Αναζήτηση

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Γέρακας: Αυτό είναι το σχολείο που ασελγούσε ο 52χρονος! Πολλά τα ερωτηματικά

Πρόκειται για το 6ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα στο οποίο σήμερα το πρωί, είχαν συγκεντρωθεί έντρομοι και αναστατωμένοι οι γονείς απαιτώντας εξηγήσεις από τον διευθυντή αλλά και από την δημοτική αρχή του Δήμου Παλλήνης!
Τα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι πολλά από την στιγμή που το κυλικείο είχε παραχωρηθεί σε γονέα μαθήτριας του εν λόγω σχολείου, χωρίς όμως ποτέ να παρευρίσκεται στον χώρο του κυλικείου ως όφειλε από τη σύμβαση, αλλά είχε αναλάβει την λειτουργία του ο σύζυγός της και κατηγορούμενος για ασέλγεια!
Επίσης, σε όλα τα σχολεία υπάρχει Επιτροπή Κυλικείων που ελέγχουν την καλή λειτουργία τους. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο λειτουργίας, είναι ότι την διαχείριση και λειτουργία των κυλικείων, την έχουν μόνο όσοι έχουν υπογράψει την σχετική σύμβαση με τον Δήμο, κάτι που στην συγκεκριμένη υπόθεση, δεν γινόταν!
Οι τυχόν ευθύνες και παραλείψεις του Διευθυντή του σχολείου, της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και της διοίκησης του Δήμου Παλλήνης, θα προκύψουν από την ανάκριση στην υπόθεση την οποία έχει αναλάβει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης.
Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση είναι πολύ λεπτή, οι γονείς είναι ανάστατοι και ότι κυκλοφορούν πολλοί ανώμαλοι ανάμεσά μας!
Η υπόθεση μπήκε στο «μικροσκόπιο» των αρχών μετά από καταγγελία που έκανε στην αστυνομία η μητέρα της 10χρονης.
Σύμφωνα με την καταγγελία, η 10χρονη εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της ότι το μεσημέρι της Πέμπτης, ο κατηγορούμενος την έβαλε μέσα στο κυλικείο, έκλεισε την πόρτα και αφού της προσέφερε πορτοκαλάδα αποπειράθηκε να της αφαιρέσει την μπλούζα της ζητώντας να δει το στήθος της.
Επιπλέον, σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας ο κατηγορούμενος έχει προβεί κάτ' επανάληψη σε παρόμοιες πράξεις.
Συγκεκριμένα, τις ημέρες μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων πρόσφερε στη μαθήτρια διαφορά τρόφιμα από το κυλικείο χωρίς πληρωμή. Από την πλευρά της η ανήλικη καταθέτοντας στους αστυνομικούς επιβεβαίωσε τα όσα είπε η μητέρα.
Ενώπιον των αστυνομικών ο 52χρονος παραδέχθηκε τις καταγγελίες της 10χρονης και ομολόγησε οτι παρόμοιες πράξεις έχει τελέσει και σε βάρος ακόμη δυο μαθητριών 4ης και 5ης δημοτικού. Μάλιστα φέρεται να εξέφρασε την μεταμέλεια του.
Να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας έχει δώσει παραγγελία να εξακριβωθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης η ταυτότητα των άλλων δυο μαθητριών.

πηγη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου