Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

ΣΟΥΠΕΡ προσφορά απο το Βενέτη❗ ΔΩΡΕΑΝ ψωμί για τις γιορτινές ημέρες σε ΟΛΟΥΣ......

ΣΟΥΠΕΡ προσφορά απο το Βενέτη❗ ΔΩΡΕΑΝ ψωμί για τις γιορτινές ημέρες σε ΟΛΟΥΣ......
ΣΟΥΠΕΡ προσφορά απο το Βενέτη❗ ΔΩΡΕΑΝ ψωμί για τις γιορτινές ημέρες σε ΟΛΟΥΣ......
《Άρτος καρδίαν ανθρώπου στηρίζει…》

Κανείς στην κρίση μόνος του…

Με αυτή την πεποίθηση, η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ  στέκεται κι αυτή τη χρονιά στο πλάι των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται σκληρά  από την οικονομική κρίση και έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

 Με την ενέργεια «ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΒΕΝΕΤΗ»,  η εταιρεία   προχωρά στη  δωρεάν προσφορά  του ψωμιού κάθε μέρας στους άνεργους, τους πολύτεκνους και τους άπορους, σε όλη τη διάρκεια  των γιορτών.
Διαφήμιση


 Μετά την προσφορά δωρεάν ψωμιού σε αδύναμες κοινωνικές ομάδες τον Ιούλιο του 2015 (διάστημα που οι τράπεζες έπαυσαν τη λειτουργία τους λόγω capital controls),  η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ θεσμοθετεί την κίνηση αυτή την περίοδο των Χριστουγέννων και του  Πάσχα, με στόχο να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας να μη στερηθούν το ψωμί, ένα είδος  πρώτης ανάγκης, στη διάρκεια των γιορτών.

Σε όλα τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ, άποροι, άνεργοι και πολύτεκνοι (με επίδειξη σχετικής ταυτότητας) θα μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν το καθημερινό ψωμί τους, από τις 15 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου, που ολοκληρώνεται η εορταστική περίοδος. Τα ψωμιά θα προσφέρονται όλη μέρα, μέχρι εξαντλήσεως ημερησίων αποθεμάτων.  To ψωμί που θα προσφέρεται είναι το Χωριάτικο Χειροποίητο.
Διαφήμιση


Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ προσφέρουν καθημερινά δωρεάν  τα προϊόντα ημέρας που έχουν περισσέψει σε όσους έχουν ανάγκη,  μετά τις 22.00.

athensmagazine.gr

airtickets.gr: Συγκρίνουμε ολα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και βρίσκουμε για εσένα το φθηνότερο εισιτήριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Loading...