Αναζήτηση

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ που ΜΗΝΥΣΕ τον ΑΝΕΡΓΟ ΠΑΤΕΡΑ!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΥΣΙΔΑ  ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ που ΜΗΝΥΣΕ τον ΑΝΕΡΓΟ ΠΑΤΕΡΑ!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΥΣΙΔΑ  ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ που ΜΗΝΥΣΕ τον ΑΝΕΡΓΟ ΠΑΤΕΡΑ!

Αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο της κοινωνίας βρέθηκε στο Βόλο ένας άνεργος πατέρας.


Παραμονή Πρωτοχρονιάς, την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες είναι έτοιμες να υποδεχθούν το νέο έτος, ο 24χρονος έμελλε να βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη. Ο λόγος; Επειδή έκλεψε δύο κουτιά βρεφικό γάλα για το παιδί του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Star, ο άνεργος πατέρας πήγε σε σούπερ μάρκετ του Βόλου και αφαίρεσε, χωρίς να τα πληρώσει, δύο συσκευασίες βρεφικού γάλακτος αξίας 40 ευρώ. Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από τους υπεύθυνους του καταστήματος, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία. Όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, κατέφυγε στην κλοπή γιατί δεν είχε χρήματα να ταΐσει το μωρό του την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Ο άνεργος πατέρας μετά τη μήνυση που υποβλήθηκε θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της κλοπής.

Το δράμα του νεαρού πατέρα αποτυπώνει με τον πιο ανάγλυφο τρόπο τις θλιβερές συνέπειες της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας.


Στο facebook οι φήμες οργιάζουν!

Κώστας Βλάχος
Μιλήσαμε πριν από λίγο στο 2421076954 με τον αξιωματικό υπηρεσίας στην ασφάλεια Βόλου που έχει αναλάβει την υπόθεση του ανέργου πατέρα που πήρε από σούπερ μάρκετ 2 μπουκάλια βρεφικό γάλα και αρνούνται πεισματικα να μας αποκαλύψουν το όνομα του σούπερ μάρκετ και του υπεύθυνου που κατέθεσε μήνυση κατά του ανέργου πατέρα.
————
Οι ιθύνοντες του σούπερ μάρκετ ΒΑΣΙΛΌΠΟΥ… στο Βόλο ζήτησαν και συνελήφθη άνεργος πατέρας που πήρε δύο κουτιά βρεφικό γάλα για τα δύο παιδιά του χωρίς να πληρώσει.
Ήδη η αστυνομία συνέταξε δικογραφία και έστειλε τον άνεργο πατέρα στον Εισαγγελέα.


Έλσα Ράσιου

Το πιο εξοργιστικο ειναι πως διαφημιζουν μεσα στα καταστηματα και στην τηλεοραση πως στηριζουν ευαλωτες ομαδες !!!!! Οι αχρειοι !!!!!!

Ιωνάθαν Κωνσταντίνου

ΑΒ Βασιλόπουλος…. κλείδωσε….
από σήμερα
ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ
ΔΙΑΔΌΣΤΕ !!!!Juliette Georgiades
Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ που έστειλε έναν άνεργο πατέρα στη φυλακή επειδή έκλεψε δύο συσκευασίες γάλα για το μωρό του, είναι η ΑΒ Βασιλόπουλος….
ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
(αφου δεν εχουν ψυχη,θα τους πονεσει η τσεπη)
*και μοιρασμα υλικου που να εξηγει την δραση αυτη …
Μιχάλης Χριστοδουλίδης
η κλοπή γάλατος τιμωρείται με φυλάκιση 6 μηνών (άνεργος πατέρας ανηλίκου που πιάστηκε στα ΑΒ Βασιλόπουλος Βόλου), η απόκρυψη 1 εκ ευρώ απο το πόθεν έσχες πολιτικού ένα έτος (Παπαντωνίου). Είμαι βέβαιος ότι μετά και το αδίκημα της διατάραξης διαδικασίας πλειστηριασμού ως ιδιώνυμο, έχει σειρά και η κλοπή γάλατος!

Πηγή

Loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου