Αναζήτηση

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Εξοργιστικό βίντεο: Νεαροί στη Λαμία πετούν γάτα από τον 2ο όροφο για πλάκα


Νεαροί πετούν μια γάτα από τον 2ο όροφο κτιρίου και καταγράφουν το αποτρόπαιο περιστατικό σε βίντεο, προκειμένου να το ανεβάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να κάνουν πλάκα.
Στην υπόθεση έχει εμπλακεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό του χρήστη του συγκεκριμένου λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και των υπολοίπων νεαρών μετά από καταγγελία της φιλοζωικής ιστοσελίδας www.zoosos.gr.
Στο βίντεο διακρίνονται καθαρά δύο άτομα στο μπαλκόνι, με τον έναν να πετάει τη γάτα με φόρα και ο δεύτερος να παρακολουθεί γελώντας, ενώ ακόμη ένας τρίτος καταγράφει το περιστατικό. Η ξανθιά γάτα χτυπάει στο χώμα και φεύγει τρέχοντας και οι τρεις νεαροί ξεκαρδίζονται στα γέλια!
Μάλιστα, ο ένας από τους τρεις συμμετέχοντες ανάρτησε το βίντεο στο Facebook για πλάκα με τα σχόλια συγχαρητηρίων να καταφθάνουν από τους φίλους του.
Το www.zoosos.gr έχει στείλει τα σχετικά στοιχεία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για περαιτέρω ενέργειες ώστε οι δράστες να απολογηθούν για τις πράξεις τους.

(Πηγή: zoosos.gr)
..... ..... ..... Πωλείτε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου