Αναζήτηση

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Αλλάξτε το μεταβολισμό σας με συνταγή από αγνά φυσικά υλικά.

Αλλάξτε το μεταβολισμό σας με συνταγή από αγνά φυσικά υλικά.
Μόνο με 1 κουταλάκι από αυτό το μείγμα στον καφέ σας..καίτε λίπος & αλλάζετε τον μεταβολισμό σας!!
Πολλοί άνθρωποι στον κόσμο θέλουν να απολαύσουν ένα ωραίο ζεστό φλιτζάνι καφέ το πρωί. Υπαρχουν πολλά άρθρα σχετικά με αυτό το σούπερ υγιεινό ποτό, και αναφέρεται πιθανώς ότι ο καφές παρέχει πολλά οφέλη στην υγεία μας και προστατεύει από πολλές διαφορετικές ασθένειες, όπως: η νόσος του Πάρκινσον, ο διαβήτης τύπου 2,η ηπατική νόσος, καρκίνο του ήπατος και προάγει την καλή λειτουργία της καρδιάς.

Μπορούμε επίσης να αναφέρουμε ότι η παρακάτω συνταγή καφέ σας παρέχει μεγάλη βοήθεια στην απώλεια βάρους. Έτσι, εάν προετοιμάσετε τον πρωινό καφέ σας με αυτόν τον τρόπο, σίγουρα θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος γρηγορότερα.

Συνταγή:

¾ φλιτζάνι λάδι καρύδας

½ φλιτζάνι μέλι (χρησιμοποιείτε το ίδιο δοχείο για το μέτρο)

Κανέλα 1 κουταλάκι του γλυκού

1 κουταλάκι του γλυκού κακάο (προαιρετικό)

Σχετικά με τα Συστατικά:

Όλα αυτά τα συστατικά έχουν εξαιρετική και αξιοσημείωτη οφέλη για την υγεία μας. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με την καφεΐνη. Η καφεΐνη αυξάνει τον μεταβολισμό μας και κρατά επίσης τα επίπεδα ενέργειάς μας σε υψηλά επίπεδα. Το λάδι καρύδας είναι επίσης πολύ υγιεινό συστατικό. Είναι γεμάτο με τριγλυκερίδια και είναι μια υπερ-πλούσια πηγή σε καλά λιπαρά για τον οργανισμό μας. Όσον αφορά το μέλι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι ίσως ένα από τα υγιέστερα συστατικά στον πλανήτη και ότι έχει πολλά οφέλη για την υγεία μας. Τέλος, η κανέλα είναι ήδη γνωστή για τις λιποδιαλυτικές της ιδιότητες!

Οδηγίες:

Τώρα, ας πάμε πίσω στη συνταγή μας: Πρέπει να ανακατεύσουμε όλα τα υλικά και να τα βάλουμε σε ένα μπλέντερ. Ανακατέψτε μέχρι να γίνει ένα ωραίο μείγμα. Όταν τελειώσετε, βάλτε το μείγμα σε ένα γυάλινο βάζο και κλείστε το.

Πως να το χρησιμοποιήσετε:

Το επόμενο πρωί, προσθέστε 1 ή 2 κουταλάκια του μείγματος της θαυματουργής θεραπείας στον πρωινό καφέ σας, ενώ είναι ακόμα ζεστός. Ανακατέψτε το για λίγα δευτερόλεπτα και απολαύσετε. Αυτό το εκπληκτικό μείγμα θα ενισχύσει το μεταβολισμό σας και θα επιταχύνει τη διαδικασία απώλειας βάρους. Ο καφές επίσης θα έχει καταπληκτική γεύση..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου