Αναζήτηση

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΑΝΕ μήνυση στο διευθυντή του σχολείου γιατί δεν τον άφησε να δει τα παιδιά του

ΕΚΑΝΕ μήνυση στο διευθυντή του σχολείου γιατί δεν τον άφησε να δει τα παιδιά του
ΕΚΑΝΕ μήνυση στο διευθυντή του σχολείου γιατί δεν τον άφησε να δει τα παιδιά του

Στα δικαστήρια στέλνει ένας πατέρας από τη Λάρισα το διευθυντή του δημοτικού σχολείου όπου φοιτούν τα παιδιά του, καθώς όπως ισχυρίζεται εκείνος δεν τον άφησε να τα δει ενώ επιπλέον τον εξύβρισε.
ΧΑΣΤΕ 1 ΚΙΛΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΞΑΝΑ


Ο πατέρας υπέβαλε μήνυση σε βάρος του διευθυντή για τρία αδικήματα, την εξύβριση, την συκοφαντική δυσφήμιση και την παράβαση καθήκοντος.

Όπως υποστηρίζει ο μηνυτής, ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του ενώ εκκρεμεί η διευθέτηση της επιμέλειας, κάνοντας χρήση σχετικής εγκυκλίου, μετέβαινε στο σχολείο σε καθημερινή βάση για να δει τα παιδιά του στο διάλειμμα.

Ωστόσο, χθες Δευτέρα, ισχυρίζεται πως δέχθηκε φραστική επίθεση από τον διευθυντή του δημοτικού σχολείου "τραβώντας ταυτόχρονα τα ανήλικα ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ βιαίως προκειμένου να φύγουνε από εμένα και πετώντας το γάλα και το σάντουιτς που μόλις τους είχα δώσει. Ευθύς αμέσως τα παιδιά μου βάλανε τα κλάματα από την απαράδεκτη συμπεριφορά του «εκπαιδευτικού» τόσο έναντι των ιδίων όσο και προς εμένα εξυβρίζοντας με απρόκλητα" αναφέρεται στη μήνυση.

Σε δηλώσεις του o συνήγορος του Λαρισαίου πατέρα κ. Στέλιος Σούρλας τόνισε τα εξής: "Ο ρόλος του εκπαιδευτικού απαιτεί μία προσεκτική συμπεριφορά ακριβώς ένεκα της ιδιαιτερότητος των αθώων ψυχών των οποίων έχει την ευθύνη και καλείται να διαπλάσει...
Ο ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ
Εν προκειμένω ο εν λόγω εκπαιδευτικός δε σεβάστηκε τίποτα από τα ως άνω επιδεικνύοντας την εν λόγω απαράδεκτη και συνάμα παραβατική συμπεριφορά τόσο έναντι του πατέρα όσο και έναντι των ανήλικων τέκνων παραβιάζοντας συνάμα το δικαίωμα της επικοινωνίας τους με τον πατέρα διά το οποίο είναι υποχρεωμένος να εφαρμόζει δυνάμει σχετικής εγκυκλίου από το Υπουργείο Παιδείας".

news.gr

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου