Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Εντυπωσιακό βίντεο! απο την Κατερίνα Σολδάτου: Χορεύοντας στον αέρα, στη Γέφυρα Τατάρνας,

Εντυπωσιακό βίντεο! απο την Κατερίνα Σολδάτου: Χορεύοντας στον αέρα, στη Γέφυρα Τατάρνας,
Εντυπωσιακό βίντεο! απο την Κατερίνα Σολδάτου: Χορεύοντας στον αέρα, στη Γέφυρα Τατάρνας, πάνω από τα νερά της Λίμνης Κρεμαστών! Δείτε το από την Ευρυτανία
Διαφήμιση


Ένα εντυπωσιακό βίντεο όπου συνδυάζονται αρμονικά οι ομορφιές της Ευρυτανικής φύσης και ο χορός, κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Πρωταγωνίστρια είναι η Κατερίνα Σολδάτου, εκπαιδεύτρια, χορογράφος και performer εναέριου χορού, η οποία μαζί με την ομάδα της βρέθηκε τη Πρωτοχρονιά στην Ευρυτανία και χόρεψε στη γέφυρα της Τατάρνας.
«Στα τέλη Δεκεμβρίου του 2016 μου τηλεφώνησε ο συνεργάτης μου Ηλίας Φωτεινός προτείνοντάς μου να με ασφαλίσει στη γέφυρα της Τατάρνας. Μου έστειλε φωτογραφίες και βίντεο τραβηγμένα στην λίμνη των Κρεμαστών. Δεν ήταν πολύ δύσκολο να με πείσει παρόλο που οι καιρικές συνθήκες ακόμα και στην Αθήνα ήταν πολύ δύσκολες. Μαζί με τον Σπύρο Μπάντιο γνωστό αθλητή και κινηματογραφιστή περιπέτειας, ιδρυτή του “Manic Side”, δημιουργήσαμε ένα ντοκιμαντέρ μικρής διάρκειας στην ιστορική γέφυρα της Τατάρνας», λέει στο CNN Greece η Κατερίνα Σολδάτου.
Διαφήμιση


«Όταν επιλέξαμε να γίνει το γύρισμα είχε μόλις -3 βαθμούς Κελσίου. Βρισκόμουν κρεμασμένη από ύψος 43 μέτρα από την επιφάνεια της λίμνης. Ευτυχώς αυτή τη φορά ο άνεμος ήταν αρκετά ευνοϊκός και διευκόλυνε την πτήση μου», προσθέτει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
airtickets.gr: Συγκρίνουμε ολα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και βρίσκουμε για εσένα το φθηνότερο εισιτήριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου