Αναζήτηση

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Παγκόσμιος σάλος: Οι Καρντάσιανς το έκαναν με 274 Αφρικανούς και το τράβηξαν σε βίντεο....

Παγκόσμιος σάλος: Οι Καρντάσιανς το έκαναν  με 274 Αφρικανούς και το τράβηξαν σε βίντεο....
Παγκόσμιος σάλος: Οι Καρντάσιανς το έκαναν  με 274 Αφρικανούς και το τράβηξαν σε βίντεο....
Σαν «βόμβα» μεγατόνων έπεσε στο διεθνές

«τζετ-σετ» η είδηση της σύλληψης των εντυπωσιακών αδερφών Matharoo, γνωστών και ως «Καρντάσιανς» του Καναδά εξαιτίας των πλούσιων καμπύλων τους και της λατρείας τους στην πολυτελή ζωή.

Η Jyoti και η Krian Matharoo, με καταγωγή από την Ινδία, συνελήφθησαν στη Νιγηρία, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες εκβιασμού και cyber-bullying εις βάρος ενός παντρεμένου εκατομμυριούχου.
Διαφήμιση


Οι δύο αδερφές άφησαν το Τορόντο για το Λάγος όπου διείσδυσαν γρήγορα στην «υψηλή» κοινωνία, κάνοντας επίδειξη της πλούσιας και χλιδάτης ζωής τους μέσω των social media. Συχνά-πυκνά μάλιστα ανεβάζουν και ιδιαίτερα αποκαλυπτικές φωτογραφίες τους με τα πληθωρικά κάλλη τους, με αποτέλεσμα να εξελιχθούν σε πρώτης γραμμής σταρς του Instagram.

Μόνο που πλέον βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών, οι οποίες ερευνούν πώς βρέθηκαν να «κολυμπούν» στον πλούτο.

Συγκεκριμένα, η Jyoti και η Krian Matharoo, οι λογαριασμοί των οποίων έχουν συνολικά πάνω από 50.000 followers, κατηγορούνται ότι απείλησαν τον Νιγηριανό μεγιστάνα του κλάδου της ενέργειας, Femi Otedola, ότι θα δημοσιεύσουν ντοκουμέντα από σ#ξουαλική συνεύρεση μαζί του, ξεμπροστιάζοντάς τον στη γυναίκα του και σε όλη τη χώρα, εάν δεν τους κατέβαλε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.
Διαφήμιση


Μόνο που ο δισεκατομμυριούχος δεν… μάσησε και αμέσως μόλις οι δύο γοητευτικές αδερφές προσπάθησαν να τον εκβιάσουν, προσέλαβε ντετέκτιβ για να διαλευκάνει την υπόθεση και να μάθει για το ποιόν τους.

Ανακάλυψε τελικά ότι οι δύο εκρηκτικές Ινδές είχαν κάνει τον εκβιασμό… επάγγελμα έχοντας ρίξει στην παγίδα τους εκατοντάδες πλούσιους Νιγηριανούς στο παρελθόν.

Ο Otedola κατήγγειλε τις δύο γυναίκες στις αρχές της χώρας του, παραδίδοντας μάλιστα όσα στοιχεία είχε στην διάθεσή του. Σύμφωνα με αυτά, οι αδερφές Matharoo είχαν εκβιάσει με ανάλογο τρόπο 274 άτομα, η πλειοψηφία των οποίων ζει στην Αφρική.

Μετά από εκτενή έρευνα, μάλιστα, οι τοπικές αρχές ανακάλυψαν στα laptop και τα κινητά τους ακατάλληλα βίντεο και φωτογραφίες από τις ερωτικές επαφές τους με πλούσιους άνδρες: από πετυχημένους επιχειρηματίες και διασημότητες, μέχρι πολιτικούς της Νιγηρίας.

Βρήκαν επίσης e-mails, μέσω των οποίων, οι Matharoos εκβίαζαν τα θύματά τους ότι εάν δεν εξαγόραζαν τη σιωπή τους, θα ανέβαζαν βίντεο σ#ξουαλικού περιεχομένου στον ιστότοπο που διατηρούσαν, τον Naijagistlive.com.

H δίκη των Jyoti και Kiran, οι οποίες αρνούνται τις κατηγορίες – παρά το γεγονός ότι δημοσίευσαν βίντεο στο οποίο ζητούν συγγνώμη από τον Femi Otedola – έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιανουαρίου, 2017.


makelio.gr

airtickets.gr: Συγκρίνουμε ολα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και βρίσκουμε για εσένα το φθηνότερο εισιτήριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου