Αναζήτηση

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΟΓΑ: Με καθυστέρηση το επίδομα τέκνων σε 11.000 δικαιούχους

ΟΓΑ: Με καθυστέρηση το επίδομα τέκνων σε 11.000 δικαιούχους


Την Παρασκευή 6 Μαρτίου είχε προαναγγήλει ο ΟΓΑ ότι θα κατέβαλε τα οικογενειακά επιδόματα σε 36.383 δικαιούχους, οι οποίοι έκαναν τροποποιητικές αιτήσεις του εντύπου Α21 για τα έτη 2013 και 2014. Αυτό όμως τελικά δεν έγινε αφού η πληρωμή δεν έγινε ποτέ σε 11.000 δικαιούχους.

Σύμφωνα με το aftodioikisi.gr, οι αιτήσεις εκκαθαρίστηκαν, πραγματοποιήθηκαν και οι απαραίτητες διασταυρώσεις και έτσι, την Παρασκευή, οι δικαιούχοι έλαβαν από τον ΟΓΑ το Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και το Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών. Δεν συνέβη όμως και για 11.000 από τους δικαιούχους αφού ο ΟΓΑ έκανε γνωστό ότι υπήρχε και πάλι καθυστέρηση στην εκκαθάριση των αιτήσεων και στις διασταυρώσεις.
Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι και οι 11.000 θα πληρωθούν μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα μαζί με την προκαταβολή των επιδομάτων για το 2015. Επίσης η καταβολή της πρώτης δόσης των οικογενειακών επιδομάτων, που αφορά πάνω από 700.000 δικαιούχους για το τρέχον έτος, σύμφωνα με την αρμόδια αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, θα πραγματοποιηθεί το αργότερο έως τις 10 Απριλίου. Η διοίκηση του ΟΓΑ επισημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία της αίτησής τους μέσα από την ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων Α21», που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου