Αναζήτηση

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Αυτή η έφηβη Ξυρίζει το Κεφάλι της και το Ίντερνετ Βράζει από Οργή! Ο λόγος; Θα σας Σοκάρει…

Αυτή η έφηβη Ξυρίζει το Κεφάλι της και το Ίντερνετ Βράζει από Οργή! Ο λόγος; Θα σας Σοκάρει…
Αυτή η έφηβη Ξυρίζει το Κεφάλι της και το Ίντερνετ Βράζει από Οργή! Ο λόγος; Θα σας Σοκάρει…

Η 15χρονη Hannah Combs βρισκόταν στο προαύλιο με τους φίλους της στις 14 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν αρχίσει το σχολείο, όταν ένας συμμαθητής της ήρθε από πίσω της και της έριξε κόλλα στα μαλλιά!

«Άρχισε να καίει το κεφάλι μου» δήλωσε η Hannah στην Killeen Daily Herald.

Η μικρή αμέσως πήγε στο γραφείο της νοσοκόμας, όπου την ακολούθησε ο διευθυντής για να την «ανακρίνει» για το περιστατικό, αλλά με το ζόρι μπορούσε να μιλήσει από τον πόνο. Στο ενδιάμεσο, στο αγόρι που της επιτέθηκε δεν μίλησε κανείς και ούτε κάλεσαν τους γονείς του, μέχρι που ο πατέρας της, Christian Grimmer, απείλησε να καλέσει την αστυνομία. Αργότερα την ίδια μέρα, οι γιατροί διέγνωσαν την Hannah με εγκαύματα πρώτου βαθμού στο κρανίο και επειδή τα μαλλιά της είχαν καταστραφεί, αναγκάστηκε να τα ξυρίσει.
Ερωτικές γνωριμίες ενηλίκων στην Ελλάδα. Βγείτε ραντεβού, βρείτε σύντροφο για μια βραδιά, γιατί όχι και για ολόκληρη τη ζωή σας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
Την επόμενη μέρα, παρότι ακόμη πονούσε, επέστρεψε στο σχολείο, αλλά από την πρώτη ώρα άρχισε να αγχώνεται για την αναπόφευκτη συνάντηση με τον τραμπούκο επειδή την δεύτερη ώρα είχαν κοινό μάθημα. Πήρε την άδεια και έφυγε… Αργότερα έμαθε πως η τιμωρία του ήταν «εγκλεισμός» σε άλλη σχολική αίθουσα, δυστυχώς όμως «έπεσε» πάνω του λόγω κοινών φίλων.

Οι γονείς της ζήτησαν ο μικρός να μεταφερθεί σε άλλο σχολείο, αλλά κανείς από τους υπεύθυνους του σχολείου δεν έχει απαντήσει στα τηλεφωνήματά τους μέχρι στιγμής.

Το μόνο που έκαναν ήταν να βγάλουν μία ανακοίνωση ότι πάνω απ” όλα βάζουν την ασφάλεια των μαθητών τους και πως έδρασαν σύμφωνα με αυτά που ορίζει ο νόμος.

Πηγή: fanpage

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου