Αναζήτηση

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Οι φράσεις που φέρνουν τα ζευγάρια πιο κοντά


Οι φράσεις που φέρνουν τα ζευγάρια πιο κοντά.

Οι άνδρες και οι γυναίκες σκέφτονται διαφορετικά, λειτουργούν διαφορετικά και φυσικά, μιλούν διαφορετικά.

Οι γυναίκες αναζωογονούνται μέσα από την κουβέντα, επεξεργάζονται την σκέψη τους, τα συναισθήματά τους, λύνουν πιο εύκολα τα προβλήματά τους. Για τους άνδρες, πάλι, τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Οι άνδρες συνήθως είναι λιγομίλητοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλουν να τους ακούν όταν μιλούν ή ότι δεν περιμένουν κατανόηση σε αυτά που λένε. Επίσης, σπάνια οι άνδρες λένε κάτι και υπονοούν κάτι άλλο, κάτι το οποίο οι γυναίκες κάνουν τις περισσότερες φορές και έτσι προκαλούνται οι παρεξηγήσεις.
Διαφήμιση


Όταν συνειδητοποιήσετε και συμφιλιωθείτε με την ιδέα πως ο σύντροφός σας μιλάει με έναν «διαφορετικό» τρόπο τότε θα μπορέσετε όχι μόνο να καθιερώσετε καλύτερη επικοινωνία μεταξύ σας, αλλά και να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον, χτίζοντας ακόμα πιο γερά θεμέλια στην σχέση σας.
Δείτε, λοιπόν, τα καλύτερα που μπορείτε να πείτε ο ένας στον άλλον για να διατηρήσετε τη σχέση σας.

«Πώς ήταν η μέρα σου;»
Οι σύμβουλοι γάμου αναφέρουν ότι από τα συχνότερα παράπονα των ανδρών και των γυναικών μέσα σε μια σχέση έγγαμη στις μέρες μας, είναι ότι οι τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες δεν ενδιαφέρονται για την δουλειά ή για το πώς πέρασε τη μέρα του ο σύντροφός τους. Είναι, λοιπόν, σημαντικό να ρωτάτε και ακούτε όταν σας απαντούν. Θα πρέπει, ωστόσο, να δώσετε λίγο χρόνο για να πείτε όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας, διαφορετικά η ερώτηση θα φανεί επιφανειακή και τυπική.

«Χρειάζομαι τη βοήθειά σου σε αυτό το πρόβλημα»
Στους άνδρες αρέσει να νιώθουν χρήσιμοι και θέλουν πραγματικά να κάνουν τις γυναίκες τους χαρούμενες. Αν θέλετε, λοιπόν, μια πρακτική λύση σε κάποιο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζετε, απευθυνθείτε στον σύντροφό σας. Αλλά προσπαθήστε να είστε σαφής, να του δώσετε κάθε λεπτομέρεια, για να καταλάβει ακριβώς τι χρειάζεστε από αυτόν. Είναι καλό να μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς μας, τις ανησυχίες και τους φόβους μας. Ο σύντροφός σας θα εκτιμήσει την ειλικρίνειά σας και θα αισθανθεί ότι κατέχει σημαντική θέση στη ζωή σας καθώς έχετε ανάγκη τη βοήθειά του.

«Σε θέλω...»
Τα προβλήματα σε έναν γάμο πολλές φορές ξεκινούν από την κρεβατοκάμαρα. Το σύνηθες είναι η γυναίκα να περιμένει πάντα από τον άνδρα να κάνει την αρχή. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να ισχύει. Η έκφραση της ερωτικής επιθυμίας είναι δικαίωμα και του άνδρα αλλά και της γυναίκας. Το σεξ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να παραμένουν ανοιχτές οι γραμμές επικοινωνίας ανάμεσα στο ζευγάρι. Τα ζευγάρια που έχουν αποκτήσει παιδιά θα πρέπει να διατηρούν τη σεξουαλική τους ζωή και να μην τη ξεχνούν λόγω του περιορισμένου χρόνου που έχουν στη διάθεση τους. Η ερωτική επιθυμία του ενός για τον άλλον πρέπει να μείνει ζωντανή.
Διαφήμιση


«Είσαι πανέμορφη!» ή «Είσαι πολύ σέξι σήμερα!»
Τέτοια σχόλια θαυμασμού είναι απαραίτητα για την αυτοπεποίθηση της γυναίκας. Είναι τρομερά σημαντικό για εκείνη να ξέρει ότι αρέσει στον σύντροφό της. Αρκεί να μη γίνονται μόνο στις πολύ σημαντικές περιστάσεις, αλλά πιο τακτικά. Εκμεταλλευτείτε τις στιγμές της καθημερινότητας και ανεβάστε την ερωτική σας διάθεση. Ακόμα και αν όλα δε σας φαίνονται τέλεια (κανείς μας άλλωστε δεν είναι τέλειος) μπορείτε να εκφράσετε στη σύντροφό σας τον θαυμασμό σας. Τέτοια σχόλια αποτελούν, για την γυναίκα σας, μικρές ενδείξεις αγάπης.


«Βέβαια, να τον δεις τον αγώνα το βράδυ!»
Οι γυναίκες πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν ότι οι άνδρες τους δεν βλέπουν αγώνες στην τηλεόραση προκειμένου να τις αποφύγουν, αλλά γιατί πραγματικά το απολαμβάνουν. Γεμίζουν τις μπαταρίες τους με αυτόν τον τρόπο. Αν δεν κατανοήσετε τις ανάγκες του συντρόφου σας, αυτό θα δημιουργήσει απόσταση στην σχέση σας. Επιλέξτε ένα αγώνα κάποια στιγμή και παρακολουθήστε τον μαζί του. Μπορεί να το διασκεδάσετε και εσείς και ο σύντροφός σας.


«Θέλεις να πάμε κάπου οι δυο μας αυτό το σαββατοκύριακο;»
Πάντα χρειάζεται να βρίσκετε χρόνο για να αφιερώνετε τρυφερές στιγμές ο ένας στον άλλον. Να θυμίζετε στον σύντροφό σας ότι είναι προτεραιότητα στην ζωή σας, ακόμα κι αν είστε διαρκώς απασχολημένη ή απασχολημένος με τη δουλειά, τα παιδιά και τις υπόλοιπες δραστηριότητές σας. Μην θεωρείτε ποτέ την σχέση σας δεδομένη.
«Θα πετάξω εγώ τα σκουπίδια, μην ανησυχείς!»


Οποιαδήποτε προσφορά βοήθειας του άνδρα προς την γυναίκα, ιδιαίτερα αναφορικά με τις δουλειές του σπιτιού, εκτιμάται αφάνταστα! Οι γυναίκες στη σύγχρονη εποχή καλούνται να εκπληρώσουν πολλούς ρόλους ταυτόχρονα και η καθημερινότητά τους είναι επιβαρυμένη με υποχρεώσεις που αφορούν τη φροντίδα των παιδιών, τις δουλειές του σπιτιού και άλλες πολλές. Από τα σπουδαιότερα δείγματα αγάπης ενός άνδρα προς τη γυναίκα του είναι να αντιλαμβάνεται και να της αναγνωρίζει την προσφορά της. Έμπρακτη εκδήλωση της αναγνώρισης αυτής είναι η συμμετοχή του σε δουλειές του σπιτιού προκειμένου να την ξεκουράσει.


«Θέλεις να κρατήσω εγώ τα παιδιά, για να βγεις με τις φίλες σου;»
Όταν προτείνετε κάτι τέτοιο η γυναίκα σας καταλαβαίνει πως της αναγνωρίζετε την ανάγκη της για λίγη χαλάρωση με τις φίλες της, ωστόσο αναλαμβάνετε και την πλήρη ευθύνη των παιδιών, ώστε να μην έχει τίποτα να την απασχολεί τις ώρες που θα διασκεδάζει. Είναι σημαντικό ο άντρας να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες της γυναίκας και να προσπαθεί εμπράκτως να της το αποδείξει. Αυτό είναι αγάπη, δηλαδή κατανόηση και υποστήριξη! Πώς να μην λατρεύει μια γυναίκα έναν τέτοιον άνδρα;


«Θέλεις να πάμε να φάμε κάπου οι δυο μας το βράδυ;»
Η φράση αυτή, στο μυαλό της γυναίκας, μεταφράζεται ως: Δεν θα χρειαστεί να μαγειρέψεις σήμερα. Θέλω να περάσω χρόνο μαζί σου. Ο χρόνος αυτός δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει σεξ. Και είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται να ακούσει μετά από μια δύσκολη μέρα στην δουλειά... (ειδικά αν ο σύντροφός της έχει ήδη κανονίσει ποιος θα κρατήσει τα παιδιά!).

ΠΗΓΗ: govastileto.gr

Ερωτικές γνωριμίες ενηλίκων στην Ελλάδα. Βγείτε ραντεβού, βρείτε σύντροφο για μια βραδιά, γιατί όχι και για ολόκληρη τη ζωή σας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

 ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου