαν ότι η μόνη γυναίκα στο δωμάτιο ήταν μάλιστα και βασιλικής καταγωγής από το Κατάρ με την ίδια να μην αρνείται στιγμή την ταυτότητά της και την σύνδεσή της με την βασιλική οικογένεια του Κατάρ.
Μάλιστα, η ίδια παραδέχθηκε ότι «αγόρασε» τις υπηρεσίες των επτά Ευρωπαίων συνοδών από έναν Σαουδάραβα «μεσίτη» αφού πρώτα του είχε ζητήσει ότι οι παρτενέρ πρέπει να πληρούν κάποιες προδιαγραφές για να είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις ορέξεις της.
Διαφήμιση


Επίσης η πριγκίπισσα από το Κατάρ δήλωσε ότι ζήτησε από τον Σαουδάραβα να παραμένει στο λόμπι του ξενοδοχείου για όλη την διάρκεια της νύχτας, και όσο εκείνη βρισκόταν στο δωμάτιο με τους επτά εραστές της, υπό τον φόβο μήπως την τραυματίσει κάποιος από αυτούς.
Η Σαΐκα Σάλουα υπογραμμίζει ότι δεν ήταν η πρόθεσή της να σπιλώσει το όνομα της αριστοκρατικής οικογένειας του Κατάρ και της χώρας με αυτήν της την πράξη.
Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η νύχτα πάθους ήταν προσχεδιασμένη από την 34χρονη πριγκίπισσα καθώς κατά την σύλληψή της από τις βρετανικές αρχές τόνισε ότι με βάση το βρετανικό δίκαιο μια τέτοια πράξη δεν ήταν κολάσιμη• όμως προς απογοήτευσή της οι αρχές την ενημέρωσαν ότι μια τέτοια ενέργεια είναι ενάντια στον νόμο όταν κάποιος από τους παρτενέρ έχει ποινικό μητρώο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σκάνδαλο αυτό δεν θα επηρεάσει τις σχέσεις του Κατάρ και της Βρετανίας καθώς η πριγκίπισσα και μέλος της βασιλικής οικογένειας της χωράς του Κόλπου τέλει υπό διπλωματικό άσυλο και άρα δεν μπορεί να συλληφθεί.
Μάλιστα όταν η βρετανική αστυνομία ειδοποίησε την πρεσβεία του Κατάρ στο Λονδίνο το προσωπικό δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για το πως η πριγκίπισσα εναλλάχτηκε σε μια τέτοια κατάσταση απλά προσπαθούσε να μην ξεφύγει από τον έλεγχο της αστυνομίας και διαρρεύσει προς τα ΜΜΕ.
Φήμες αναφέρουν ότι οι προσφορές για να μην μαθευτεί η νύχτα ακολασίας έφτασαν ακόμα και στα 500 εκατομμύρια λίρες στις τοπικές εφημερίδες, ποσό το οποίο αρνήθηκαν καθώς η ιστορία έχει ήδη κάνει τον κύκλο του κόσμου.

Πηγή


airtickets.gr: Συγκρίνουμε ολα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και βρίσκουμε για εσένα το φθηνότερο εισιτήριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου