Αναζήτηση

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Γιατί οι ΑΡΧΕΣ δεν συλλαμβάνουν τον φυγόποινο ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ;;; (Αποκαλυπτικές ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί οι ΑΡΧΕΣ δεν συλλαμβάνουν τον φυγόποινο ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ;;; (Αποκαλυπτικές ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


Γιατί οι ΑΡΧΕΣ δεν συλλαμβάνουν τον φυγόποινο ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ;;; (Αποκαλυπτικές ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η δολοφονία της άτυχης Παιδοψυχιάτρου της Λαμίας Θωμαΐδος Κουμπούρα αποτέλεσε την αρχή του τέλους για την εγκληματική οργάνωση Σώρρα, σε μια περίοδο που τόσο η Δικαιοσύνη, όσο και οι διωκτικές αρχές δεν έδιναν την απαραίτητη προσοχή.
Διαφήμιση


Σε αντίθεση με άλλες υποθέσεις, στις οποίες ακόμη και αθώοι τυλίγονται σε μια κόλλα χαρτί, τα μέλη της οργανώσεως μπόρεσαν ελεύθερα να προωθήσουν τις έκνομες ενέργειές τους, με αποκορύφωμα να πείσουν χιλιάδες συμπολίτες μας ότι θα τους πληρώσει τις οφειλές τους στην εφορία ο… άφραγκος Σώρρας.

Για να κινηθεί ο τροχός και να ξεκινήσει η εισαγγελική έρευνα, χρειάσθηκε η παρέμβαση του Υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, για να σταματήσει το θέατρο του παραλόγου και να επικρατήσει η λογική, τουλάχιστον για λίγο. Το κακό είναι ότι, όπως αρκετοί περιμέναμε, τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν αλλού και μαζί μειώθηκε το ενδιαφέρον όσων ανεκάλυψαν πρόσκαιρα το επικίνδυνον του πράγματος. Γιατί ακόμη και οι γελοίες απάτες μπορεί να είναι επικίνδυνες.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ

Μέχρι την εμφάνιση του Υπουργού Δικαιοσύνης, ένα δικαστήριο είχε κρίνει ότι Έλληνας πολίτης από το Θεριανό Πατρών, καταδικασμένος για απάτες, πλαστογραφία και αρχαιοκαπηλία στο παρελθόν, ο οποίος έκανε τραγικά συντακτικά λάθη ακόμη και στην ομιλία του και δεν είχε στεριώσει επιχείρηση χωρίς να την ρίξει έξω, είχε μερικά τρισεκατομμύρια δολάρια για να «παίζει» και από αυτά θα μας χάριζε 600 δις, αν και δεν είχε λεφτά για να φτιάξει τα δύο δόντια που εμφανώς του έλειπαν (τα αφήνει από άποψη για να νοιώθει πιο κοντά στον μέσο πολίτη….).

Ακόμη καλλίτερα, ο επενδυτής ήταν ο διαχειριστής των «ομολόγων» 600 δις ως εκπρόσωπος μιας εταιρείας που εκείνη κρατούσε τα χρεόγραφα των τρισεκατομμυρίων στα σεντούκια της, αλλά είχε κλείσει στην Αγγλία έναν χρόνο πριν την δίκη με μηδενική περιουσία, δηλαδή με το ίδιο κεφάλαιο με το οποίο είχε δημιουργηθεί μέσω διαδικτύου (μηδέν)!!! Δημιουργός των χρεογράφων που χρησιμοποίησε ο Αρτέμης Σώρρας, ήταν ο Αμερικανός πρώην δικηγόρος και απατεώνας Stephen Louis Wozny, ο οποίος μετεβίβασε τα «κουρελόχαρτά» του στον Σώρρα μέσω του Άγγλου συνεταίρου του στην απάτη James Salmon.

Η προέλευση των 600 δις σε «κουρελόχαρτα» του Αρτέμη Σώρρα

Όποιος θέλει να διαβάσει με τα ματάκια του την επιστολή που αναφέρει το όνομα του Wozny και του Salmon, μπορεί και σήμερα να ανατρέξει στα αρχεία που ανέβασε η ίδια η VCH (κατά κόσμον Βίκυ Χαραλάμπους) στο διαδίκτυο. Η συγκεκριμένη επιστολή που απευθύνει ο δικηγόρος του Σώρρα στις ΗΠΑ William Mulligan προς τον τότε Αμερικανό Υπουργό Οικονομικών Timothy Geitner, χωρίς την παραμικρή απόδειξη ότι παρελήφθη, είναι αυτή από την οποία κόπηκε η πρώτη σελίδα και εμφανίσθηκε η υπόλοιπη στο δικαστήριο ως απάντηση του Timothy Geitner!!!!

Σαν να μην έφθαναν αυτά, ο εισαγγελέας που συμμετείχε στην σύνθεση που δίκασε και αθώωσε τον Αρτέμη Σώρρα και τον Μανώλη Λαμπράκη την 28η Ιουνίου 2013 , ήταν καταπέλτης κατά του πολιτικού συστήματος στην αγόρευσή του και διέταξε όχι μόνον να διερευνηθεί η υπόθεση για τυχόν ευθύνες πολιτικών προσώπων που δεν έπαιρναν τα ανύπαρκτα 600 δις, αλλά και να παραπεμφθούν για ψευδή καταμήνυση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση οι υποβάλλοντες τις μηνυτήριες αναφορές Άδωνις Γεωργιάδης, Γοργίας Ψυλλάκης και Γιάννης Δαραβίγκας. Πραγματικά, το κουκλοθέατρο του παραλόγου!

Σε μιαν άλλη, άσχετη υπόθεση, τον Σεπτέμβριο του 2011, Κεντέρης, Θάνου και Τζέκος, όπως και οι συγκατηγορούμενοί τους για την υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου, κρίθηκαν ομόφωνα αθώοι από το Τριμελές Εφετείο. Απαλλακτική πρόταση είχε υποβάλει ο εισαγγελέας έδρας θεωρώντας ότι οι ενδείξεις πως το επίμαχο τροχαίο δεν συνέβη δεν ενισχύθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου. Σε πρώτο βαθμό το δικαστήριο είχε κηρύξει ενόχους, τόσο τους αθλητές και τον προπονητή, όσο και τους επτά γιατρούς του ΚΑΤ και τους αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου ατυχήματος.

Σε μια διαφορετική περίπτωση, αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας και οι 25 αθλητές και παράγοντες του αθλητισμού στην δίκη για την υπόθεση του ντόπινγκ στην εθνική ομάδα της άρσεως βαρών το 2008. Στους κατηγορουμένους συγκαταλέγοντο ηχηρά ονόματα του αθλητικού κόσμου, όπως οι Χρήστος Ιακώβου, Βαλέριος Λεωνίδης, Ολυμπία Τόκα και Βίκτωρας Μήτρου. Την απαλλαγή του συνόλου των κατηγορουμένων ζήτησε ο εισαγγελέας της έδρας, εκτιμώντας ότι ουδείς, και πολύ περισσότερο οι αθλητές, είχε γνώση παρανόμων ουσιών.

Οι παραπάνω υποθέσεις δεν συνδέονται από εμένα και δεν θέλω να τις συνδέσω καν στο μυαλό μου. Όμως, οι «αθλητικές» υποθέσεις ήταν δίκες που αφορούσαν στο εθνικό συμφέρον, την εθνική υπερηφάνεια και σε αυτές ο εισαγγελέας διετύπωσε αυτό που νόμιζε ότι ήταν η εθνική επιταγή. Αυτό κατάλαβε και αυτό πρότεινε και δεν τον ψέγω για αυτό.

Στην περίπτωση του τροχαίου των Κεντέρη – Θάνου, το 2011 ο εισαγγελέας δεν είδε το τροχαίο και πρότεινε την εθνικά υπερήφανη στάση της αθωώσεως. Το 2008 στην υπόθεση της άρσεως βαρών ο εισαγγελέας πρότεινε την πανηγυρική αθώωση της χρυσής ομάδας των ολυμπιονικών, στην βάση της άγνοιας λήψεως παρανόμων ουσιών. Μια χαρά μέχρι εδώ.

Το κακό είναι ότι σε όλες τις παραπάνω υποθέσεις, αλλά και στην ατυχή υπόθεση Σώρρα, ο φλογερός εισαγγελέας της έδρας ήταν ο ίδιος, ο οποίος δεν είναι άγνωστος στους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ. Το 2016 εξελέγη τιμητικά δεύτερος στην εξελεγκτική επιτροπή της Ενώσεως Εισαγγελέων Ελλάδος με 74 ψήφους, στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 28/2/2016 και είναι ένας από τους αντιεισαγγελείς που έχουν καλή φήμη ανάμεσα στους συναδέλφους του. Δεν είναι από αυτούς που τον βρίσκεις εύκολα ανέτοιμο.

Φυσικά θα μου πείτε, πως θα μπορούσε σε αυτό το σύστημα απονομής Δικαιοσύνης, ένας εισαγγελέας να καταλάβει ή να μάθει αυτά που απεκάλυψε η δημοσιογραφική έρευνα, μετά από μήνες αναζητήσεως, όταν δεν είχε καν το χρόνο να ελέγξει εάν τα έγγραφα που προσκομίσθηκαν στο δικαστήριο ήταν γνήσια, την ίδια στιγμή που στο ακροατήριο είχε στηθεί ένα μικρό πανηγύρι από τους φανατικούς οπαδούς.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ

Η υπόθεση Σώρρα όμως έχει και μίαν απίστευτη χρησιμότητα, ειδικά σε αυτούς τους καιρούς κρίσεως. Φανερώνει την κατάντια των θεσμών και αυτό το φωνάζω από την πρώτη στιγμή. Οι εισαγγελικές αρχές, οι εκάστοτε κυβερνήσεις, η Τράπεζα της Ελλάδας, ο τύπος, η ηγεσία της αστυνομίας και αρκετοί άλλοι, ασχολούνται περισσότερο με την άσκηση πολιτικής ala Game of Thrones, παρά με το πλήρες των καθηκόντων τους. Στο 2017 ζούμε ακόμη στην εποχή του «ξέρεις ποιός είμαι εγώ» και «ξέρεις πού θα σε στείλω». Είναι η συνέχεια μιας κατάντιας χωρίς σταματημό, που φανερώνει πλέον και στους δυσπίστους ότι η κρίση δεν είναι οικονομική, αλλά κρίση αξιών και απονομής Δικαιοσύνης.

Σε αυτό το πλαίσιο δεν μου προκαλούν έκπληξη οι πληροφορίες από πολύ έγκυρες πηγές, ότι ο Σώρρας, υποβοηθούμενος από μέλη της οργανώσεώς του, κυκλοφορεί ελεύθερος στην περιοχή της Πάτρας. Υπάρχουν μάλιστα μαρτυρίες που τον τοποθετούν στην οδό Γερμανού, στην Εθνική Οδό επάνω από το Ρίο, αλλά και στο Ρίο, μέσα σε μια παλιά Mercedes cabrio.
Γιατί οι ΑΡΧΕΣ δεν συλλαμβάνουν τον φυγόποινο ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ;;; (Αποκαλυπτικές ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στην οδό Γερμανού εντόπισαν μάρτυρες τον Αρτέμη Σώρρα και ειδοποίησαν τις αρχές.

Μετά τις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις Σώρρα και την έξοδο από το κρησφύγετό του, ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία, η οποία όμως δεν μπορούσε να συνδράμει στην σύλληψη του φυγόποινου γιατί δεν είχε επαρκές προσωπικό. Η δικαιολογία ήταν ότι εκείνη την στιγμή υπήρχε πορεία του … ΠΑΜΕ…

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Κατά το παρελθόν, σε παλαιότερο άρθρο μου, είχα αναφερθεί στις σχέσεις της οργανώσεως Σώρρα με την Ελληνική Αστυνομία. Δεν είναι μόνο ότι υπάρχει εν ενεργεία αστυνομικός, ο οποίος προΐσταται στο γραφείο της «Ελλήνων Συνέλευσις» στον Βύρωνα. Δεν χρειάζεται να προσθέσω ότι άλλος εν ενεργεία αστυνομικός κουβαλούσε τον χαρτοφύλακα του Σώρρα στις διάφορες εκδηλώσεις, μήπως και κάποιος τολμήσει να του κλέψει τα πλαστά έγγραφα ή το αντίγραφο του μεταλλίου του «Ήρωος της Ρωσσίας» που αγόρασε από το Μοναστηράκι. Μάλιστα, εκτός από τους εν ενεργεία αστυνομικούς που συμμετέχουν στην οργάνωση και στο κόμμα Σώρρα, υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι έχουν συνταξιοδοτηθεί και είναι από τους πιο σκληροπηρυνικούς οπαδούς.

Αστυνομικός σε βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος κάνει προσηλυτισμό υπέρ του Σώρρα στο κέντρο της Αθήνας, χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα και πλαστογραφημένες υπογραφές σε γιγαντοαφίσες!
Διαφήμιση


Ο παραπάνω αστυνομικός που συστήνεται ως Θεόδωρος Κολοκυθάς, στον οποίο αναφέρθηκα στο άρθρο μου με τίτλο «Ἀστυνομικός, ᾡρκισμένος στὸν Σῶῤῥα, κυκλοφορεῖ ὁπλισμένος στὰ γραφεῖα τῆς ὀργανώσεως» κατέθεσε μήνυση εναντίον μου την άνοιξη του 2017, ωθούμενος από την ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργανώσεως, με στόχο τον εκβιασμό και την αποσιώπησή μου. Είναι κάτι που σε πολλούς μοιάζει εύκολο, αλλά πιστέψτε με δεν είναι…

Ο λόγος που επικαλέσθηκε ο συγκεκριμένος αστυνομικός στην μήνυσή του, λίγους μήνες μετά την δολοφονία της Θωμαΐδος Κουμπούρα από τον δολοφόνο που το 2014 με είχε επικηρύξει με εντολή μελών της οργανώσεως όπως ο ίδιος ομολόγησε, είναι ότι εγώ τάχα τον στοχοποίησα, δημοσιοποιώντας το όνομά του και αποκαλύπτοντας στο ευρύ κοινό ότι είναι αστυνομικό όργανο.

Βέβαια, ο ίδιος αστυνομικός σε δημόσια εκδήλωση της ΕΣΥ Βύρωνος στις 13 Μαϊου 2016, έναν χρόνο πριν, απεκάλυψε την ιδιότητά του αστυνομικού και την χρησιμοποίησε για να πείσει απλούς πολίτες, δηλώνοντας:


«Εγώ στο επάγγελμα είμαι αστυνομικός. Προκαλώ έναν από την υπηρεσία να έρθει να με συλλάβει. Προκαλώ έναν εισαγγελέα να με συλλάβει αν έχω πλαστογραφήσει αυτές τις υπογραφές. Δείτε τι σας δείχνω ξανά. Ο Κάρολος Παπούλιας. Ο Γιώργος Αλογοσκούφης σαν υπουργός οικονομικών, νάτος. Και ο Αδαμάντιος Βασιλάκης, ο οποίος είναι σε ειδικό τμήμα στο Υπουργείο Εξωτερικών που αφορά σε οικονομικές υποθέσεις στον ΟΗΕ βάζει κι αυτός την υπογραφή του για τα Καταπιστεύματα».

Συλλεκτικές μπούρδες από εν ενεργεία αστυνομικό, ο οποίος πήρε μετάθεση από την ομάδα ΔΙΑΣ στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπως δηλώνει. Είναι παράλληλα πρόεδρος της ΕΣΥ Βύρωνος και χρησιμοποιεί την αστυνομική του ιδιότητα δημόσια για να τραβήξει απλούς πολίτες στις απάτες Σώρρα!

Το σημαντικότερο όμως είναι ο τρόπος που αξιοποιήθηκαν τα μικροεπεισόδια από ομάδες ανεγκεφάλων κατά των γραφείων Σώρρα, τα οποία αντιστρόφως ανάλογα προς τις εξελίξεις έχουν μειωθεί κατακόρυφα από τότε που ξεκίνησε η αποκαθήλωση της οργανώσεως Σώρρα. Τα επεισόδιο αυτά, εκτός από ότι μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως νομικό όπλο από την οργάνωση, φορτώνοντάς τα σε οποιονδήποτε τους συνέφερε, βοήθησαν στην σύσφιξη σχέσεων με τις αστυνομικές αρχές.

Αστειευόμενος σε προηγούμενο άρθρο μου είχα επισημάνει ότι αν έμενα στην Αθήνα πιθανότατα θα με έβλεπαν όλοι μαζί να φορώ την στολή του Batman και να σπάω τα γραφεία τους. Πιθανά να ορκίζονταν κιόλας, όπως έγραψε σε ανοικτό κάλεσμά του εναντίον μου ο ίδιος ο Σώρρας, κείμενο για το οποίο διώκεται για την υποκίνηση βίας.

Κάποιοι ίσως να θυμούνται την διοργάνωση – «παράσταση» των οπαδών του Σώρρα έξω από το Ηρώδειο στις αρχές του έτους, η οποία πραγματοποιήθηκε για τις ανάγκες γερμανικής τηλεοπτικής εκπομπής. Σε αυτήν, ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας ευχαρίστησε τους αστυνομικούς που επιτηρούσαν διακριτικά την εκδήλωση μπροστά από το αρχαίο θέατρο και κάλεσε τους πολίτες να τρέξουν στα γραφεία της οργανώσεως για να διαγράψουν τις οφειλές τους προς το δημόσιο με τα περιβόητα 600 δις που ακόμη ισχυρίζεται η οργάνωση πως διαθέτει. Η συγκεκριμένη εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο δεν είχε άδεια από κάποιον και όμως οι αστυνομικοί επέβλεπαν από απόσταση, προφανώς φοβούμενοι τον όγκο των οπαδών.
Γιατί οι ΑΡΧΕΣ δεν συλλαμβάνουν τον φυγόποινο ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ;;; (Αποκαλυπτικές ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτογραφία της προσελεύσεως του Αρτέμη Σώρρα στην «παράσταση» στο Ηρώδειο, με τις ευλογίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Έκδηλα τα χαμόγελα του κατά φαντασίαν επενδυτή! (Πηγή newsit.gr)

Μετά τα παραπάνω, με τα λόγια του ιδίου του Σώρρα, ας δούμε το κάλεσμα προς τους οπαδούς του να καταναλώνουν όσο αλκοόλ θέλουν και στην συνέχεια να οδηγούν χωρίς καμμία προφύλαξη, αφού όπως ανέφερε η ένταξή τους στην «Ελλήνων Συνέλευσις», τους εξασφαλίζει ασυλία από τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας:


«Εσείς όσο πατάτε σε δύο βάρκες θα σας λειώσουν, θα σας βουλιάξουν την μία. Όταν έρχεσαι από ‘δω ούτε τράπεζα σου μιλάει, ούτε αστυνομία… Εμείς σε όσες εκδηλώσεις έχουμε πάει, οι μισοί φεύγουν μεθυσμένοι και η αστυνομία πιο κάτω κάνει αλκοοτέστ. Λέει Ελλήνων Συνέλευσις. Άντε φύγετε!»

Σώρρας: Αν η αστυνομία σε πιάσει μεθυσμένο και είσαι δικός μας σε αφήνει!

Η αίσθηση ασυλίας και ανομίας που υπάρχει στους πολίτες και επιτείνεται στο πρόσωπο του Αρτέμη Σώρρα, με ευθύνη των διωκτικών αρχών τονώνει το προφίλ του φυγόποινου για απάτες, άφραγκου, δήθεν επενδυτού από το Θεριανό των Πατρών.
Loading...

Για αυτούς που τον γνωρίζουν, η επίδειξη «ταυτότητος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών» σε γνωστούς και αγνώστους ήταν κάτι που συνήθιζε ο Σώρρας, κυρίως όταν στριμωχνόταν και οι απάτες του αποκαλύπτοντο. Σε μια τέτοια στιγμή, όταν τον σταμάτησε αστυνομικός, του επέδειξε, σύμφωνα με όσα ισχυρίζετο σε συνεργάτες του τις παλιές καλές εποχές, την ταυτότητα της ΕΥΠ και γλύτωσε το πρόστιμο για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας. Βέβαια, η ΕΥΠ δεν έχει ταυτότητα…

Αυτό που πραγματικά συγκλονίζει όμως είναι η παραδοχή του ίδιου του Αρτέμη Σώρρα ότι όλοι οι βουλευτές των κομμάτων και υψηλά πολιτικά πρόσωπα πέρασαν από το γραφείο του ιδίου και του πρώην δικηγόρου του, επισκέψεις κατά τις οποίες τους μαγνητοσκοπούσαν και τους ηχογραφούσαν! Συνεπώς, σύμφωνα με τα λεγόμενά του υπάρχουν αποδείξεις και αρχεία των συναντήσεων πολιτικών με την ηγετική ομάδα Σώρρα, ενώ επιπρόσθετα κατετέθη επερώτηση στην Βουλή από Πατρινό βουλευτή, η οποία του εδόθη έτοιμη από τον Σώρρα!!!

Ομολογία διαπλοκής Αρτεμίου Σώρρα: Κατέγραφε βουλευτές και έστηνε επερωτήσεις στην Βουλή!

Δυστυχώς από το ρεπορτάζ μου επαληθεύονται οι συναντήσεις του Σώρρα με πολιτικούς, αλλά και με στελέχη και των δύο κυβερνητικών κομμάτων Σύριζα και ΑΝΕΛ, με ραντεβού να πραγματοποιούνται ακόμη και στα κεντρικά γραφεία του Σύριζα, πριν η τότε αξιωματική αντιπολίτευση κερδίσει τις εκλογές. Βέβαια, το όλο προφίλ, η ρητορική και τα σημεία της φασιστικής φρασεολογίας δεν συνάδουν με τέτοιες επαφές, οι οποίες όμως πραγματοποιήθηκαν και επιβεβαιώνονται τόσο από μάρτυρες, όσο και από πρώην και νυν μέλη της οργανώσεως.

Σε αυτή την φάση της υποθέσεως, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι εξελίξεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με την συνεχιζομένη έρευνα των αρχών στα οικονομικά και τις συναλλαγές του Μανώλη Λαμπράκη, ο οποίος μέχρι το τέλος του 2015 ήταν ο υπαρχηγός και θεωρητικός της οργανώσεως Σώρρα. Την 1η Δεκεμβρίου 2016 ο Μανώλης Λαμπράκης συνελήφθη για την παράνομη συνταγογράφηση 2,5 εκατομμυρίων χαπιών οξυκωδόνης. Προσωπικά θεωρώ σίγουρο, ότι τα ευρήματα των αμερικανικών αρχών θα δώσουν τέλος στην κωμωδία των τρισεκατομμυρίων, η οποία βάφτηκε στο αίμα και τον φανατισμό.

Στη χώρα μας όμως το ερώτημα παραμένει. Η αστυνομία δεν μπορεί ακόμη και σήμερα να εντοπίσει τον Αρτέμη Σώρρα ή υπάρχουν παράμετροι στην υπόθεση που συμβάλουν στο να κυκλοφορεί ελεύθερος και ανενόχλητος ανάμεσά μας;
makeleio.gr
filonoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου