Αναζήτηση

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Ετοιμαστείτε, ανοίγουν οι πύλες των συνόρων και αμολάω πολλά εκατομμύρια πρόσφυγες...

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Ετοιμαστείτε, ανοίγουν οι πύλες των συνόρων και αμολάω πολλά εκατομμύρια πρόσφυγες...
ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Ετοιμαστείτε, ανοίγουν οι πύλες των συνόρων και αμολάω πολλά εκατομμύρια πρόσφυγες...
Ήταν αναμενόμενο ότι αμέσως μετά τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ και τις δηλώσεις του ότι θα πλημμυρίσει η Ευρώπη με πρόσφυγες και μετανάστες θα αναλάμβανε ο Τούρκος πρόεδρος να συνεχίσει τις απειλές κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά κατά βάσην εναντίον της Ελλάδας αφού αυτή θα τους υποδεχθεί και θα τους κρατήσει, με άνοιγμα των συνόρων από την Τουρκία ώστε να δημιουργηθεί μια κατάσταση χάους και απελπισίας.
Μιλώντας σε γυναικείες οργανώσεις ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε: «Μην μας πιέζετε, μην μας απειλείτε. Αν προχωρήσετε ακόμα περισσότερο με τις αποφάσεις σας, οι πύλες των συνόρων θα ανοίξουν.»
Διαφήμιση


«Τρία εκατομμύρια πρόσφυγες εμείς τους δίνουμε τροφή. Τι θα συμβεί αν ανοίξει τις πύλες η Τουρκία; Αν προχωρήσετε ακόμα περισσότερο με τις αποφάσεις σας, οι συνοριακές πύλες θα ανοίξουν»

«Εμείς δεν σηκώνουμε απειλές» είπε ο Τούρκος πρόεδρος

Λίγες ώρες νωρίτερα ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού: «Είμαστε ένας από τους παράγοντες που προστατεύουν την Ευρώπη. Αν οι πρόσφυγες διασχίσουν τα σύνορα μας, θα πλημμυρίσουν και θα κατακλύσουν την Ευρώπη και η Τουρκία αποτρέπει αυτό να συμβεί», τόνισε ο Μπιναλί Γιλντιρίμ σε δηλώσεις του που μεταδόθηκαν ζωντανά από τηλεοπτικούς σταθμούς.

«Δέχομαι ότι η διακοπή των σχέσεων με την Ευρώπη θα βλάψει την Τουρκία, αλλά η ζημιά θα είναι πενταπλάσια έως και εξαπλάσια για την Ευρώπη», πρόσθεσε.

Το μπαράζ των δηλώσεων αυτών εκδηλώθηκε μετά το ψήφισμα με ευρεία πλειοψηφία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που ζήτησε - σε ένα μη δεσμευτικό ψήφισμά του - να «παγώσουν» προσωρινά οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις ΕΕ-Τουρκίας
Διαφήμιση


Οι εξελίξεις αυτές πρωτίστως χτυπούν την Ελλάδα.

Η Ευρώπη έχει αποκλείσει την Ελλάδα στα σύνορα με τα Σκόπια και την Βουλγαρία και έχει κλείσει τον «διάδρομο» προς τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Όσοι αλλοδαποί έρθουν εδώ μέσω προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών κατευθυνόμενων από την Άγκυρα απλά θα μείνουν εδώ με ότι αυτό συνεπάγεται για την ύπαρξη της χώρας!

Ήδη δεν μπορούν οι Αρχές να διαχειριστούν τους 60.000 και κάτι πρόσφυγες-μετανάστες που έχουν μείνει στην χώρα με αποτέλεσμα στους καταυλισμούς όπως της Μόριας η κατάσταση να έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο.

Πώς θα διαχειριστεί η χώρα ορδές εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων-μεταναστών σχεδόν όλοι σουνιτικού μουσουλμανικού θρησκεύματος και άρα απόλυτα ελεγχόμενοι από την Άγκυρα;

Άλλωστε η Άγκυρα χρησιμοποιεί τους μουσουλμάνους πρόσφυγες για να πετύχει τους σκοπούς της που είναι η πλήρης αποδυνάμωση του Ελληνισμού και η αποσάθρωση της ελληνική κοινωνίας μέσω της οριστική πληθυσμιακής και θρησκευτικής αλλοίωσης.

Με το ρυθμό που γεννάνε συνήθως οι μουσουλμανοι μέσα σε 3 δεκαετίες ο γηγενής Έλληνας θα αποτελεί παρελθόν στον τόπο του και έτσι η Τουρκία ανέξοδα και άνετα θα έχει αποκτήσει δίπλα της ένα κράτος-δορυφόρο.

Στο μεταξύ πολύ εύκολα θα μπορεί να παραλύει την χώρα με οργανωμένα από πράκτορες της ΜΙΤ επεισόδια στους προσφυγικούς καταυλισμούς.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου