Αναζήτηση

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ! ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ: Αποστρατεύτηκε ο Μανώλης Σφακιανάκης

ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ! ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ: Αποστρατεύτηκε ο Μανώλης Σφακιανάκης
ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ! ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ: Αποστρατεύτηκε ο Μανώλης Σφακιανάκης
Η προαναγγελθείσα έξοδος του Μανώλη Σφακιανάκη από την Ελληνική Αστυνομία ήδη από πέρσι, όταν παροπλίσθηκε δια της αναβάθμισης, είναι πλέον γεγονός. Στις συνεχιζόμενες κρίσεις της ΕΛΑΣ, κρίθηκε πριν από λίγο ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του. Ο Μανώλης Σφακιανάκης είχε ταυτισθεί με τη Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στις επιτυχίες της καριέρας του περιλαμβάνεται οπωσδήποτε ότι κατάφερε να φέρει την Αστυνομία πιο κοντά στον πολίτη, κυρίως δε κοντά στους μαθητές, οργανώνοντας ομιλίες και εκδηλώσει σε σχολεία σε όλη την Ελλάδα. Οι εσωτερικές ισορροπίες, ωστόσο, οδήγησαν πέρσι στον παροπλισμό του και φέτος στην αποστρατεία του.
Διαφήμιση


Οι ετήσιες κρίσεις στην αστυνομία ξεκίνησαν με την αποστράτευση του υπαρχηγού της Ιωάννη Διαμαντόπουλου. Στις εκπλήξεις πάντως, περιλαμβάνεται και η έξοδος από το Σώμα του κ.Μανώλη Γρηγοράκη, ο οποίος χειριζόταν το προσφυγικό. Στο βαθμό του αντιστρατήγου προήχθη ο προϊστάμενος της Αντιτρομοκρατικής Αντώνης Μπάκας.

Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα και τη συμμετοχή δύο Αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς, συνεδρίασε το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας και έκρινε τους Αντιστράτηγους, ως ακολούθως:

– Διατηρητέους τους:

Αριστείδη Ανδρικόπουλο,
Μιχαήλ Καραμαλάκη
Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.
– Ευδόκιμα τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του τον Ιωάννη Διαμαντόπουλο, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Διαφήμιση


Οι κρίσεις των υποστρατήγων

Το Συμβούλιο Κρίσεων έκρινε προακτέους στο βαθμό του Αντιστρατήγου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, τους κατωτέρω Υποστράτηγους:
Διαγωνισμοί μέσω SMS με ερωτήσεις γνώσεων και πλούσια δώρα όπως iPhone, PlayStation, δωροεπιταγές και μετρητά!


1. ΜΠΑΚΑ Αντώνιο

2. ΔΡΑΓΑΤΑΚΗ Χρήστο

Έκρινε διατηρητέους τους κατωτέρω Υποστράτηγους:

1. ΚΩΤΣΑΚΗ Γεώργιο

2. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ Αλκιβιάδη

3. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ Ανδρέα

4. ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗ Χρήστο

5. ΠΛΟΥΜΗ Εμμανουήλ

6. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Ανδρέα

7. ΚΟΤΣΙΑΦΤΗ Δημήτριο8. ΠΑΝΟΥΣΗ Σωτήριο

9. ΜΑΛΕΒΙΤΗ Ηλία, Υγειονομικό

10. ΜΗΝΙΑΤΗ Πηνελόπη, Εγκληματολογικών Εργαστηρίων

Έκρινε ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους, τους κατωτέρω δέκα Υποστρατήγους Γενικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του Αντιστράτηγου εκτός οργανικών θέσεων και τους απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου της θέσης που κατείχαν, θα αποστρατευθούν δε ύστερα από τριάντα ημέρες:

1. ΜΩΥΣΙΔΗ Βασίλειο

2. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ Εμμανουήλ

3. ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ Γεώργιο

4. ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗ Νικόλαο

5. ΤΖΙΓΚΟ Βασίλειο

6. ΚΟΥΤΣΙΑΡΗ Θεόδωρο

7. ΤΣΟΛΚΑ Φώτιο

8. ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ Εμμανουήλ

9. ΤΣΑΡΔΙΝΑΚΗ Κωνσταντίνο

10. ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ Νικόλαο
Σύμφωνα με πληροφορίες τη θέση του κυρίου Διαμαντόπουλου φέρεται να καταλαμβάνει ο κύριος ΄Αρης Ανδρικόπουλος μέχρι τώρα Επιθεωρητής της Νότιας Ελλάδας. Στη θέση του όλα δείχνουν ότι θα πάει ο μέχρι τώρα επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής, Αντώνης Μπάκας, ενώ διοικητής Ασφαλείας Αττικής όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει ο Χρήστος Παπαζαφείρης.
Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου στα πιο γνωστά καταστήματα.
Σε ότι εχει να κάνει με τη θέση του Αττικάρχη όλα δείχνουν ότι ο Μιχάλης Καραμαλάκης θα αναβαθμιστεί σε επιτελάρχη του Σώματος και τη θέση του θα πάρει ο αναπληρωτής του κ. Ασημακόπουλος.

Σημειώνεται ότι με Προεδρικό Διάταγμα που δημοσιεύτηκε χτες στο ΦΕΚ, προστέθηκε μία ακόμα θέση αντιστράτηγου στην Αστυνομία. Έτσι από πέντε γίνονται έξι οι αντιστράτηγοι, ενώ σύμφωνα με το ίδιο ΠΔ, στις οργανικές θέσεις της ΕΛΑΣ, μειώνονται κατά δύο οι υπαστυνόμοι.

Ο έκτος αντιστράτηγος θα ονομάζεται Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων.

Κατόπιν αυτού, για την κάλυψη των κενών θέσεων θα προαχθούν δύο υποστράτηγοι στον βαθμό του αντιστρατήγου.

pentapostagma.gr

airtickets.gr: Συγκρίνουμε ολα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και βρίσκουμε για εσένα το φθηνότερο εισιτήριο!

Διαγωνισμοί μέσω SMS με ερωτήσεις γνώσεων και πλούσια δώρα όπως iPhone, PlayStation, δωροεπιταγές και μετρητά!

Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου στα πιο γνωστά καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου