Αναζήτηση

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Στρατιώτης έμαθε ότι η γυναίκα του τον κεράτωσε με 60 άντρες — Δείτε πως την εκδικήθηκε...

Στρατιώτης έμαθε ότι η γυναίκα του τον κεράτωσε με 60 άντρες — Δείτε πως την εκδικήθηκε...
Στρατιώτης έμαθε ότι η γυναίκα του τον κεράτωσε με 60 άντρες — Δείτε πως την εκδικήθηκε...

Πόσο φοβερό είναι να ανακαλύψει κανείς ότι αυτός ο άνθρωπος που αγαπάει περισσότερο από τον καθένα δεν ήταν αληθινός ούτε λίγο;...

Ειδικά, όταν περνάει τον περισσότερο χρόνο του εργάζονταν μακριά για την ευτυχία του! Ειλικρινά ο συγκεκριμένος στρατιώτης θα ένιωσε αηδία όταν έμαθε από τους συγγενείς του ότι η σύζυγος του τον κεράτωνε όλο αυτόν τον καιρό που αυτός έλειπε.

Ας ξεκινήσουμε όμως την ιστορία μας.

Τη γνώρισε μέσω ενός φίλου και την έpωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Με το που την είδε κατάλαβε ότι την αγαπούσε, και σήμαινε τα πάντα γι αυτόν . Αυτή έπαιζε ακόμη και βιντεοπαιχνίδια, έτσι ώστε να απολαύσει τη συντροφιά του, αλλά δεν μπορούσε να μείνει καιρό μαζί της, λόγω των καθηκόντων του. Το μόνο πράγμα που τους έκανε να μείνουν ενωμένους ήταν ένας γάμος Κακή απόφαση.

Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα; H απάντηση είναι ΟΧΙ! Είχε επιληπτικές κρίσεις στον ύπνο της και ο γάμος τους βοήθησε για να μπορέσει να κάθεται μαζί της όταν την πιάνουν αυτές οι κρίσεις καθώς η δουλειά του της πλήρωνε όλα τα απαραίτητα έξοδα.

Συχνά πήγαινε την μαμά της στο νοσοκομείο γιατί ήταν άρρωστη και αρκετές φορές είχε τύχει να πάει στο κέντρο γιατί υποτίθεται πως στα τοπικά μαγαζιά δεν έβρισκε αυτό που ήθελε. Κι εκεί που άρχισε να την υποπτεύεται πήρε μετάθεση για Κορέα.

Mετά από ένα χρόνο χρειάστηκε να πάει στο Τέξας. Εκείνη την περίοδο ενημερώθηκε από τους στενούς συγγενείς του ότι η γυναίκα του τον έχει απατήσει με 60 άντρες, οι οποίοι ήταν στρατιώτες κι αυτοί, με την δικαιολογία ότι αυτός ήταν ομοφυλόφιλος, και επειδή φοβόταν να το δείξει, με την έγκρισή του μπορούσε να συνουσιάζεται με άλλους.

Το αστείο της υπόθεσης ήταν ότι μετά από λίγο χρονικό διάστημα τον πήρε τηλέφωνο για να του εξομολογηθεί ότι τον είχε απατήσει μία φορά (μόνο), και αυτό επειδή έμεινε έγκυος από έναν Αφροαμερικανό.

Μετά από αυτό το ποτήρι ξεχείλισε και ήταν καιρός να ετοιμάσει την εκδίκησή του.

Όπως ήταν λογικό ξεκίνησε με την αίτηση διαζυγίου.

Πήγε στο σπίτι τους χωρίς να το ξέρει η «γυναίκα» του και μάζεψε όλα τα πράγματά του. Συνειδητοποίησε ότι ο φίλος της έμενε στο σπίτι τους, φορούσε τα ρούχα του, χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητό του και ξόδευε τα λεφτά που της έστελνε. Αυτό τον πλήγωσε αλλά και τον πείσμωσε ταυτόχρονα.

Εν τέλη του πήρε το αυτοκίνητο με την βοήθεια των θείων της.

Μετά από λίγους μήνες ήρθε η ώρα του δικαστηρίου. Ο στρατιώτης διεκδικούσε όλη την περιουσία αφού ήταν ξεκάθαρη η υπόθεση της μοιχείας. Βέβαια το ίδιο έκανε κι αυτή αλλά αρνούμενη να δείξει το τεστ πατρότητας. Δυστυχώς μετά από αυτό κανένα αίτημα δεν έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο και η υπόθεση πήρε αναβολή.

Μετά από 3 μήνες ξαναέγινε το δικαστήριο και η δικηγόρος του στρίμωξε την σύζυγο του στην γωνία, με τις έpωτήσεις που τις έκανε σε σχέση με την πατρότητα του παιδιού. Μη μπορώντας να κάνει κάτι άλλο απάντησε με ειλικρίνεια σε όλες τις έpωτήσεις, αργότερα όμως για να δικαιολογήσει τις πράξεις της ανέφερε πως αυτός ήταν ομοφυλόφιλος και πως είχε συνάψει σχέσεις με τον 18χρονο ανιψιό της.

Δεν πτοήθηκε αυτός, καθόταν ατάραχος, σε αντίθεση με αυτήν και απαντούσε με ηρεμία σε όλες τις έpωτήσεις.

Η δίκη τελείωσε και την κέρδισε ο στρατιώτης. Έγινε ο πλήρης κάτοχος του οχήματος και της περιουσίας λόγω μοιχείας.

Τότε η σύζυγος εμφανώς αναστατωμένη είπε: «Και που θα πάω; Πως θα ζήσω;»

Προφανώς και δεν τους ένοιαζε κάτι τέτοιο, είχε στην διάθεσή της 30 μέρες για να διευθετήσει το θέμα. Τι να έκανε άραγε;

Πηγή

Loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου