Αναζήτηση

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Προσοχή! Έκπτωση 80% στο ρεύμα σε όσους παίρνουν ΚΕΑ

Προσοχή! Έκπτωση 80% στο ρεύμα σε όσους παίρνουν ΚΕΑ
Προσοχή! Έκπτωση 80% στο ρεύμα σε όσους παίρνουν ΚΕΑ
Διαφήμιση


Με κομμένη την ανάσα περιμένουν οι δικαιούχοι να δουν και στην πράξη την προαναγγελία του Γιώρου Σταθάκη.
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας προαναγγέλλει ένα «δικαιότερο και πιο διάφανο» κοινωνικό τιμολόγιο, εξηγώντας ότι όσες οικογένειες λαμβάνουν εισόδημα αλληλεγγύης θα έχουν έκπτωση μέχρι και 80% στο ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ σταδιακά αυτό θα κλιμακώνεται μέχρι το 20% ανάλογα με την περιουσιακή και εισοδηματική κατάσταση.
Παράλληλα, ο Γιώργος Σταθάκης σε συνέντευξή του εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η διαπραγμάτευση για την τρίτη αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους, καθώς την ίδια βούληση εκφράζουν και οι θεσμοί.
Ο Γιώργος Σταθάκης κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «υπονομεύει την ασφάλεια δικαίου, σπεύδοντας να υιοθετήσει άκριτα οτιδήποτε εμφανίζεται να διεκδικεί ο κάθε υποψήφιος επενδυτής».
Διαφήμιση


«Με τον τρόπο αυτό», προσθέτει ο υπουργός, «τροφοδοτεί ελπίδες ότι το θεσμικό πλαίσιο ενδεχομένως να «χαλαρώσει» και οι νόμοι να εφαρμοστούν κατά το δοκούν, είτε επειδή η νυν κυβέρνηση θα υποκύψει σε εκβιασμούς είτε επειδή κάποια μέρα η ΝΔ θα επιστρέψει στη διακυβέρνηση και θα ικανοποιήσει κάθε αίτημα».

newsbomb.gr


Loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου