Αναζήτηση

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ:»ΔΙΩΞΤΕ επειγόντως τον Τσίπρα…Κινδυνεύει η Ελλάδα»! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ:»ΔΙΩΞΤΕ επειγόντως τον Τσίπρα…Κινδυνεύει η Ελλάδα»! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ:»ΔΙΩΞΤΕ επειγόντως τον Τσίπρα…Κινδυνεύει η Ελλάδα»! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Γιατί ο Πούτιν Κατηγορεί τον Τσίπρα για Εμπαιγμό και οτι Εξυπηρετεί σχέδια Τρίτης Χώρας…;



Γελάνε στην Ρωσία με τις δήθεν αποκαλύψεις Φρανσουά Ολάντ και της εφημερίδας Φερέφωνο του Σύριζα «Η Εφημερίδα των Συντακτών» ότι ο Πούτιν είπε σε Τσίπρα «Η Ελλάδα δεν πρέπει να φύγει από την ευρωζώνη»!

Σύμφωνα με σενάρια Ρώσοι αξιωματουχοι διαψεύδουν την Κυβέρνηση Τσίπρα, λέγοντας οτι: Ο Πούτιν πρόσφερε Πακετο 30 δις Βοηθεια! Απορρίφθηκε απο Τσίπρα και Κομματα της Αντιπολιτευσης! Οπως επίσεις ότι Τσίπρας – Λαφαζάνης ζήτησαν απο κοινού απο τον Ρώσο Πρόεδρο αν μπορούν να τυπώσουν νέες Δραχμές στην Ρωσία, βάση του σχεδιου Plan B και X «Βαρουφάκη»…Για να πάρουν την θετική συγκατάθεση Πούτιν!

Πράγματι ο Πούτιν,με βάση λεγόμενα Ρώσων αξιωματούχων, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με Ολάντ, οταν διαπίστωσε οτι ο Τσίπρας παίζει με την τύχη της Ελλάδας, χωρίς να έχει στο μυαλό του να δεχτεί την παραμικρή οικονομικη βοήθεια απο την Ρωσια, απλώς κερδίζοντας λίγο χρόνο, για λογαριασμό τρίτης Χώρας «ΗΠΑ»!

Με τον Πούτιν να λέει σε Ολάντ «Μάζεψε τον Επειγόντως, Κινδυνεύει η Ελλάδα, Νομίζει ότι θα τα καταφέρει Μόνος του, χωρίς καμια Βοήθεια…Πιστεύει ότι οι ΗΠΑ θα τους Βοηθήσουν,και η Γερμανοί θα υποχωρήσουν;

Σενάρια – Ξεσενάρια, η Ρωσία έχει όλες τις επαφές Πούτιν – Τσίπρα καταγεγραμμένες, οπου αργά η γρήγορα θα τις αξιοποιήσει αναλόγως, οταν έρθει η κατάλληλη ώρα!

Το Φερέφωνο του Σύριζα « Η Εφημερίδα των Συντακτών » γράφει οτι ο Πούτιν είπε σε Τσίπρα «Η Ελλάδα δεν πρέπει να φύγει από την ευρωζώνη»…

Στο βιβλίο «Ενας πρόεδρος δεν έπρεπε να τα λέει αυτά» ο Φρανσουά Ολάντ φέρεται να έχει γνωστοποιήσει ορισμένα επεισόδια που αφορούν τις κρίσιμες συζητήσεις της κυβέρνησης Τσίπρα με τους δανειστές, με την αποκάλυψη βόμβα Ολάντ οτι έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια του οποίου ο δεύτερος είπε στον πρώτο: «Οφείλω να σου δώσω μια πληροφορία «Η Ελλάδα μάς ζήτησε να τυπώσουμε δραχμές στη Ρωσία, καθώς δεν έχουν πλέον νομισματοκοπείο για να το κάνουν». Ο Ρώσος πρόεδρος φέρεται να πρόσθεσε: «Ηθελα να το γνωρίζεις, ώστε να γνωρίζεις καλά πως δεν αποτελεί δική μας επιδίωξη».

Στις 18 Ιουνίου ο πρωθυπουργός ξεκίνησε επαφές με σημαντικούς Ρώσους Αξιωματούχους τις οποίες πραγματοποίησε μαζί με τον τότε υπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Βλαντιμίρ Ντιμιτρίεφ, επικεφαλής της VEB-Vnesheconombank, κρατικής τράπεζας Ανάπτυξης και Διεθνών Υποθέσεων της Ρωσίας. Σε συζήτηση Ντιμιτρίεφ, Λαφαζάνης και Αλέξης Τσίπρας, ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης ρώτησε τον τραπεζίτη: «Αλήθεια, μπορείτε εσείς να τυπώσετε χρήμα άλλης χώρας; Με τον Ρωσο τραπεζίτη να του απαντά καταφατικά «Ναι»!

Μερικές εβδομάδες αργότερα, μία ημέρα μετά το ελληνικό δημοψήφισμα, ο Βλαντίμιρ Πούτιν κάλεσε στο τηλέφωνο τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός είπε στους πολιτικούς αρχηγούς, με τους οποίους συνεδρίαζε στο πλαίσιο του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, ότι έπρεπε να διακόψουν.

Ακολούθως κάλεσε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να παρίσταται και αυτός στο τηλεφώνημα με ανοικτή ακρόαση. O Ρώσος πρόεδρος είχε πει στον Ελληνα πρωθυπουργό: «Η Ελλάδα δεν πρέπει να φύγει από την ευρωζώνη. Η αποχώρηση από το ευρώ δεν είναι προς τον συμφέρον ούτε της ελληνικής κυβέρνησης, ούτε του λαού της, ούτε της Ρωσίας». Από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα είχε ξεκαθαριστεί τότε ότι η Ελλάδα δεν επιθυμεί την έξοδό της από την ευρωζώνη.

Πείτε κάποιοι στους Δημοσιογράφους τις Εφημερίδα των Συντακτών, οτι στα σχέδια Πούτιν, είναι η διαλυσει της ΕΕ και η ένταξη της Ελλαδας στην σφαίρα επιρροής της Ρωσίας!

hellasforce.com

Ερωτικές γνωριμίες ενηλίκων στην Ελλάδα. Βγείτε ραντεβού, βρείτε σύντροφο για μια βραδιά, γιατί όχι και για ολόκληρη τη ζωή σας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

 ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου