Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Έρευνα: Έτσι κατάφεραν τα ζευγάρια στις ΗΠΑ να μειώσουν τα διαζύγια. (Προχωρημένα πράγματα με τάση στο κέρατο)

Έρευνα: Έτσι κατάφεραν τα ζευγάρια στις ΗΠΑ να μειώσουν τα διαζύγια. (Προχωρημένα πράγματα με τάση στο κέρατο)
Έρευνα: Έτσι κατάφεραν τα ζευγάρια στις ΗΠΑ να μειώσουν τα διαζύγια. (Προχωρημένα πράγματα με τάση στο κέρατο)

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, όλο και περισσότερες γυναίκες αφήνουν τους άνδρες τους να τις απατούν...
Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα «New York Post», η νέα τάση στις ΗΠΑ είναι αυτή. Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, οι γυναίκες προτιμούν να ασχολούνται με τα παιδιά, αφήνοντας τον άντρα τους να κάνει θέλει. Αρκεί να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.
Διαφήμιση


Το μήνυμα που στέλνουν οι περισσότερες παντρεμένες στους συζύγους τους είναι: «Κάντε μου παιδιά και μετά κάντε ότι θέλετε αρκεί βέβαια να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας σε ότι αφορά την οικογένεια».
Η τάση για «λευκό γάμο» βρίσκει πλέον περισσότερη απήχηση στις ΗΠΑ, γράφει η αμερικανική εφημερίδα "New York Post", επικαλούμενη την σύμβουλο σχέσεων, Σούζι Τζόνσον.
«Πολλοί σύζυγοι συμφωνούν στο να προσφέρουν ένα ακόμη παιδί στην γυναίκα τους με την ίδια στη συνέχεια να τους δίνει την συγκατάθεσή της για να έχουν "ανάρμοστη σχέση" . Οι γυναίκες επιτρέπουν στους άνδρες τους να τις απατούν και μάλιστα σε σταθερή βάση», προσθέτει.
«Συμφωνούν σε μία αμνηστία του Σαββατοκύριακου, όπου ο άντρας κάνει αυτό που θέλει»,υποστηρίζει η Σούζι Τζόνσον που έχει ιδρύσει την ιστοσελίδα με έδρα το Ντάλας
"goasksuzie.com".
Η ίδια υποστηρίζει ότι, οι γυναίκες δείχνουν ανοχή στην απιστία προκειμένου οι άντρες τους να τους προσφέρουν μία μεγάλη οικογένεια αλλά και να τους καλύπτουν τις οικογενειακές ανάγκες.
«Αυτοί οι διακανονισμοί αυξάνονται συνεχώς την ώρα που ενισχύεται ο αριθμός των γυναικών που διευρύνουν τα σύνορα της μονογαμίας και συμβιβάζοντας μ' έναν λευκό, ανοιχτό γάμο όπου και οι δύο πλευρές έχουν εξωσυζυγική σχέση», επισημαίνει η Αμερικανίδα σύμβουλος σχέσεων.
Η περίπτωση της πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Χίλαρι Κλίντον και του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον είναι ενδεικτική, αναφέρει η Τζόνσον. Η Χίλαρι συμβιβάστηκε με το γεγονός ότι ο Μπιλ την ταπείνωσε μπροστά σε όλο την Αμερική αφού παραδέχτηκε ότι είχε ανάρμοστη σχέση με την πέτρα του ροζ σκανδάλου στον Λευκό Οίκο, Μόνικα Λεβίνσκι.
Σύμφωνα με έρευνα του 2013, πάνω από το 50% των γάμων επιβιώνουν παρά την απιστία, όπως υπογραμμίζει η Τζόνσον.
Διαφήμιση


«Δεκαπέντε χρόνια νωρίτερα, το να είχες εξωσυζυγική σχέση ήταν αιτία διαζυγίου, τώρα όμως οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.
Όσο περισσότερο επενδύεις στο γάμο, - λόγω της αγάπης, του τρόπου ζωής, των οικονομικών, των παιδιών ή ενός συνδυασμού όλων αυτών - κάνεις περισσότερους συμβιβασμούς, όπως το να επιτρέπεις στον άντρα σου να σε απατά», επισημαίνει η Αμερικανίδα σύμβουλος γάμου.

airtickets.gr: Συγκρίνουμε ολα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και βρίσκουμε για εσένα το φθηνότερο εισιτήριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Loading...