Αναζήτηση

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Τι κάνουν στην πραγματικότητα οι γυναίκες όταν είναι μόνες τους

Τι κάνουν στην πραγματικότητα οι γυναίκες όταν είναι μόνες τους
Τι κάνουν στην πραγματικότητα οι γυναίκες όταν είναι μόνες τους

Πίσω από την κλειστή πόρτα ενός σπιτιού με θηλυκό ένοικο πολλά θα μπορούσαν να συμβούν.

Όχι, μην πάει αμέσως το μυαλό σας στο πονηρό.
ΧΑΣΤΕ 1 ΚΙΛΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΞΑΝΑ
Οι γυναίκες όταν μένουν μόνες απολαμβάνουν να κάνουν πράγματα που η αντρική παρέα θα τα χαρακτήριζε, το λιγότερο, ανιαρά, υστερικά και θα έκανε την έξοδο με την αντροπαρέα να φαντάζει ως η καλύτερη επιλογή για άμεση αποχώρηση από την επικίνδυνη ζώνη!
Ναι, το παραδεχόμαστε, τις περισσότερες από αυτές τις συνήθειες μάλλον θα ντρεπόμασταν να τις κάνουμε μπροστά στο έτερον ήμισυ, σε μια προσπάθεια να κρατήσουμε το ερωτικό μυστήριο στα ύψη (αν και η καθημερινότητα δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύμμαχος). Είμαστε σίγουρες βέβαια ότι τις περισσότερες φορές το άλλο μισό ψιλιάζεται τι κάνουμε, αλλά εμείς τείνουμε να εμμένουμε στη σημασία του προσωπικού χώρου και χρόνου (για το καλό της ανθρωπότητας και της ψυχικής υγείας του αγαπημένου μας!) και φυσικά να αρνούμαστε τις πράξεις μας, μέχρι αποδείξεως του εναντίου!
Ας δούμε, λοιπόν, τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα όταν μένει μόνη της…
Ο ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ
Βαδίζω και παραμιλώ
Το να μιλάμε στον εαυτό μας δεν είναι αποκλειστικά γυναικείο προνόμιο, απλά οι γυναίκες το ευχαριστιούνται περισσότερο γιατί βρίσκουν την ευκαιρία να πουν αυτά που θέλουν χωρίς αντιρρήσεις και αντρικούς αντίλογους, που συχνά τις βγάζουν εκτός εαυτού. Πόση ευχαρίστηση άραγε προσφέρει η φράση «πάλι δεν έπλυνε τα πιάτα» όταν δεν έχει απάντηση και έτσι ο θυμός απλά διαχέεται στους τοίχους του σπιτιού. Κάποιες φορές το να μην κάνεις απλά μια σκέψη, αλλά να τη φωνάξεις δυνατά, λειτουργεί σαν ψυχοθεραπεία, αποφορτίζει και γεμίζει τις μπαταρίες για τις πιθανές «μάχες» που θα ακολουθήσουν!

Διαφήμιση


Διαφήμιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου