Αναζήτηση

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Επανεμφάνιση και απειλές από τον Αρτέμη Σώρρα. ➤➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞

Επανεμφάνιση και απειλές από τον Αρτέμη Σώρρα. ➤➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞
Επανεμφάνιση και απειλές από τον Αρτέμη Σώρρα. ➤➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞
Διαφήμιση


Καταζητείται εδώ και επτά μήνες, αλλά ο Αρτέμης Σώρρας... είναι ακόμα εδώ! - Επανεμφάνιση του επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις με βίντεο... κόλαφο - Σφοδρή επίθεση στους -πάλαι ποτέ- στενούς συνεργάτες του! - Το επικείμενο συνέδριο για την εκλογή του νέου αρχηγού, προκάλεσε την οργή του - Δείτε τα δύο βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο... Sorras TV στο YouTube
Αρτέμης Σώρρας… reloaded! Τι κι αν τον ψάχνουν οι Αρχές για να του περάσουν χειροπέδες; Ο επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις είναι εδώ (σ.σ. κάπου τέλος πάντων) και στέλνει νέο μήνυμα.

Ο… έξαλλος Αρτέμης Σώρρας

Το οποίο είναι μήνυμα οργής για τους -κάποτε- συντρόφους του. Ο Αρτέμης Σώρρας επανεμφανίστηκε με… διπλό χτύπημα. Δύο βίντεο έχουν αναρτηθεί στο κανάλι του Σώρρα στο YouTube. Το επονομαζόμενο «Sorras T.V».

Το πρώτο, με τίτλο «ΔΕΥΤΕΡΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΨΥΧΩΝ» διαρκεί περίπου 28 λεπτά και το δεύτερο, με τίτλο «ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΒΙΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ» περίπου 38. Σώρρας

Σε αυτά κατακεραυνώνει τους άλλοτε στενούς του συνεργάτες, Βασίλη Θοδωρόπουλο, Γιάννη Καλογερόπουλο και Βίκυ Χαραλάμπους. Κι όταν λέμε κατακεραυνώνει, εννοούμε πως μιλά για «κερατάδες» και «προδότες».
Διαφήμιση


Την οργή του -εδώ και επτά μήνες καταζητούμενου- Σώρρα προκάλεσε το συνέδριο που προγραμματίζεται για την εκλογή νέου αρχηγού στην «Ελλήνων Συνέλευσις». Συνέδριο που πρόκειται να γίνει σε λίγες ημέρες.

«Να παραιτηθούν και να παραδώσουν γρήγορα για να να μη χρειαστεί να τους διώξω με άσχημο τρόπο«. Αυτό λέει συγκεκριμένα για τα τρία στελέχη της ΕΣΥ ο Αρτέμης Σώρρας από το κρησφύγετό του.

Ο Σώρρας μιλά σχεδόν… ψιθυριστά, σαν να φοβάται πως ίσως κάποιος τον ακούσει. Ξεκινά λέγοντας: «Συνέλληνές μου. Έχετε πάρα πολλές απορίες και είστε και πολύ μπερδεμένοι με όλα αυτά που συμβαίνουν. Με αποτέλεσμα επιτελικά στοιχεία που τα βλέπατε δίπλα μου και που κάποιοι τα λένε πρωτοκλασάτα -και δεν έχουμε πρωτοκλασάτα στελέχη- έχουμε μόνο άξια και ο άξιος είναι μέχρι το τέλος άξιος, διαφορετικά δεν είναι άξιος… Θα πω ότι σας μπερδεύουν. Σας μπερδεύουν πολλά πράγματα. Δεν είναι οι άνθρωποι που τους βλέπατε πριν από ένα χρόνο και δύο. Λένε εντελώς διαφορετικά πράγματα. Και δυσκολεύουν τα πράγματα πιο πολύ από ό, τι είναι. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα του μεγάλου ξεκαθαρίσματος…. Κάποιοι το λένε διάσπαση. Μη φοβάστε. Από ‘δω και πέρα δεν υπάρχει διάσπαση. Η μόνη διάσπαση που υπάρχει είναι της δημιουργίας μας, της γλώσσας μας«.
Δείτε τα δύο βίντεο

Loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου