Αναζήτηση

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΡΑΓΙΖΕΙ καρδιές η μάνα του ΛΟΧΙΑ! Θα πεθάνω αν δεν γυρίσει πίσω το παιδί μου!

ΡΑΓΙΖΕΙ καρδιές η μάνα του ΛΟΧΙΑ! Θα πεθάνω αν δεν γυρίσει πίσω το παιδί μου!
ΡΑΓΙΖΕΙ καρδιές η μάνα του ΛΟΧΙΑ! Θα πεθάνω αν δεν γυρίσει πίσω το παιδί μου!
«Η ψυχή μου κλαίει – Κάποιος να πιάσει από το αυτί τον Ερντογάν»

Για έβδομη μέρα βρίσκονται στην φυλακή της Αδριανούπολης οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα τελειώσει το βασανιστήριό τους.

Η μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τα λόγια της συγκλονίζουν. Ο λόγος της κυρίας Σοφίας απευθύνεται σε κάθε μάνα αλλά και σε κάθε Έλληνα.

«Τα παιδιά είναι καλά από την άποψη τουλάχιστον ότι ούτε τα χτύπησαν, ούτε ψυχολογικά», σημειώνει.

«Δε μπορώ να σας περιγράφω πώς τον είδα και πως νιώθω σαν μάνα, δε μπορώ να σας περιγράψω… η ψυχή μου κλαίει», αναφέρει.

«Όλος ο κόσμος είναι δίπλα μας, το θέμα είναι τι γίνεται, ποιος μπορεί να πιάσει το αυτί του Ερντογάν και να τον ταρακουνήσει λίγο που έχει τρελάνει τον κόσμο. Αυτό με ενδιαφέρει εμένα. Θέλω να γυρίσει το παιδί μου τώρα, σήμερα, αύριο. Οπωσδήποτε θέλω να γυρίσει σπίτι του» ξεσπά η μητέρα του Δημήτρη Κούκλατζη.

«Δέκα χρόνια έκανε ο γιος μου εκεί πέρα αυτά τα δρομολόγια. Τώρα τι γίνεται. Με τρομάζει το γεγονός ότι μιλάνε για κατασκοπεία. Στοιχεία δεν πρόκειται να βρουν, το θέμα είναι μην κατασκευάσουν μόνοι τους τέτοια στοιχεία και μείνουν τα παιδιά μου 15-20 χρόνια μέσα στις τουρκικές φυλακές. Πώς θα ζήσω εγώ; Δε θα ζήσω ούτε εγώ ούτε ο άνδρας μου. Δε θα ζήσει κανένας» προσθέτει η κα Σοφία και καταλήγει:

«Ζητάω από την Πολιτεία να γυρίσει το παιδί μου πίσω, τα παιδιά μας πίσω. Τίποτε άλλο δε ζητάω. Και γρήγορα, όχι χρονοβόρες διαδικασίες… μήνες και χρόνια. Το είδαμε εκεί πέρα πίσω από ένα τζάμι λες και ήταν εγκληματίας».

Πηγή

Loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου