Αναζήτηση

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ: Ο Ερντογάν θα στήσει μεγάλη παγίδα στο Αιγαίο αν…

ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ: Ο Ερντογάν θα στήσει μεγάλη παγίδα στο Αιγαίο αν…
ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ: Ο Ερντογάν θα στήσει μεγάλη παγίδα στο Αιγαίο αν…

Την έντονη ανησυχία της ότι ο Ταιγίπ Ερντογάν αν αντιληφθεί ότι πολύ πιθανό χάνει το κρίσιμο δημοψήφισμα για την συνταγματική μεταρρύθμιση που θα του παραδώσει όλες τις εξουσίες της Τουρκίας, δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε μια μεγάλη προβοκάτσια για να ακυρώσει ή να αναβάλλει την ψηφοφορία, διατύπωσε η πρώην πρόεδρος της τουρκικής βουλής, Meral Akşener.
Διαφήμιση


Επειδή την άποψη αυτή έχουν διατυπώσει και άλλοι Τούρκοι αρθρογράφοι της αντιπολίτευσης, το πρόβλημα που μας αφορά είναι μήπως κάποιοι σχεδιάζουν μια μεγάλη προβοκάτσια στο Αιγαίο και σε βάρος της Ελλάδας σαν διαφυγή από το πολιτικό αδιέξοδο που θα δημιουργούσε στον Ερντογάν μια διαφαινόμενη αποτυχία στο επικείμενο δημοψήφισμα.
Συγκεκριμένα η πρώην πρόεδρος της τουρκικής βουλής, Meral Akşener, και βουλευτής του εθνικιστικού κόμματος που διαφώνησε με τον πρόεδρο του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, υποστηρίζοντας το όχι στο δημοψήφισμα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού Tele1 Tv, εξέφρασε την έντονη ανησυχία της ότι ο Ερντογάν αν καταλάβει ότι πρόκειται να χάσει το δημοψήφισμα καθώς οι δημοσκοπήσεις είναι εναντίον του, δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε μια μεγάλη προβοκάτσια για να ακυρώσει και να αναβάλλει την ψηφοφορία.
Διαφήμιση


Η πρώην πρόεδρος της τουρκικής βουλής επισήμανε ότι μια τέτοια προβοκάτσια θα επιφέρει τρομερή αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή, με όλες τις σοβαρότατες συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης.

TÜRKİYE’ DEN YUNANİSTAN’ A KARŞI HAMLE =ΕΦΟΔΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

nikosxeiladakis
Ερωτικές γνωριμίες ενηλίκων στην Ελλάδα. Βγείτε ραντεβού, βρείτε σύντροφο για μια βραδιά, γιατί όχι και για ολόκληρη τη ζωή σας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου